Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grandpa Gee

48 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amy az Anubis Travellel utazott Krétára, hogy aztán onnan tovakiránduljon álmai szigetére. Úgy látszik, annyira mégsem volt csudálatos, hogy a 4 órásra tervezett kirándulásból 3 nap lett, különben biztos nem panaszkodott volna. Ja, hogy a család fele Krétán maradt? 2010…..
Grandpa Gee 2010.07.14 09:32:42
@elwood: Ha hiszed ha nem, egy kis esszel menne mindenkinek. De ha persze a lustasag es kenyelem mindenek elott, akkor ne reklamaljunk.
BrikóFilm Folyamatok 2009.11.22 15:53:00
Eljött az a perc, hogy nem vagyok képes Lilu lányom érzéseit leírni, szegénykém (3 éves múlt augusztusban) nem tudhatja még, hogy milyen súlyos dolgok történnek vele.Múlt hét hétfőn volt egy nagyon komoly műtétje, egy un. "portot" ültettek be a melkasába, innentől…..
Grandpa' blogja Restart 2009.09.23 20:45:00
3 és fél hónap után ideje lenne talán...újrakezdeni valahol ezt a blogolás témát. Jópár élménybeszámolóval tartozok már...
Grandpa' blogja Breaking news!!! 2009.05.31 22:53:00
Nagyon boldog születésnapot kívánok kicsi Rii!!!És köszönöm az eddig együtt töltött időt. :) ..
Fel a messzi Északra!Egy repülőútnak úgy nekimenni, hogy tudod, bármikor becsúszhat egy kis késés az adott desztinációra, nem túl kellemes. Főleg akkor nem, ha tudod, hogy az általad választott légitársaság már várakoztatott 18 órát utasokat azon a reptéren, ahova te mész,…..
Grandpa' blogja Status update 2009.05.11 23:20:00
...szépen magyarul.Három hétre eltüntem, de vannak kifogásaim. Lássuk csak:1. Voltam Stockholmban 2. Voltam Prágában Rii-vel3. Dolgozni kell.4. Tanulni meg kéne... Ezekről következnek szépen sorban az élménybeszámolók és utijelkók, kivéve 3-as és 4-es pontot. Holnap kezdem!…..
Grandpa' blogja Sorolom... 2009.04.16 16:32:00
... hogy mik az aktualitások.Gaskó ismételten szarjon horgonyt vagy boruljon már rá egy villanymozdony...Este mozi lesz, Halálos iram. Kiváncsi vagyok, hogy az eredeti szereplőkkel és a sztorival tudják-e feledtetni a szánalmas folytatásokat.A Húsvét jól sikerült,…..
Grandpa' blogja Short Notice 2009.04.12 12:39:00
Néha nem ártana odafigyelni...Tegnap elolvastam egy hirdetőtáblát az Astorián. Terrorisztikai kiskereskedés. Meglepődtem, hogy ennyire szabad világban élünk. Aztán elolvastam mégegyszer: Terrarisztikai kiskereskedés. Na... :-)..
Grandpa' blogja Running Sushi 2009.04.11 20:38:00
Vannak dolgok, amitől az ember kicsit tart, de a kiváncsiság nyer.Ismét tartozom egy élménybeszámolóval. Két hete elhatároztuk Rii-vel, hogyha a fene fenét eszik is, akkor is kiveszünk egy nap szabit és az égadta világon semmit sem csinálunk. Ez olyannyira be is jött, hogy délben…..
...ahol Mindenki cuki, de tényleg! :-)Egy ideje tartozom már egy élménybeszámolóval, de az élet néha szűkebbre szabja az időkeretet, mint azt tervezem.Az egész hetes mókuskerekezés után egy könnyed bulival zártuk a március 15. elötti hetet Ri-nél, albiavató parti volt…..
Grandpa' blogja Nincs unatkozás 2009.03.04 20:35:00
Az idő megfoghatatlan, inkább események szoros láncolata...Sok jelenleg a meló, de ez már nem lep meg sem engem, sem a körülöttem lévőket. Bármilyen furcsán is hangzik, jelen helyzetben nem bánom, inkább örülök, hogy van mit dolgozni. Jelenleg több project fut párhuzamosan, így…..
"... és te ki vagy?"Megy a TV2-n a Pofa be!. Végre sikerült valami épkézláb filmet betenni szombat estére. Nehéz ezt azért elhinni. Depardieu talán ebben alakított utóljára valami maradandót, just my 2 cents. Tömör idiotizmus 85 percben. :-)"Hello Doki, valamelyik nap…..
"Este van, este van: kiki nyúgalomba"Éppen megpróbálok a média által orrom elé fosott trágyából valami használhatót és informatív dolgot kiszűrni, de úgy érzem megint a reményem diadalmaskodott a tapasztalatom felett. Cigány-nem cigány, megkéselte, kirabolta,…..
Grandpa' blogja Sürgős dolgok 2009.02.18 10:46:00
...voltak az elmúlt pár napban.Szó szerint, de mindjárt rátérünk erre is, előbb a kellemes dolgok. Szombatot Rivel töltöttem. Voltaképpen elterveztük, hogy egész Valentin-napon együtt leszünk, sütünk-főzünk, pihenünk, stb... Viszont pénteken ő kidőlt a sorból gyors…..
Grandpa' blogja Just so... 2009.02.11 09:58:00
Vannak napok, amik az Istennek sem akarnak elindulni.A mai is egy ilyen. Korán akartam beérni dolgozni, mert korábban akarok innen lelépni.A buszról ismét kedvem lett volna lerúgdosni pár bűzfészket, no meg pár agressziv nyuggert, akik azt hiszik, hogy azért állok az ajtóban és…..
Grandpa' blogja Cost-cut 2009.02.09 19:10:00
Egy kicsit innen, egy kicsit onnan, de nyesni kell. Már a genfi utunk is többeknek burzsújkodásnak tünhetett, viszont úgy vagyok vele, hogy megérte az árát, többszörösen is.  Jelenleg viszont a tandíj, APEH és egyéb kiadások csúnyán borították a költségvetést. Ezért…..
mert haza is kell jönni egyszer...Már megint reggel van, fel kell kelni. És ráadáasul megint morgok és hisztizek, egyelőre még magamban. 8-kor kéne kimászni az ágyból, Speed viszont már 7-kor nyeszeregteti az ágyat, rájött a reggeli "session". A WC felé tartva belerúg a…..
Az élet olyan, mint egy nagy társasjáték. Vannak benne rizikós mezők, melyekről nehéz továbbhaladni (csak 6-os dobással), és próbára tétetsz, vajon megérdemled-e, hogy itt játssz. De ha mosollyal az arcodon csinálod végig, akár "nyersz", akár "vesztesz", tiéd…..
Magassági rekordra törünk...Az egész ötlet onnan jött, hogy a Genf mellett található Mont Saleve-re utasokat szállító felvonó éppen utazásunk idején van karbantartás alatt. Így tuti nem jutunk fel a hegyre. Akkor viszont keressünk másikat. Mert anélkül nem jövünk haza az Alpok…..
Ladybug blogja Egy jó recept 2009.02.01 18:21:26
Arra, hogyan is lehet egy remek hétvégénk! A hozzávalók: pár remek csaj, némi alkohol (persze csak mértékkel és a hangulat kedvéért), barátok, alvás, csipetnyi meglepetés, és minden jó, ami még a környezetünkben fellelhető! 0. lépés: lakótársat, tesót ha lehetőségünk…..
...avagy egy hosszú hétvége rövid története.Már egy hete lógok az élménybeszámolóval, csak egyéb dolgok is voltak a héten, amik ennél bizony sokkal fontosabbak voltak.Speed haverral pénteken már fél 11 körül Ferihegyen vagyunk, szerencsénkre ezen a héten a szakszervezetek…..
Grandpa' blogja Ha falnak megyek... 2009.01.30 16:52:41
... sem lesz időm ide bármit is összehozni. Hétvégén tényleg belecsapok a levesbe. Puszgány!..
...csak most bazi sokminden van.Igen, Genf királyság volt, tartozom még az élménybeszámolóval. Részekben tervezem megírni, holnap talán sor kerül az elsőre. Kérjük ne menjenek sehova, a szünet után visszatérünk!..
Halkan jegyzem meg: végigfutottam az eddigi postokon, és erősen leszálló ágban van a hangulat, úgyhogy ideje elindulni felfelé.Szóval McGyver-né... tegnap este visszatérvén az albérletbe, kicsiny lakás hadat üzenve próbált kizökkenteni a hétvégén megszerzett nyugalmamból...…..
Grandpa' blogja One minute... 2009.01.21 22:21:00
... körülbelül ennyire álltam ma meg. Mert ma egész nap történt valami, ma egész nap megint csak pörgés volt, egyedül az este volt nagyon kellemes és nyugodt. Hazafelé jöttem, mikor úgy éreztem meg kell állni. Jó, mindenki szépen leteszi a telefont, nem zakkantam meg...…..