Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fjoe

4 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2013.08.25 10:29:16
Amerikai ikon Hogy mitől tud olcsó lenni, arra nem nehéz rájönni: csak azt kapsz, ami fontos, tehát egy eltalált kasztnit, egy méretes motort, és hátsókerékhajtást. Belül csupa műanyag, minden faék egyszerűségű, kapaszkodó nincs, az ülés előrehajtáskor nem jegyzi meg a…..
Fjoe 2013.08.26 07:47:22
Nekem 1999-es F Astra sedánom van 1.6 8v 16XSZR motorral. Édesapám volt az első tulajdonosa és azóta is a családunk alkalmazásában áll, főként én hajtom, így 14 év valamint 200 ezer kilométer elteltével úgy gondolom elég jól ismerem az autónkat. Fogyasztás: Tapasztalataim alapján valóban el lehet járni ezzel a kocsival 5,2-6,5 literes fogyasztás között. Ami a legjobban befolyásolja a megtett út hossza és annak milyensége (város, városon kívül vagy pálya), a sofőr vérmérséklete és "lába", valamint az évszakok. Télen pl. rövidtávon megfigyeléseim szerint többet eszik, de ugyanez igaz a vezetési stílus tekintetében is. Én nyugisan járkálok vele, lakott területen max 50-60; városon kívül 90-100 pályán 130-140, mert amúgy sem vagyok egy gyorshajtó típus. Húgom is használja az autót, ő azonban teljesen másképp vezet, mint én, 6 liter alá sosem tudja vinni a fogyasztást. Karosszéria: sajnos nálam az évek múlásával, hiába tartjuk garázsban az autót, előjöttek a tipikus astrás betegségek: sárvédőkön, küszöbön rozsda és a tankbeöntő nyílást is cserélni kellett. Motorikusan teljesen megbízható, a kopó, fogyó alkatrészeken és a karosszérián kívül eddig más problémám nem volt vele. Igazából csak a klímát hiányolom az autóból, főleg a nyári negyven fokokban, gondolkodtam is a lecserélésén, de még nem igazán találtam megfelelő alternatívát, mely a pénztárcámnak is megfelelne, és hasonlóan megbízható, jó fogyasztással rendelkező, alacsony szervizköltségű kocsi.
Kérem szépen, a hazai képregénykiadás újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen április közepétől magyarul is megvásárolható a The Walking Dead - Vol. 1: Days Gone Bye című nyitórésze/füzete. A kepregeny.hu adja ki, és voltak olyan jó arcok, hogy a magyarul The Walking Dead -…..
Fjoe 2011.03.11 16:15:02
Menedék Faith More 2010.04.15 13:07:00
Újabb vicces képekkel jelentkezem, íme az első:                                     Illetve van még egy karakter poszter is, a tovább után megnézheted! :)  ..
Menedék Hard die 2010.04.14 10:37:00
Szerintem nem kell kommentálni:..
Menedék Fun stuffz 2010.04.07 09:15:00
Filmünk utóéletéhez hozzátartozik néhány komolytalan dolog, poén, amiken azért elmosolyogja magát az ember. Ezek közül szeretnék rögtön párat bemutatni, először nézzetek meg egy kis videot:   Ez pedig a trailerhez kapcsolódó poszter:          …..
Egy-egy durvább film nézése közben mindig eszembe jut anyukám mondata: „Kisfiam már megint ilyen ocsmány filmet nézel? Remélem nem lesz valami bajod tőle!!!” Édesanyámmal ellentétben én jól tudom, hogy csupán fikcióról van szó és a film készítői mindenféle…..
Ezúton is jelentjük minden kedves érdeklődőnek, hogy "Menedék" című rövidfilmünk elkészült, és február 13-án, 18:00 órakor a paksi művelődési központban premier vetítést tartunk. A belépés díjtalan, a programban szerepel az alkotók két további rövidfilmje:NÉGY…..
Filmdroid Neked ki a.....? 2009.09.10 17:10:00
Biztos emlékeztek még arra, amikor Koimbra nyaralása alatt játszottunk egy picit. Akkor sok-sok komment érkezett- aminek baromira örültem- és úgy vettük észre, hogy kedveltétek, ezért a jövőben többször is lesz ilyen játék. A mostani karakterekre épül. Minden részhez kettő…..
  Már pakoltunk: Winkler kabátban állt, Csikós öltözött, én meg éppen lecsaptam a laptop fedelét. Sipos „Streetsa” Zoltán ekkor érkezett. Egy pillanatra megfékeztünk – ha ő jön, jön vele a mesevilágból is valami. Táskájából helikopter került elő,…..
Kisteleki Istvánnak víziója támadt. Ezek a saját szavai. Jobb lenne nem elképzelni, ahogy fürdőruhában ül az Ópiátok és a Szintetikusok utca sarkán, de nagyon vizuálisak vagyunk. Újra 12 csapatos bohócligát akar.   Állítja, nincs igény 16 első osztályú csapatra…..