Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Medvehab

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először a névfelirat, majd a kezében lévő pálca, most pedig könyék alatt a bal karja tűnt el a Madách-szobornak. Vilt Tibor szobrász alkotása éppen 40 éve áll a Margitszigeten, a Rózsakert déli végében. A mostani csonkolás különlegessége, hogy komoly felkészülést…..
David Attenborough, a BBC természetfilm-gyártó kisiparosa hétfőn még egy jegesmedvebocs miatt magyarázkodott, most egy pingvin miatt kénytelen mosakodni, úgy, hogy új filmjét a nagyközönség előtt még be sem mutatták. A Frozen Planet című, egyébként lenyűgöző képi világú…..
 Nem is értjük, hogy eddig hogy nem bökte ki a zenei szakírók szeme világát ez az immárott nyilvánvaló tény, hogy a tehetségesnek méltatott amerikai indie dekabralista ötös és a méltán tehetséges magyar pop-punk bekapralista trió egyetlen asszonynői egymásnak húsa és…..
Medvehab 2010.05.20 23:09:18
Simon Ádám a Simpson családból idéz fel egy mosdólátogatást, ami leginkább talán a véleményes hétvégiek közé passzol. Mindenekelőtt leszögezném, hogy szerintem kedvenc sorozatomnak, a Simpson családnak általában véve nagyon jó szokott lenni a fordítása. A 11/8. részben…..
Medvehab 2010.04.22 22:39:37
@Gournoddam: A "square" az nem csak azt jelentette az ötvenes években az amerikaiaknak, hogy egy görcsös arcot látsz magad előtt, vagy egy laza csávót. Ez egy társadalmi viselkedés, életforma, amit a szó alkotói, a hipsterek megvetettek. Ilyen szempontból a konformistát kár megkérdőjelezni, inkább talán az a baj vele, hogy nem szleng, mint a "square".
Medvehab 2010.04.22 22:54:47
@lizocska: Az Üvöltés antológiában az van, hogy előre megmagyarázzák, hogy ez mit fog jelenteni, aztán végig úgy hagyják. Persze ez sokat segít, ha az ember minden áron le akarja fordítani. :)) Az a "baj", hogy szerintem az eredeti képiessége valami kib... ütős, nagyon-nagyon jó!
Hmm most elgondolkoztam: a tégla a kémre foglalt, a kocka számítógépb.z.ra...
Kedves Blogozók! Egy igaz történet a váróteremből. Néhány kérdés merült fel bennem az orvosi rendelő várótermében. Kíváncsi lennék, hogy ez csak velem fordul elő mindig, vagy vannak még sorstársaim a Praxis Blog olvasóinak táborában is. Ha igen, akkor…..
Nem kell gyönyörűnek lenni ahhoz, hogy milliók imádjanak egy sztárt, sőt még a stílusikonok között is akadnak csúnya vonásúak. Szerencse és némi kisugárzás kell csak a hatalmas sikerhez. Vagy néha elég egy sikeres papa, férj vagy báty is. Kik is a legrondább sztárcsajok?1.…..
Vágtázó Halottkémek, Pécs, Nevelési Központ, 1991. március 29. Csak arra emlékszem ebből, hogy 15 évesen ott álltunk a haverommal, teljesen ledermedve attól, ami a színpadról jött és lobogott tőle a hajunk, közben a legdurvább punk- és szkinhed arcok pogóztak az első sorokban,…..
Valaki elolvasta a könyvem /HÍV+bosszú/ majd megtudva az email címem azt írta, hogy úgy érzi, belém szeretett. Látott 1-2x a tv-be na meg a sajtóba és szeretne velem találkozni, megismerni az igazi arcom szemüveg-paróka nélkül. A válaszom így szólt – Mivel nem ismerem sem…..