Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hell0

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Slovensko, do toho! Pszeudomagyarok 2012.08.20 13:02:00
Az ősmagyarok megérkezése a Kárpát-medencébe és Szent István államalapítása történelmünk egyik legjelentősebb eseménye. Ennek ellenére még csak annyira sem ünnepeljük, mint Cirill és Metód szlovákiai látogatását, még ennél is rosszabb: azt gondoljátok, a győri vagy a…..
Szexhez toboroz lányokat Cristofel a neten, harsogja a mai Blikk. És tényleg: a szteroidokkal pumpált havannai csődör a Facebookon bombázza olyan kanos üzenetekkel a 38 ezer fős rajongótáborát, mint például ez a két gyöngyszem: Most persze röhögünk, de állítólag már egy…..
Hell0 2012.09.05 21:20:36
A CreativeAds megoldotta a mindenhová kirakott, közhelybajnok "Az ég kék, a fű zöld, az élet szép"-plakátok rejtélyét: ez a nemrég elindult RTL2 tévécsatorna frappánsnak szánt reklámkampánya. Nem tudunk sokat hozzáfűzni, legfeljebb azt hogy a régi L'art pour L'art-videókban…..
Vastagbőr A pénzért bármit 2012.08.31 15:45:00
2004: Ramil Safarov, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem azerbajdzsáni hallgatója egy baltával meggyilkolta az örmény diáktársát. Hazájában hős lett, mert örményt ölni szerintük kurva menő.2006: A magyar bíróság életfogytiglanra ítélte Ramil Safarovot. Azerbajdzsán…..
Hell0 2012.09.01 09:00:19
Iris Apfel 92 éves legenda, és saját magát fogja játszani a róla készülő dokumentumfilben. Éljen soká! IRIS APFEL PROMO from Laura Coxson on Vimeo...
Aki figyeli a facebook oldalunkat láthatta, hogy egy újfajta, igazán nagy dobásra készülünk most szeptember 22-én. RIDE THE CATWALK! címen, a Street Fashion Budapesttel közösen újfajta biciklis divatbemutatót szervezünk az Európai Mobilitási Hét alkalmából lezárt Andrássy…..
Mint arról korábbi posztunkban beszámoltunk, a világ legnagyobb kerékpáros kiállításán a friedrichshafeni vásárcsarnokban augusztus 29. és szeptember 1. között megrendezésre kerülő Eurobike-on debütál a bringások bibliája, a legszebb csajokat összegyűjtő Cyclepassion 2013-as…..
A holland és svéd hajóépítők eltérő mértékegységet használtak, és mivel tervrajzok nem voltak, aszimmetrikus lett hajó. Ez okozta a tragédiát.   Egy nagy kutatási program keretében a 17. századi svéd hadihajónak minden gerendáját egyesével megmérték és…..
Ikker Eszter (szöveg) és Vorigin Dóra (fotó) Pillanatképek egy művészeti fesztiválról Mennyit "bírnak el" egy apátság falai? Vorigin Dóra barátnőmmel arra vállalkoztunk 2012. augusztus 25-én, hogy lakóhelyünkről, Ménfőcsanakról kis kirándulást tegyünk a…..
IDDQD Pac-Man, ahova csak nézel 2012.08.31 19:41:58
Viszlát, nyár, helló, blog. Visszatértünk, tovább dübörög a retro-wtf-vicceskontent szentháromságra épülő IDDQD, lesz nyereményjáték, régi adósságok törlesztése, meg a szokásos rovatok. És persze szokatlan megoldások a játékvilágból, például Takahasi Keita műve, az…..
Reckl Amál blogja A nyughatatlan 2012.08.31 14:19:50
Tegnap volt Béla kollégám utolsó munkanapja. Elegánsan úgy szabadulnak meg tőle, hogy nyugdíjba küldik. Persze ez ellen neki sem lett volna kifogása, ám évek óta azt tervezte, hogy ez nem jelent változást igazából. Dolgozik tovább, amíg bírja. Csak épp nyugdíjasként. Egy…..
Én nem gondolom hogy egy ember ilyen ellátást érdemel attól , még hogy megöregedett. Hozzá teszem a nagypapám kitüntetést kapott a polgármestertől annak idején, hiszen 50 évig dolgozott a pécsi erőműben kitüntetett szerepkörben Tisztelt Szerkesztőség!   Szeretném a…..
Visszatérő kérdés a tisztelt olvasóközönség részéről, hogy milyen edzéstervvel lépjenek be a súlyok világába, vagy folytassák edzőtermi kalandozásaikat. Itt és most ellőhetnénk a klasszikus "mindenki más, mindenkinek más válik be" bölcsességet, de ez a válasz egyrészt a…..
Már korábban is rossz érzéseim voltak a Paralimpia kapcsán, de most hogy a szemünk előtt zajlanak a rendezvény részletei, csak megerősödtek ezek a gondolataim. Látom a neon-kék fényben úszó megnyitót a gyönyörű londoni stadionban és deja vu élményem van. Eljön az…..
Egyik honfitársunk saját bőrén tapasztalhatta meg, hogy vannak rosszabb helyek autós mentalitás szempontjából, mint a pesti belváros. SingaporeCyclist, aki egy ideje a távol-keleti országban él, ott is megpróbálkozott a kerékpáros közlekedéssel, bár előre is tudhatta, hogy ez…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Puli Space blog A szovjet holdminta 2012.08.31 09:15:00
A szovjetek 105 grammos holdtalaj-mintája 350 g-vel, fehéren izzón érkezett meg a Földre, ebből 2 mg-ot a Sotheby’s csillagászati áron, 442 500 dollárért vásárolt meg. Az alábbiakban Brian Harvey "Soviet and Russian Lunar Exploration" c. könyvéből fordítunk részleteket magyarra,…..
Hell0 2012.08.31 16:13:53
Naiv biciklista szóváltásba keveredett a Pronto Pizzéria személyzetével, miután átgörült a szerintük a teraszukhoz tartozó járdán. A szóváltásból verekedés lett, másnap pedig a tulajdonos megígérte neki, hogy többet nem fogják bántani: 2012. augusztus 7.-én kedden, hat…..
 50 a kúton negrót talált és egyből rasszista cukrot kiált...Látszik, hogy neki sincs túl sok az észből, ellenben Mayweather pofonból, cuccból és pénzből...Jó gyerek, nincs baj de azért nem szép, hogy rossz ízű pletyka tárgya lett a magyar nép...Mikor itt volt, ő nem evett…..
Filmdroid Az igazi Dude 2012.08.30 16:00:00
A Coen testvérek 1998-as The Big Lebowski alkotása nem volt sikeres a pénztáraknál, amit nehéz megérteni, hiszen apoteózisa a '90-es évek slacker kultúrájának. Talán a rajongói annyira lazák, hogy sohasem jutottak el a moziba. Szerencsére amióta házhoz rendelhető DVD-n kult…..
Hell0 2012.08.31 08:45:26
... mármint a Guardian szerint. A lap az alábbi, maastrichti templom-könyvesboltot és egyben kávézót választotta a világ (valószínűleg) legszebb könyvesboltjának, ahol az oltár kávézóvá, a szentképek helye pedig könyvespolcokká alakultak. A Selexyz holland könyvforgalmazó…..
Vajon mi a fontosabb, stadionok meg látványberuházások, új rendszámok,  vagy a felsőoktatás? Mielőtt  elhamarkodottan válaszolnánk, érdemes elolvasni a következő idézetet. Vajon ki mondta és mikor? "Csak a hírre, hogy tandíj lesz, több mint 26 ezerrel csökkent az…..
Megérkeztek a második negyedéves gazdasági adatok. Sajnos arról tanúskodnak, hogy továbbra is recesszióban a magyar gazdaság. Ezt már nem lehet félremagyarázni, nem lehet másokra mutogatni. A legnagyobb baj, hogy a következő félévre sem várható trendforduló. Hiába indult meg a…..
ANNENN Kedvenc őszi sminktrendek 2012.08.30 20:25:00
Rengeteg nemzetközi beauty oldalt lestem át az elmúlt napokban, ahol a legújabb őszi sminktrendek után kutakodtam. Az alábbiakban a kedvenceimet láthatjátok. 1. "Drámai" ajkak- Egy sötét, burgundi, borvörös tónusú rúzsra szükségünk lesz! 2. Visszatértek a…..