Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csipkerózsa

186 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, a zuram annyit piszkált, hogy úgy döntöttem, felélesztem blogos hagyományaim. Kicsit módosulni fog a tartalom, mert az életem is jelentősen módosult.Például, hogy megállapodtam, félig megházasodtam, önálló saját háztartásom lett. Ezek eléggé módosították a dolgokat,…..
Subba Való Világ: Alekosz 2011.01.04 16:22:00
A legviccesebb, hogy a Való Világ Alekosza már a műsor előtt is megpróbálta felszedni az eddigi legszürkébb villalakót VV Ildit Érden...
Subba Kínzó kérdés: Titkárnő 2010.12.01 10:46:00
A Story Online-ban megjelent, hogy az egyik Valóvilág karakternél bepróbálkozott az előző munkáltatója, és amikor nem volt hajlandó a csinálásra, akkor kirúgták. Egy ismert, - korábban autószereléssel is foglalkozó - nős médiaszemélyiség...
Ezt a meglepően gazdaságos, ámbátor nagyon jó árú kozmetikumcsaládot  masszőr barátnőmnek köszönhetően ismertem meg. Ezek úgymond szakkozmetikumok, nagy kereskedelmi forgalomban (pl. dm, Rossman stb) nem kaphatók. Ha jól tudom talán három helyen lehet venni Pesten.…..
A blogban bemutatott kozmatikumokat legcélszerűbben úgy gondolom, hogy nagy kategóriákba tömörítve tudom rendszerezni.Találkozni fogtok:- arcápolás-smink-testápolás    kategóriákkal. Illetve márka szerinti csoportosítással.Folyamatosan töltődöm:) ..
Megvalósítom önmagam, és egy újabb blogba fogok:)természetesen lelkem ezen kitárulkozása tovább üzelem:)http://kiprobaltamelmondom.blog.hu/..
Már régóta ért bennem a gondolat. Nagyon lelkes kozmetikushasználó vagyok, még lelkesebb kísérletező. Szeretem az újdonságokat, nagyon-nagyon jónak kell lennie egy terméknek, hogy én márkahűvé válljak. Sokszor teljesen tanácstalan vagyok, bedőljek-e egy termék jó nevének,…..
Ma jobb a hangulatom. Most nem lájkolom a Bonnie szöveget. Ez a szerelem-téma észvesztő hullámvölgy. Elképesztő magasságokba és megdöbbentő mélységekbe tudja vetni az embert. Tényleg a szerelem állapota olyan mint a bipolaritás.Egyik percben minden hitünket elvesztjük,…..
* Volt egy rész a Szex és New Yorkban, amit kedvelek, de attól még RENGETEG amcsi, demagóg, oktalan csacskaság van benne,de sokszor talál, na szóval volt egy rész, ahol a lányok egy lagzin voltak, és amikor odamentek gratulálni az arának az azt súgta a fülükbe, h csak olyan pasihoz…..
Egy veszedelmes elme vallomásai 2010.08.21 22:36:00
It's a heartacheNothing but a heartacheHits you when it's too lateHits you when you're downIt's a fool's gameNothing but a fool's gameStanding in the cold rainFeeling like a clown.It's a heartacheNothing but a heartache.Love him till your arms breakThen he lets you down.It ain't right with love to…..
annyira utálom magamat. hihetetlen, hogy mennyire ismétlem önmagam. hogy vannak olyan bődületes hibáim, amiket nem tudok kijavítani, még akkor sem, ha már kismilliószor az orrom alá lett dörgölve,  h Hé kisanyám, ezen változtatni kéne.Utálom, h érzelmileg ennyire…..
Egy veszedelmes elme vallomásai 2010.07.28 19:01:17
annyira jó lenne ha tudnám hogyan lehet ide betenni videókat:(((((..
Mostanság sokat gondolkodom a szerelem fogalmán. Látom, ahogy a tinédzser tanulóim égre földre írják egymásnak, hogy szereltek, örökre, mindörökre a tied, és hasonlók ,majd szakítanak két hét múlva. Mennyire sokat változik ez a fogalom, ahogy öregszünk. Mi felnőttek (a…..
őszi kollekciók, to die for. sírás. majd ebből válogatok az Oscarra:D..
Egy veszedelmes elme vallomásai VB 2010.07.10 13:57:00
Fájdalmam, hogy végéhez ért a foci vb. Mióta az eszemet tudom , szeretem a focit,már akkor focimeccseken szotyoláztam apukámmal, amikor pár, magát hatalmas focirajongónak beállító még a csattogós lepkét tologatta.és amióta az eszemet tudom német drukker vagyok. ezért, most hogy…..
Egy veszedelmes elme vallomásai 2010.06.15 14:56:00
Igen, rég írtam. Bocsánat, ha valaki hiányolna. De a tanév utolsó hetei tele vannak stresszel.Pedig voltam kirándulni az osztályaimmal, meg minden. Majd beszámolok a tanulságokról.De most egy hétig tanfolyamon vagyok, mert lelkes pedagógus vagyok ugye......  xxxx..
Annyira szeretem az ilyen koravén lányokat:D Pont mint én:D És egyidősek is vagyunk:DNézzünk pár szépséget a ruhatárából. Megfigyelhető egy erőteljes Prada-dominancia:)) De ezt megbocsátom:)Oscaron kis ollók voltak a ruháján, PradaJó öreg tweed-Chanelben. Annyira koravén ruha,…..
Sok felszabadító érzés van: mikor sikerül valami, mikor valakival jót teszel, mikor látod, h valaki hálás neked, mikor ötös témazárót ír a közepes tanuló diákod. És amikor hű maradsz önmagadhoz.Igen. Nagyon sokszor kerül az ember, és kerültem én is olyan helyzetbe, hogy azon…..
Picit visszatérünk a divathoz, mert a magánélet meg a lelkizés már nyomasztó túlsúlyt öltött. Pedig vannak még e téren is kikívánkozó gondolataim:)Addig is, míg ezeket formába öntöm, nézzük milyen szépségekben feszítenek a hírességek a jelenleg is zajló cannes-i…..
"Hosszú az út lélektől lélekig/Közöttünk roppant, jeges űr lakik" Remélem sikerült helyesen idéznem egyik kedvenc soromat Tóth Árpádtól.Annak idején mikor elkezdetem Kosztolányi prózájával foglalkozni,úgy éreztem, h ez a sor adja leginkább vissza Kosztolányi…..
Igazából van körülbelül 30 olyan könyv, amiért, ha semmi egyebet nem is tanultam volna az egyetemen, már megérte volna. Ez az egyik közülük.HJ amerikai születésű, de mivel élete jelentős részét Brithonban élte le,s ez a stílusán is visszaköszön, inkább angol.Úgy hiszem igen…..
Minden ember arra törekszik, hogy boldog legyen. Ez emberi önzőség. Mi akarunk boldogok lenni. Ha jól jön ki a lépés, akkor boldogságunk keresése, és elért boldogságunk másokat is boldoggá tesz, s akkor már nem éltünk hiába.De vajon mennyi szabály szeghető meg azért, hogy a…..
Egy veszedelmes elme vallomásai 2010.04.15 14:01:00
No megesett. Tegnap megtartottam az előadásomat, egész szép számmal jöttek érdeklődők. Úgyhogy most az az energiám, amit az előadás elkészítése lekötött, felszabadult. Igyekszem gyakrabban posztolni.:))..
J.Mara kommentjén továbbhaladva, teljesen igaz: a női lélek (és élet) megmérgezője a túlzott gondolkodás. Az a női tulajdonság, ami szokszor előny is: az előretervezés. Hétvégén baromira kiröhögtem Bridget Jonest, aki, amint összejött Markkal, már Lady és Lord Darcyként…..