Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-nyakas-

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb hat kép érkezik a válogatásomból, szavazzatok ti is kedvenceléssel - ha tetszenek a fotók, tegyétek őket a kedvenceitek közé! A végén a 10 legtöbbet kedvencelt bestof2009-es képet is kiposztolom (minden fotóstól 1 képet) A mai 6 kép tehát: Warkas: Naplemente a hídnál…..
Először is köszi mindenkinek aki eljött, rengetegen voltunk (61 fő) de hálistennek volt elég nagy tér ahhoz, hogy ne zavarjuk egymást a fotózásban. Aki Indafotóra tölti a képeit, annak itt a címkézős feltöltőlink (fotóséta, indafotó, m4, metró4, gellért_kálvin), csak töltse…..
Január 2-án újabb metrós fotóséta, ezúttal a Duna alatt, a Gellért tértől a Kálvinig. 3 érdekes állomást tekinthetünk meg ismét methan vezetésével, a Gellérten megyünk le - ami már sokkal jobban áll mint az előző alkalommal - átsétálunk a Duna alatt a hírhedt Fővám…..
A BKV december 5 és január 3 között, sötétedés után, egy elég impreszíven kivilágított régi UV-t közlekedtet a 2-es villamos vonalán, az első 2 napjáról posztolok most néhány fotót (amiből néhány saját). elpe Puffancs darthwalk rosszqtyaHa te is láttad a villamost,…..
Az idő ugyan ocsmány országszerte, ködös, esős, de ez remek lehetőséget nyújt a vállalkozó kedvű fotósoknak, hogy különleges képeket készítsenek.  ..
Megvan az eredeménye az Erzsébet hidas felhívásunknak, jópáran kiszaladtatok fényképezni - ahogy retekblog írja - A királyné új ruháját.Ha tegnap hallgattátok Winklert és Bazsót a Neo-n, ők jól megfogták a kivilágítás lényegét: a híd diszkrét, de nem hivalkodó és…..
Csak arra tudok gondolni, hogy a tűzijátékos fotóitokat egy álló hétig retusáltátok, vagy a párna alatt tartottátok, mindenesetre annyira jó képek jöttek még ma is, hogy muszáj kiposztolni ide, viszont az előző blogbejegyzés már nem bírja el, úgyhogy csináltam nekik egy…..
Indafotóblog Augusztus 20-i fotók 2009.08.21 11:48:00
Az augusztus20, tűzijáték, red_bull_air_race címkével ellátott fotókat folyamatosan válogatjuk ide a blogba és az index címlapra is. AUGUSZTUS 20-i TŰZIJÁTÉK fotókhoz tekerj lejjebb vagy klikkelj ide TŰZIJÁTÉK bollaeszter, itomi, kimura, gabooo, KGyST, nyakas,…..
Az Indafotóra feltöltött publikus képek száma elérte az egymilliót! Az egymilliomodik publikus kép az Indafotón: Kíváncsikukac - XXXV. Nemzeti Tengerimalac kiállítás nevű albumából. A valaha feltöltött egymilliomodik kép: Feketegyémánt - Ábrahámhegy nevű…..
-nyakas- 2008.12.02 21:23:55