Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hyena

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megtaláltuk azt a vetélkedőt, amit sem a műsorvezető idétlensége és sótlan stílusa, sem pedig a munkatársak slendrián adatgyűjtése nem tud elrontani, nem is beszélve az sms-szavazásokról, esetleges Szász Marci komplexusban szenvedő kisgyerekekről és a blöffölni nem tudó…..
56 éves korában elhunyt a Népszabadság karikaturistája, Lehoczki István. Karrierjét még a Ludas Matyinál kezdte 1975-ben. A vicclapnál megszűnéséig dolgozott, 1991-től pedig az az Új Ludas munkatársa volt. Rajzolt a Kurír-Elefántba és a Pesti Viccbe. Folyamatosan közölte…..
Fényesítsük kicsit a majmot, Bruti néven kommentelő sorozatfüggő társunkkal közös vállalkozásunkat hírdetjük most itt egy kicsit: Fotelpatkányok a címe, és a debrecen Friss Rádióban (Debrecenben és vonzáskörzetében a 90 Mhz-en) hallható minden héten csütörtökön…..
Hyena 2007.02.28 18:48:15
A Linda felett sem múlt el nyomtalanul az a húsz év: már nem csak egy vállalható sorozatként nézzük, hanem a Budapest retró mellékleteként, a Margithíd még nem rohadt szét, az utcákon kevesebb autó döcögött, ami volt, az is Zsiguli, Lenin kép lógott a falon, és Rékasi Károly…..