Regisztráció Blogot indítok
Adatok
isadora

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei X-Faktor második adását nézve azon tűnődtem, hogy mi az ijesztőbb: Alföldi Róbert sztreccsfarmerbe bújtatott segge, vagy a Micsoda nő egyik mellékszereplőjének – na nem a gyökér eladó a boltban, hanem a nyolcvanas évekbe ragadt ribanc a sarkon karakternek –…..
Vasárnap este a dzsungelhintában ücsörgő, kismajmot simogatva Katy Perry Roarját éneklő Tóth Verával kezdődött a Sztárban sztár: A gigahintán betoppanó műsorvezetőnek, Tillának viszont annyira bejött az őserdődíszlet, hogy el sem tudott szakadni a…..
isadora 2014.10.21 05:45:42
@Baresz83: sajnos a tableten előfordul, hogy visszatöröl karaktereket. Amúgy tudod mit, ennél nagyobb hibám ne legyen többet! :) A műsor pedig gyenge, de ahogy látom, ez is megtalálja a célközönségét,szóval egészségedre :)
isadora 2014.10.21 21:18:20
@netiltsálle:
csak utánad! :) amúgy meg nem vétettem senki és semmi elken, csak keírtam a véleményem.
a kritikát tűrni kell, ízlések és pofonok elvégre.
Pásztor Anna, Kerényi Miklós Gábor, Feke Pál és Mező Misi alkotja majd a TV2 ősszel, pontosabban november 9-én induló Rising Star című tehetségkutatójának zsűrijét. A műsorvezető az RTL Klubtól viharos körülmények között átigazolt Ördög Nóra lesz. Kerényi Miklós Gábor…..
isadora 2014.09.15 22:43:17
@scandalstone: én boldog vagyok, hogy Ördög Nóra már nem vezeti az x-faktort.
Hogy Mező Misi mitől lenne jó arc, nem tudom, mert zenészként sem tudom mi alapján értékelni. Szűcs Gábor poros lábnyomába sem ér Mező zeneileg :)
A Sztárban sztár tavalyi, első évada azért volt meglepően jó, mert egy olyan formátumból hozta ki a maximumot, amibe simán bele volt kódolva a bukás is. A beöltözős-átlényegülős énekes műsorok produkcióit egyik oldalról csak egy paraszthajszál választja el a karaoke-tól, a…..
Az X-Faktor a második élő adásra jutott el oda, hogy bizonyos szempontból a műsor hajszálpontosa ugyanolyan lett, mint a tavalyi, és ezt csak azok veszik bóknak, akik az RTL Klubnál dolgoznak, vagy anyagi érdekük fűződik a show sikeréhez. A mentorok kezdenek belebetonozódni a…..
isadora 2013.10.21 14:31:15
@AnnaKarenina: szerintem elég jól bírják a kritikát, hiszen nem csak a mentorok, de a nézők a szavazataikkal jelzik, és persze itt a net végtelen világa számtalan szakértővel. az, hogy nem mind kiemelkedő, nos, a válogatón jók voltak, a különböző stílusban már nem mindenki. viszont ezen nem kell csodálkozni, hiszen meg kel találniuk a saját zenei világukat. (hogy később is a pályán maradnak-e, az már más kérdés.)
isadora 2013.10.21 14:32:15
@isadora: "meg kel találniuk" = meg kell találniuk
jaj :)
Mi is csak most, másnap délelőtt vettük észre, hogy az Űbersőn és Vunderszexi tegnapi nyitó adásában nemcsak prosztósággal töltött humorbombonokat sikerült a közönségbe hajigálni, hanem egy vaskos kegyeletsértés is belefért a nyolcegyes holland szopórollerről szóló…..
isadora 2013.10.14 16:57:28
@sixx: nem hiszem, mert évek óta olvasom írásaid. Volt mikor hasonlóan gondoltam én is, volt mikor nem. Egy biztos, nem kellett volna ezt a szösszenetet megírnod, mert felesleges volt. Egervári közszereplő, és valóban nem kellett a vicc kitalálójának tudni, hogy özvegy. Balázsék ellőtték ezt a poént, és? Ez a legenyhébb poén, amit Egervári a teljesítményével kiérdemelt.
Nekem pedig régóta az jön, hogy a tv2 közel áll hozzád.
isadora 2013.10.14 18:05:18
@sixx: ha számodra reményt keltő műsor a Sztárban sztár, akkor mire is gondolhatnék?
A fenti cím a település polgármesterétől, Guczi Istvántól származik, aki a múlt szombaton a Vajdahunyadvárban tartott szemléletes előadást a szomolyai fekete cseresznyéről (Prunus avium). A szemléltetés ezúttal nem diavetítés volt, hanem maga a gyümölcs, így helyben…..
Ha eddig lett volna bárkinek is kétsége afelől, hogy a tévé és a mozi között korábban fennálló, éles határvonalnak lőttek, akkor most végleg meggyőződhet arról, hogy már nem zsenánt a legnagyobb sztároknak sem a tévében szerepelni: Dustin Hoffman egy HBO-sorozat…..
Azurák Csaba egyenesen beleütötte a magas labdákat Orbán Viktor arcába. De miért vállal be Orbán Viktor egy huszonötperces beszélgetést, ha egyetlen lehetősége, hogy fájdalmasan látványos módon kerülje az érdemi válaszokat? Főként miközben világosan látszik, társadalmi…..
isadora 2010.02.10 15:57:50
@isadora: a '98-as orosz válság nem világválság volt, mint a mostani, sem mélységében, sem időtartamában nem összevethető.
isadora 2010.02.10 16:15:11
@ati27: Jaj ne viccelj már! Csak a '98-as orosz válság érintett bennünket!
isadora 2010.02.10 19:29:59
@NightLord: ha elolvasod, mit kifogásoltam, akkor láthatod, hogy az évszám volt:1998-ban a magyar gazdaságot az orosz válság - semmi a mostanihoz képest - érintette meg, nem pedig a távol-keleti. A későbbi évekről nem volt szó.
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
isadora 2009.10.02 14:06:35
@isadora: rosszul írtam: ehet, hogy már akkor vezettem, mikor te még gondolati kísérlet sem voltál:)))
Válasz erre
isadora 2009.10.02 14:12:51
@KeepTheBalance: utálni lehet, semmi gond, DE csal azért utálni, mert 11 éve(!) elütött vkit, s ezért nem kapott letöltendő büntetést, nos, ezért nem.
Nekem nem ilyen esetekben van gondom a joggal, hanem akkor, mikor ebben az országban dicsőség jár - mindenki büszke, ha sikerül - az adócsalóknak!
isadora 2009.10.02 14:15:53
@vernarancs: nincs olyan szerencséd:)