Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bumbi09

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorozatban Kingát játszó színésznő a kislányával együtt szerepel majd az RTL Klub szappanoperájában, írja a Blikk. Biztos van olyan olvasónk, aki örül a hírnek. ..
Röszkén és környékén járt a TV2 és hanghibás mikrofonja, annak a végén meg Váczi Gergő, a Vujity Trvtko-díj Frei Tamás-szalagos nagykeresztjét érdemlő riporter, a téma persze az ördögi migránsok, akik egy éjszaka alatt ösvényt taposnak ki maguknak a határon, elhajigálják…..
Webisztán Nyan Cat? Nyanket! 2011.07.05 16:11:00
A Wikipedián annyi áll erről a mémről, hogy: The original animation was made by Chris Torres (PRguitarman) on April 2, 2011. He then posted it to the website LOL-Comics, intending it to be "cute". YouTube user "saraj00n" combined the cat animation with the version of…..
Lett ez a funkció az iWiW-en is, hogy a felhasználók készíthetnek maguknak publikus profiloldalakat. Eddig rendben vagyunk. Mindenkinek lehessen kis Tripod MySpace weboldala... Nem csak az iWiW-en belül, de az egész http világ csodálatára. Lehessen, persze. De.Elnézve ezeket a publikus…..
Néhány hete örömmel írtam arról, hogy a BKV-nál elindult valami, többek között az utastájékoztatás is fejlődött. Aztán kipattant a botrány, először Kocsis MVM ügyei miatt, majd jött Szalainé akit a többiek követtek. Cégen belül elkezdődött a kisemberek cseszegetése,…..
bumbi09 2009.09.08 17:24:55
@schdl: Észrevetted, hogy az eddigi 8 kommentből 7 a tied?:)
Hetekre leáll a német fővárosban a kulcsfontosságú városi gyorsvasút, az S-Bahn. A közlekedési hatóság határozata szerint a kocsik kétharmadának ki kell cserélni a kerekét, mert már nem biztonságosak. A rendkívüli káosz - amelyhez hasonlóra még nem volt példa a városi…..
Érzékelhető, hogy nőtt a BKV járatain az atrocitások száma, de meg kell vizsgálni, hogy a BKV a jelenlegi jogi környezetben üzemeltethet-e térfigyelő kamerákat - mondta Jóri András adatvédelmi biztos. Jóri András emlékeztetett arra, hogy elődje, Péterfalvi Attila legutóbbi…..
bumbi09 2009.07.16 20:55:41
A BKV rajzpályázatot indított a vakáción lévő gyerekeknek. A pályázat a „Szeretem a BKV-t” címet viseli. Bár olvasónk már elmúlt 17 éves, és a témától is eltért egy kicsit, mégis jelentkezett a pályázatra, mert szeretné megmutatni a BKV-nak, hogy miért nem…..
bumbi09 2009.07.08 01:17:50
@BKV figyelő: Mesélnél ezekről az új viszonylattáblákról egy picit részletesebben? Milyen plusz információ lesz rajta, és mi értelme a szineknek?
Jah és, hogy mikor kerülnek ezek ki..
Szerencsére nem megint nekem kell jót írnom a vasútról, megtette ezt egy olvasóm, aki pozitívan csalódott a vasútban. Eddig kerülte a vasutat, mert csak rossz tapasztalatai voltak vele. Április 3-án viszont ez sokat változott. Egy felújított, tiszta vonaton utazott, aminek úgy…..
Hétvégén láttam a KFC egyik reklámját a TV-ben. Állítólag egy „hosszú” szendvicset reklámoz 250 forintért. A szendvics nem lehet nagyon hosszú, mert a marketingesek még a reklámot is feltupírozták. Amikor keresztben (egészében) látszik a szendvics a reklámban, a…..