Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gulr

28 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... viszont erre a jegyzetre magam jelentkeztem, ma jelent meg a nyomtatott verzióban, íme: Kelet, nyugat, Kedvesem A ByeAlex-jelenségről és az Eurovíziós dalfesztiválról már lényegében elhangzott minden, legalábbis, ami ennek kulturális vonatkozásait illeti, sőt e hasábokon is…..
Robi naplója Búcsú Kormitól 2010.03.20 19:44:56
 Tegnap maglódi életünk legszomorúbb pillanatát éltük meg, ugyanis el kellett ajándékoznunk Kormi cicát. A tölünk legtávolabb lakó neoprimitív szomszédunk cseszegetett minket azért, mert időnként a kocsijánal motorháztetőjén napozott. Mivel ez a barom az…..
A lényegtelen választási kampánytémák némileg háttérbe szorítottak egy hírt, mely szerint a hazai kereskedelmi televíziózás egykori "doyenje", a néhány éve még szégyentelenül magas havi gázsit kereső Pálffy István "szabdságra ment" az MTV-től, hogy -…..
w Új moralisták, farizeusok 2010.03.03 02:46:00
Itt a tavasz, jön a jó idő, sőt a válság is mintha menni készülne, búcsúzik az általános depi. Pech, hogy a naptárral még egy pár hétig szembeszegül a tél, valamint hogy márciussal lejár a kilakoltatási moratórium – a baj nem jár egyedül.   A télire…..
Robi naplója Majdnem szülinap 2010.02.28 12:12:03
Ma ünnepeljük Gréti féléves szülinapját. Augusztus 31-én született, de mivel ez a hónap csak 28 napos, mára esik a hathavi félév-forduló. Babakeksz híján tejes desszertet kapott és Katica Katát, aki egy pálcára felfűzhető vastag gyűrűkből felépíthető…..
Robi naplója Fog 2010.02.28 12:05:00
A meglevő mellé kibújóban van Grétike további három foga. Az ezzel járó nyűg miatt ma nem megyunk babaúszásra. Ez most jó kifogás, de valójában nem szívesen merítem le 3 másodpercre a víz alá, mert sajnálom. A jövő hetek eldöntik, hogy a lágy szív vagy kemény ráció…..
Robi naplója Akarati tényező(k) 2010.02.25 20:00:00
 Meglepődnék, ha kislányunkból egy "tettkihaddhüljön" leányzó lenne: vasszigorral emlékeztet jogaira és kötelességeinkre, nem tűri pl. ha két másodpercet késünk az ételével. Nem irígylem azokat apincéreket, akik első családi éttermi étkezésünk során…..
 Nagy megelégedésemre Grétike egyre többet mosolyog vissza ránk. Valamiért úgy képzeltem, hogy az első napoktól kezdve értékelni fogja, hogy mennyire szeretjük, de ezt igazából csak most tapasztalom. Kedvence az ágy főlé ereszkedő zenélő körhintája náhány pillangónak…..
Robi naplója Az első mutatványok 2009.09.21 21:03:26
 Grétike elbűvölő, néhány fejezet a fejlődés első állomásaiból a megfigyeléseim alapján: 2009. szeptember 18. : Ha két kézzel oldalt fogom a cumisüveget, segítek apának pontosan a számban tartani!2009. szeptember 19.: A balkezem kisujjaval a nem csak ki tudom ütni a…..
Robi naplója Bevezető kurzus 2009.09.14 20:04:49
Kislányunk, Gréti ma ízelítőt adott az előttünk álló feladatokból: Egy szerzetes békességével szuszogta végig élete első babakocsis sétáját kb egy órán keresztül, majd négy körül egyfolytában közölte velünk, hogy valami nem stimmel, de ezt - számunkra érthetően…..
Robi naplója Gréti 2009.09.02 21:37:41
 A hivatalos időpontot 3 héttel megelőzve Gréti 31-én meglepett minket, először anyukáját, utána az ő anyukáját, aki segíteni volt nálunk, majd engem, aki délután fél 2-kor Renit kórházba vitte. 2200 gr, 47 cm a testhosszŰŰŰ: Nem lesz égimeszelő, de jóból keveset…..
Robi naplója Izgalmak 2009.08.15 11:37:00
 Ahogy a kedvesem közeledik a 40. hét felé, nő az izgalom. A legnagyobb problémám, hogy a János Kórház, pomtosabban a Szent János Kórház vagy 35 km-re van tőlünk, ráadásul át kell verekednünk magunkat egész Budapesten. Bár mindenki azt mondja, hogy órák állnak a…..
Robi naplója esküvő 2009.06.22 20:18:00
 A nagy pillanatJúnius 6-án Renike és én házasságot kötöttünk. "Olvasóim" biztosan tudják, hogy rögös úton jutottam el idáig, de annál nagyobb most az elégedettség bennem, mert tudom, hogy ketten kiegyensúlyozott és érdekes életet fogunk élni. Néhányan azóta…..
Robi naplója Igéret szép szó... 2009.05.24 16:55:00
 Semmivel nem árthattam volna maroknyi közönségemnek jobban, minat amit végül tettem: két hónapig hallgattam. Volt viszont okom rá. Már februárban kiderült, hogy babát várunk Renikével, de nem akartul elkiabálni, met az első három hónap elég kritikus. Ugyanakkor ez votl a…..
 Nagyobb merényletet maroknyi olvasóközönségem ellen nem is követhettem volna el, mint amit tettem: Egy hónapig nem jelentkeztem. A magyarázat: lustaság. Esténként hol némi tornához, súlyzózáshoz hasonlító vonaglást produkáltam, hol némi tennivaló akadt a ház körül, de…..
Robi naplója Előrelépés 2009.02.22 17:54:19
Ihlet híján nem írtam semmit az elmúlt hetekben, Kormiról elhelyeztem egy képet, egyrészt, hogy lássátok, élek, másrészt sok fejtörést okozott a kis fekete dög nekünk január óta. Jelentem (ahogy az egykori kedvelt sportriporter, id. Knézy Jenő az oldalvonal mellől jött híreket…..
Robi naplója Kormi 2009.02.08 18:19:42
Robi naplója Gáz 2009.01.30 17:08:22
 Bár már szokatlannak tűnhet, de ebben a bejegyzésben a szót valódi értelmében használom. Sokkol ugyanis, hogy mennyit fizetünk gázfűtésre, de ezzel biztosan senkinek nem mondok újat. Elkzdtünk okoskodni. Mi lenne, ha üzembe helyeznénk egy kandallót? Jelenleg csak egy…..
 Nem úgy alakulnak dolgaink a mcskákkal, mint ahogy képzeltük, ugyanis nem állnak szóba velünk. Hiába a méregdrága ház, a tesco-s párizsi, az ilyen olyan-cats junior szupereledel, amint meglátnak, villámgyorsan lelépnek. Ha nem látnak minket, úri módon lakmároznak.A szomszéd…..
 Egyik jó barátom barátnője tőzsgyökeres XVII.kerületi, így örültünk a lehetőségnek, hogy idegenvezetés mellett ismerhettük meg Budapest Maglódhoz legközelebb eső kerületét ma reggel, jó eséllyel az év leghidegebb napján. Beigazolódott várakozásom: hasznos és…..
Robi naplója Cats 2009.01.10 15:53:14
 Felemásra sikeredett a cicák elhozatala: Másnap elszöktek tőlünk, amikor lehetőségük volt kijutni a lakásból. Tanácstalanok voltunk, mert nagyon passzívak és ellenségesek velünk szemben. Ma reggel visszajöttek, szerencsére számítottunk erre és tettünk ki nekik házat és…..
  Szolíd, mégis hosszúra sikeredett szilvesztert produkáltunk Orosházán. Kezdtük Sanyi barátomék lakásán, majd megriadva a helyi nagyszabású parti tuci-tuci előszelétől, végül törzshelyünket, az SZTK-val szembeni Medikát választottuk. Itt beértük a zenegéppel,…..
Robi naplója Ünnepek 2008.12.30 14:06:42
 Régóta nem hallattam magunkról ehelyütt. Egyrészt sokat utaztunk az Orosháza-Balassagyarmat-Maglód háromszögben és alig jutottunk internet közelébe. Másrészt még nem sajátítottam el a képfeltöltés itteni technológiáját ( :) ), márpedig én szerettem vona a sok szöveg…..
Robi naplója Tizenegy barát 2008.12.21 12:46:45
 Hiánypótló sportirodalamt kaptam a főnökömről karácsonyra: A 11 Freunde című német havilap novemberi számát. Már szeptemberben hallottam róla, rámentem a honlapra. A tegnapi "off-line" olvasás azután megerősítette első benyomásomat, mégpedig hogy azoknak…..
 Nagy volt a lelkesedés, még nagyobb a csalódás: Hiába kerestünk és találtunk autóval egy órán át szombat délután nyitva tartó postát, nem sikerült Reni pályázata. Ma rákérdezett az igazgatónál telefonon, hogy beérkezett-e az anyag. Bár a kiírás szerint ma még…..