Regisztráció Blogot indítok
Adatok
icehockey

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sapa Fehérvár AV19 csapata az alábbi közleményt juttatta el blogunkhoz: "A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának vezetése a mai nappal felmentette vezetőedzői feladatai alól Ulf Weinstockot. A csapat az első tizenkét mérkőzésen, különösen a hazai összecsapásokon, nem a…..
icehockey 2010.10.18 19:15:09
A litván jégkorongszövetség csütörtök délelőtt tájékoztatta magyar partnerét, hogy a jövő heti vilniusi négyes torna főszponzora visszalépett a támogatástól, így pénzügyi források hiányában nem tudják megrendezni az eseményt. Az MJSZ a kialakult helyzetben egyeztetett Ted…..
Teljes fordulóval, két mérkőzéssel folytatódik az OB I. középszakasza. Este hatkor kezd az Újpest Miskolcon, egy órával később a Dab.Docler Pesterzsébeten. Tovább után visszatekintünk a szerdai Újpest–Starsra, és előzetest olvashatnak az edzőktől. "Jól kezdtünk a…..
Már a pénteki meccs 50. perce táján az öltözőbe vonult csapatunk, így jöttek fel a Macik egy gólra, de hogy vissza sem jövünk onnan a mai meccsre, azt azért senki sem gondolta volna. Már az első percben hátrányba kerülünk, hátvédeink és Ruczuj asszisztálása mellett Sijka a…..
icehockey 2009.12.01 12:44:56
@csatoimi: Már hogy volna fekete zászlós ünnep hiszen egy egész országot csatoltak hozzánk. :)
Kiszáll a HC Csíkszereda finanszírozásából Kurkó János György. A csapat fő támogatója a klub honlapján jelentette be döntését. Az üzletember magyarázatában itt mélyedhetnek el bővebben. Azon vagyunk, hogy mi is megszólaltassuk őt, ez tegnap reggel óta nem sikerült.…..
icehockey 2009.05.19 11:36:00
@turulmadar: Miből gondolod hogy komolytalan, talán ismered vagy ismerted?
icehockey 2009.05.19 11:43:22
@hajraszereda: Két személynek szól, egyik Tánczos a másik Ráduly Róbert.
A HC-nek már csak egy győzelemre van szüksége ahhoz, hogy a Mol Liga első kiírásának győztese legyen, Kurkó János csapata a döntő második meccsén is 3 gól különbséggel verte ellenfelét, 6-3. Mihály Árpád klasszisára kevésbé volt szükség, mint szombaton, két asszisztot…..
Pierre Pagé, a Red Bull Salzburg hírhedt vezetőedzője ismét egy Premiere TV-közvetítés utáni értékelést tartott megfelelő fórumnak ahhoz, hogy bírálatot fogalmazzon meg. Ezúttal azonban nem az Alba Volánba rúgott bele, így a klub kínos módon hivatalos közleményben…..
icehockey 2009.01.13 14:47:55
A káposztásmegyeriek papírforma szerint legyőzték az Alba Volán farmcsapatát, a Steaua simán verte az Újpestet, a Dab.Docler nagyon kikapott Csíkszeredában, a playoffért küzdő trióból a dunaújvárosiak nevezhetők a nap vesztesének. Nyert a Progym is Miskolcon.Ahogy várható volt,…..
icehockey 2009.01.10 20:42:12
@cicero77: Sille Tamást az edző kérésére volt elküldve a HC Csikszeredától, sportszerütlen viselkedés miatt.
Öt érdekesnek ígérkező mérkőzéssel folytatódik a magyar–román közös bajnokság, a pénteki menetrendből az Újpest bukaresti vendégjátéka emelkedik ki első ránézésre. Az újpestiek kedden előzhettek volna, ehelyett súlyos vereséget szenvedtek a HC Csíkszeredától, a…..
Két fontos rangadót játszottak a Mol Ligában, és mindkettő a magyarországi csapatok vereségével ért véget. Az Újpest elszalasztotta a lehetőséget, hogy a start óta először átvegye a vezetést a HC Csíkszeredától, és a Dab.Doclernek sem sikerült zárkóznia a Steaua…..
A HC Csíkszereda vezetése szombaton 15 hónapos együttműködés után megvált Marcel Ozimák vezetőedzőtől. Helyét Timo Lahtinen veszi át, aki 1993-ban a svéd Malmö csapatával megnyerte a legjelentősebb európai klubtrófeát. A 62 éves finn mester hétfőn vagy kedden érkezik a…..