Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rico RokkaRolla

280 bejegyzést írt és 470 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem rég voltam lent a Great Rift,Savanah, Indeed koncerten az Edisonban. Olyan élmény ért, ami miatt elhatároztam, interjút kell készítenem az Indeed zenekarral! Megszületett, olvassátok!  Sziasztok! Lőrinc (ének, gitár),  Petya (gitár),Vasi (dob), Geri (bass): Mostanában volt egy koncertetek két…..
Végre! Évek óta nem posztoltam. VÉGRE!!Végre elérkezett ez a nap is! Kis Hazánk zenei történetének egyik mérföldkövéhez érkeztünk. Végre. Miért írom ezt? Összetett ez a dolog, sajnos hosszú évek alatt is csak lassan mozdul. Nem akarok untatni senkit hosszasan, de egy picit (és nem teljesen kivesézve…..
  A stoner, mint zene bekategorizálhatatlan. Ahány ember rajong érte, annyi féle skatulyába rakják, még akkor is, ha ők harciasan kijelentik, hogy nem szeretnek bakategorizáni semmit. Pont ezért teszik ezt meg. De mindegy is, a lényeg, hogy szinte mindenki a Kyuss-t említi meg, mint a…..
<a href="http://dirtwzard.bandcamp.com/album/no-son-of-mine" data-mce-href="http://dirtwzard.bandcamp.com/album/no-son-of-mine">No Son of Mine by Dirt Wizard</a> Decemberben jelent meg ez az 5 számos Ep. A banda Peoria, IL USA-ból keresett meg…..
<a href="http://chileanfuzz.bandcamp.com/album/chilean-fuzz" data-mce-href="http://chileanfuzz.bandcamp.com/album/chilean-fuzz">CHILEAN FUZZ by CHILEAN FUZZ</a> Mondtam, hogy van valami Chileben! Egész karácsony alatt…..
<a href="http://soponcio.bandcamp.com/album/soponcio" data-mce-href="http://soponcio.bandcamp.com/album/soponcio">SOPONCIO by SOPONCIO</a> Megint Chile, hihetetlen! Van ott valami, mint a Görögöknél. Sorra bukkannak elő a jobbnál-jobb, egyedi…..
<a href="http://atdevildirt.bandcamp.com/album/plan-b-sin-revoluci-n-no-hay-evoluci-n-2" data-mce-href="http://atdevildirt.bandcamp.com/album/plan-b-sin-revoluci-n-no-hay-evoluci-n-2">Plan B: Sin Revolución no hay Evolución by At Devil Dirt</a> Megint…..
Végre egy profin elkészített és megküldött anyag. Ez igen! Nem bízzák a véletlenre a srácok, haladnak is előre. Szóval: itt ez a banda Londonból. Két anyaguk van, de turnéztak már a Truckfighterssel (passzol is ebbe a hangulatba, ízbe a zenéjük), támogatják a Monster…..
  Nagyon szeretem a Monster Magnet zenéjét. Na meg azt a hangulatot, amit a '98-as Powertrippel elinditottak. Bevallom férfiasan az előtte lévőket nem tudom annyira a szivembe zárni. Ennek ellenére, mégis csak rajtam virit már régóta a "Bika", és most már ezzel raknak a föld…..
  Itt van egy kis előzetes a vancouveri banda közelgő EP-jéről. Mondhatom azt, hogy várjuk! Igencsak ígéretes a cucc. Nem csak Fuzzrockereknek. Fasza! Ide vele!      ..
Ezt ki kell másolnom. "Hi guys, check this out" Ez már akkora pofátlanság, hogy ki se kellene rakni, de sajnos erről nem az együttes tehet. Ja igen, hogy mi is? Az, hogy ennyivel elintézi ez a csajszi, hé srácok ezt nézzétek. Semmi más. Bazdmeg! Legaláb egy bio, vagy valami. Oké, ad…..
Rico RokkaRolla 2013.07.25 17:57:22
Phoenix, Arizona. Négy és fél millió ember él Észak-Amerika legnagyobb, és legszárazabb sivataga mellett. Egy élettől lüktető, tudattal rendelkező közösséget alkotnak, egy darwini létforma minden előnyével és hátrányával együtt. Egy 40 fokos lázban égő, lélegző…..
Tegnapi tökéletes hangulat... Szegény Lost Againnek - saját választásom szerint - megint én jutottam, és nem én vagyok a blogon a legékesszólóbb, legfennköltebb és azt hiszem nem is a legelborultabb, viszont talán én vagyok az egyik legtegnapibb - hobbi - zenész, a legtöbbet…..
Végre ennek is eljött az ideje. Sly barátunk irt egy két sort. Nagyon reménykedünk, hogy lesz folytatás, addig is olvassátok: "Eddig egyszer volt szerencsém írni próbatermi felvételről, a magyar Drone’osh Toth esetében, pár éve, most viszont rátaláltam egy figyelemre méltó…..
Rico RokkaRolla 2013.05.31 21:07:55
Van még egy 2012-es el(le)maradásunk, ezúttal Svédországból. Ezt az anyagot is a Bilocations Recordtól kaptuk, érdemes lesz rájuk , illetve az általuk pártfogolt bandákra. A Mamont zenekar igazi rokkzenét tol, érződik a 60-70-es évek felfogásának a jelenléte, agyonfuzzolt…..
Photos by Anders Birger (andersbirger.photoshelter.com) Két tagú Dán zenekar, a 60-as 70-es évek (fuzz) hangzásával és dalaival. Van itt rendesen shake, sivatag gitár, zongora, psychedélia, csirimp-csörömp, taps, csörgődob, lazaság és rokknroll. Héhéhéhééjjj! Izgalmas,…..
Nagy örömmel mutatok be egy új arcot, Molyembert, aki reméljük a jövőben mind többet tud majd nekünk segíteni, és tovább öregbíti a blogunk hírnevét, fogadjuk szeretettel: Attack of  The Clones Black Moth   Ha egy pillanatig is kételkedtél abban, hogy a női…..
Úgy néz ki a finn zenekar most már rám marad. Láttam én ezt a borítót, de annyira egyszínű az előzővel, hogy neten jövet-menet fel sem tűnt az új megjelenés, és valahogy most nem kaptunk tőlük híreket, hogy megjelentek. Mindegy, meghallgattam, megosztom. Az elmúlt évek alatt…..
Nico kolléga már nagyjából leírt mindent, amit tudni kell a most szombati buliról, de mivel megígértem, h. írok róla, következzen az én verzióm. Én vele ellentétben már odaértem a nyitózenekarra, a Burning Full Throttle-re, amely banda vissza-visszatérő vendég az ilyen…..
Rico RokkaRolla 2013.02.04 19:53:15
Németországból kaptuk ezt a megkeresést. Örülök neki, mert mostanában valahogy ott csend van. Nem jellemző, hogy onnan jön valami. Nos, itt van ez az EP. Baromi jól szól. Mondjuk a Gorefest Chapter 13/Down I hangzás kb. 4 odabaszós, súlyos, hangulatos dal, ők azt mondják…..
Írtunk már korábban erről a svájci bandáról. Most az történt velük, hogy a Heavy Planet(amerikában) az év albumának választotta ezt az anyagot, mi meg még csak nem is írtunk róla. Ezt pótlom most sebtiben. Hát mit is mondhatnék? Baszott nagy, a Heavy Planet nem…..
Lengyel barátainktól kaptuk a következő albumot, mely a borítóra klikkelve letölthető, mint a régi szép időkben! Az albumon 9 kifejezetten hangulatos dal található. A hangzás eléggé letisztult, az ének nekem egy picit halk, szerintem kicsit jobban lehetett volna hangsúlyozni.…..
photo made by jorge galleguillos Van valami Chilében is, nem csak Görögországban. Valahogy onnan is jönnek ezek a profi hangzású bandák, egyre másra. Arckönyvön találtam ezt a zenekart, most ingyen letölthető minden anyaguk itt. Ezen az Ep-én igen varacskos, durva hangzás jön…..
Egész évben ezt a pillanatot vártam, főleg az év végi hajrában, hogy végre leülök és végre posztolok. Ráadásul van egy jó régi elmaradásom is, amit most pótlok. Nem friss ez az album, de hátha még nem hallották páran. Wo fat - ha jól emlékszem - eddig három alkalommal…..
  Ismét BenyoBoy a tettes:_ A görög stoner rockról már volt a blogon szó, nem is oly régen. Most egy elég friss bandáról lesz szó, akik 2011 tavasza óta léteznek. Már iskolás koromban, nyári szünetben volt alkalmam a banda szülővárosában, Thessalonikiben eltölteni egy…..