Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zeeman

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alekosz kondenzcsíkos alsónadrágja, Pongó cigányozása, Aurelio faszpörgetése vagy az Éden Hotel erőszakoskodó játékosa is csak jelenthet a gyökérségi versenyben, aminek jelenlegi csúcsán egy kambodzsai tévéműsor ül, ha van isten, egy kristálydildóval a kollektív seggében.…..
Valamiért mindig a szorgalmi időszak végére kerülnek elő az igazán időrabló játékok. Mint például az Agar.io, ami egyszerűbb talán nem is lehetne: színes pöttyökként eszünk színes pöttyöket, miközben megpróbálunk más színes pöttyöket megenni úgy, hogy minket ne egyenek…..
Ten Second War. A világ átverése ez kérem szépen. Először azt gondoltam, hogy ez egy rém egyszerű játék, kerülgettem is. Aztán rákattintottam, mert mostanában nem jön szembe semmi kedvemnek való. Lehet, hogy csak én vagyok a béna, de nekem a második pálya is izzasztó volt. És…..
A mai játék szó szerint egyperces darab lesz, viszont remek alkalom arra hogy vérre menő csaták alakuljanak ki miatta kollégák/osztálytársak között. A Kuku Kube-ról van szó, mely egyszerű mint a faék: egy perc alatt minél több elütő árnyalatú kockát kell megtalálni a többi…..
Zeeman 2015.04.18 16:53:02
@Holding: Igazából mit vársz tőle? Az értéke valóban olyan magas ami miatt értem hogy kétkedsz de nem mindegy hogy ügyes vagy csal? Ha csal, hát gratula hogy névtelen emberek előtt vág fel :) Ha kamu a kép amit felrak arra úgyse jössz rá mert nem nagy cucc belenyúlni egy képbe.
Szerintem van egy világklasszis emberünk és ennyi. Én a helyében világrekordot csinálnék és felraknám a youtubere. Én közelében nem leszek az 50nek az tuti és az emberek 99.999999999%-a szintén :D
Jóféle csapatos öldöklés a Raze 3. Persze az ilyen multiplayerben az igazi, humán társakkal és ellenfelek ellen, de flashjátékban be kell érni kevesebbel is. Ölünk, fejlesztünk, ölük, tovább fejlesztünk, és ha végeztünk a kampánnyal, még mindig ott a lehetőség csak úgy…..
A szombati munkanapnál kevés utálatosabb dolgot találtak fel ezen a bolygón, még szerencse, hogy vannak flashjátékok, amikkel el lehet ütni a munkaidőt. És szerencse, hogy vannak olyan lelkes munkakerülőink, mint Péter, aki elküldte nekünk a Kingdom Rush Frontiers linkjét (korábban…..
Zeeman 2013.12.12 09:31:33
@ghost: A kis poénokat imádtam :)
Bár ilyenkor nem értem, hogy komolyan olyan eszeveszett nehéz egy ilyen játékot összedobni hogy alig akad?
1 kezemen meg tudom számolni hogy hány TD játéknál imádtam végigvinni többször, különböző nehézségeken és akár hajlandó lennék fizetni is még pár pályáért :)
Király játék :)
A fekete mágia nagyon hasznos tud lenni bizonyos célok elérésében (például a mesésen gazdag királyfi eliminálásában), ugyanakkor megesik, hogy a fagyi visszanyal, az áldozat pedig kimászik sírjából, és nem hálálkodni. Mi meg elugrálunk vele a célig, időnként fejvesztve, innen…..
Zeeman 2013.10.09 08:36:05
Rég volt már TD a blogon, pedig a toplista is mutatja, hogy a műfaj népszerűsége töretlen - és mi más is tölthetné ki jobban az űrt (és a szombati munkanapot), mint a Ghost Hacker 2? Az első részből (amit melegen ajánlok mindenkinek, akinek még új) visszaköszönnek ugyanazok a…..
Zeeman 2013.08.26 21:06:36
Az EU-t kritizálni eretnekség, a büntetés pedig a kiátkozás. Azok érvelnek így, akiknek két dolog a legfontosabb: a vita és a demokrácia. Itt tartunk. A Tavares-jelentés kapcsán újra lángol a vita, hogy hol is van Magyarország helye Európában. Abban szerintem egészen biztosan…..
Zeeman 2013.07.17 22:29:40
A cikk érvelése mosolyfakasztó!
Kb mintha valaki azon vitatkozna szófosásig hogy miért nem szólalhat meg és miért nem mondhat egy szót sem! és persze nem veszi észre magát :)

Az EU folyamatosan változik! ha ezt a cikk írója nem látja és azt hiszi hogy évtizedek óta semmi nem történik benne akkor hazudik!
Mint ahogy akkor is hazudik amikor azt álíltja hogy nem vitatkoznak az emberek az irányról!

Talán csak egy dologban van igaza! hogy sokaknak elege van a nagy, álszent keresztényi-zsidó értékrendből(igen, az utóbbiból is) és szívesebben látnának olyan értékrendet ahol a pedofilügyeket nem tussolják el, ahol nem halnak meg nők csak azért mert még a halott csecsemőjüket sem akarják az orvosok kivenni, a keresztényi értékrendre hivatkozva és ahol nem bűn ha óvszert használok és védekezek a nemi betegségek ellen!

A liberalizmusnak van szélsőséges ága amit a jobboldal szeret nagyobbítani hisz akkor lehet mitől rettegni!

Az meg hogy olyan hű de sz.ra lenne Europában élni azért cáfolnám! Úgy is mint aki Afrikában is eltöltött némi időt! Ajánlom a kedves cikkírónak Afrika, Dél-Amerika, Közép-Amerika, az arab világ jó részét és Ázsia nagy részét4 vagyis kb az emberek 80%-a által lakott világot, hogy nézzen körül. Aztán mondja Kongóban vagy Afganisztánban hogy jujj de szar amikor nincs pénze meki kajára!!! Ők meg pofánvágják mert azért küzdenek hogy egyáltalán az életük megmaradjon!!!

A kedves cikkíró nem veszi észre hogy akármiylen szarul is élünk, mégis olyan dolgokon VITATKOZHATUNK(!!!) amiről a világ 80%-a csak álmodhat!!
Kicsit helyre kéne már tenni az embereket! Pláne a jobboldalt!
Az Offroaders 2 igazán felvillanyozott, már rég volt valami jó kis autóverseny. Idősebb olvasók talán még játszottak az Ignition nevű csodával 1997-ből,még idősebbek pedig az Ironman-el, 1989-ből. Nekem ez a két oldschool gyöngyszem rémlett fel hirtelen: Gyors, pár körös…..
Ártatlanul megnyitom az ArmorGamest, erre mit tolnak a képembe? Cursed Treasure 2! Ezt a játékot szerintem nem nagyon kell senkinek se bemutatni. Az előző rész és a folytatása óriási siker volt.A játékmenet nem változott, első ránézésre nekem csak az új grafika szúrt szemet…..
Eredetileg egy jó kis TD játékot kerestem nektek, de megláttam ezt a szállítmányozós dolgot. Azt hittem, akkor mégis inkább stratégia lesz. Nos, ez amolyan ellen-tower defence, nem lelőni kell a kamionokat, hanem megpakolni, mozgás közben! Akkor jó, ha tele van, a raktárak (tornyok)…..
A magát „demokratikus ellenzék”-nek nevező baloldal kormányváltásra készül 2014-ben. Szinte már tényként van kezelve, hogy itt bizony 2014-ben menni fog a Fidesz, lesz új Alkotmány, jogállam, jólét, haverok, buli, bantha. Már csak ki kell várni. – Ha így folytatjuk, akkor…..
Zeeman 2013.03.06 17:11:10
@Brix: Sajnos most is a demagógiával lehet szavazatokat szerezni. Még sokat kell a magyar társadalomnak fejlődnie hogy ne a "libajnai", "mocsokkomcsi", "zsidó", "akimagyarrámszavaz" de akár a "náci" legyen a hívószó!

Az ellenségképre alapuló kampányon kívül nálunk mással alig lehet bekerülni még a parlamentbe is!
Aki "csak" értelmes gazdaságpolitikát akarna csinálni és letenne egy ilyen programot, küzdhetne az 5%-os küszöbbel mert iszonyat nehéz elmagyarázni az embereknek hogy ne valami ellen hanem valamire szavazzanak!

Most már meg sem említem a rövid távon emlékező szavazókat akik pár éve a tandíj ellen harcoltak és sorolták fel a "ha lett volna tandíj ma én sem állnék itt és önök sem"-et míg most a tandíj és a röghöz kötés a társadalmi igazságosság alapja...

Most nem is említem azt hogy nyugaton van értelme egy kis pártot is vinni és gyűjteni az értelmes szavazókat, mert ott a kis pártnak is lehet szava. Nálunk a kormányzópárton kívül senkinek nincs!
Az mszp még valamennyire engedte de a fidesz semmit nem enged!
Zeeman 2013.03.06 17:32:46
@s:
@szofter: Trollokat etetni Tilos!!!
Ha értitek mire gondolok...
Nemrég írtam a Viaduct Designer kapcsán, hogy sokkal-sokkal több van a műfajban, mint amit kihoztak belőle. Nos, következik is egy jobban sikerült darab, a Cargo Bridge 2, aminek első része és két kiegészítője szerepelt már nálunk. Nem a hihetetlen mértékű megújulás miatt…..
Ötödikes voltam, amikor egy iskolai osztálykirándulás során elvittek minket a Planetáriumba. Ott láttam először az égboltra vetítve a csillagképeket - és már akkor sem értettem, hogy eleink hogy néztek ki ennyi mindent a csillagokból, vagy miért pont azt nézték ki. Talán ezért…..
Zeeman 2012.09.01 17:48:45
Americon Újra itthon 2011.05.25 22:43:00
Na ezt a bejegyzést már itthonról írom. Sikeresen hazaértünk. Szerencsére nem kavart be a vulkánhelyzet, Izlandon és Észak-Európában voltak zűrösebb helyek. Los Angeles-ben kb. 3/4 órát csúszott a Frankfurtba induló járat, de ez teljesen elfogadható, ahhoz képest, hogy 3 nap is…..
Americon Indulás haza 2011.05.24 19:29:55
Rövidesen elindulunk, elhagyjuk a szállást, leadjuk a kocsit. 14.55-kor indul a gépünk helyi idő szerint, idefelé az időeltolódás miatt nyertünk egy napot, hiszen még aznap ideértünk, mint amikor elindultunk :) Most fordítva lesz, magyar idő szerint másnap, 25-én 14 óra felé…..
Mégis sikerült. Delano-i szállásunktól Las Vegas igen távolinak tetszett, a GPS sem kecsegtetett sok jóval, de végül mégis sikerült a mai nap eljutni a városba, sőt még sötétedés előtt. Az út a Death Valley-n keresztül vezetett, de addig eljutni is jópár óra autózást…..
Ma elhagytuk San Francisco-t, és elindultunk északkelet felé. SF óriási élmény volt, szállásunkkal, a Mission Inn-nel is teljesen elégedettek voltunk. Semmi extra, de amire kell, teljesen megfelelő volt. Aki nem vár nagy csodákat, csak a fárasztó városnézés után nyugodt pihenésre…..
Americon San Francisco II. 2011.05.07 08:03:00
Újabb kalandos nap San Francisco-ban. A szokásos reggeli után visszamentünk a Golden Gate parkba, most végre volt időnk mindenre. Valamint a japán tea kert ma reggel 9-10 között ingyenes. Végig is jártuk, szép volt. Vele szemben volt az Academy of Sciences múzeum. Elég borsos volt a…..
Zeeman 2011.05.09 10:04:11
@Morello: Szerintem Tai Chi-zott a csákó :)
Egyébként a holdingos is én voltam csak hosszú sztori hogy miért kellett új... :)