Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dedalon74

0 bejegyzést írt és 298 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Internetadó, migránsok Nagyon messze vannak még a 2018-as választások, így nehéz erre válaszolni, de két ciklus egymás után hosszú idő, ráadásul úgy tűnik, a Fidesz még mindig nem mutatja a kifáradás jeleit. Ha úgy tűnik, valamit túlhúztak, például az internetadót, akkor…..
dedalon74 2015.11.30 16:43:49
Időről-időre megkérdezünk Titeket, Kedves Olvasóinkat különböző 'rendkívül fontos dolgokról". Persze mozgóképes szórakoztató blogként általában nem az élet értelméről akarunk diskurzust nyitni (bár érdekes téma volna), most sem tesszük. Az érdekelne minket elsősorban,…..
Az eheti kiadás a cukiságra, a bikicsunájozás énekes-táncos-erőemelős változataira és egy testmódosító brigád sokkolónak szánt előadására épít várat, de a mocsár ezt is elnyeli, még mielőtt leégne az egész kóceráj. A nyilvánvalóan csak díszítőelemnek szánt…..
dedalon74 2015.10.25 10:41:02
@Wololololo: Gondolom Sixx nem akart cigányozni. Konkrétan, mikor bejött az uruk hai harcos tesó, 40 ezer év szigorított nézett szembe a kamerával. Erre kacsa rap. Még röhögni se mertem.
Az idén 48 éves márka a konzervatív luxus megtestesítője, a töretlen és mindig ízléses, nem a mainstream divatba illeszkedő ruhadarabok megalkotója. Az alapító alig pár hete adta át a kreaítv igazgatói széket, úgy tűnik ez máris merőben új irányt ad az itthon is kedvelt…..
Trikorder The Strain - 2. évad 2015.10.12 10:17:11
Véget ért Guillermo del Toro vámpíros-zombis sorozatának második évada, én pedig örülök, hogy most egy darabig nem kell az agyamnak feldolgozni azt, amit a készítők elém tesznek. Minél több időt töltök el azzal, hogy felidézzem az évad eseményeit, és hogy összeszedjem a…..
dedalon74 2015.10.12 14:09:22
Pénz, csajok, drog és ingyenpezsgő - ez az, ami nem jár a hogyvoltírással, cserébe viszont nagyon sokan fogak nagyon jókat röhögni azon, amiket az ember ideír, szóval csak van valami jó is abban a két-három óra melóban, ami egy-egy hogyvolt megíráshoz kell. És mint minden…..
dedalon74 2015.10.06 01:19:26
dedalon74 2015.10.06 01:21:38
A zombikkal már szinte mindenki megküzdött, ráadásul van, aki kétszer is, viszont kifejezetten tengerészgyalogosokat talán még nem. Persze, ha a katonák közé soroljuk őket, akkor már rögtön más a helyzet. Mindenesetre az első filmes Stanton Barrett levezényelte a Navy SEALs vs.…..
dedalon74 2015.10.01 11:04:37
Elöljáróban fontos megjegyezni, hogy anno még voltak olyan hírek, hogy Cobalt lesz a The Walking Dead testvérsorozatának a címe, aztán jött csak képbe a Fear The Walking Dead. Ennek fényében érdemes nekiesni ennek a résznek.  Újfent több szálon, párhuzamosan futnak az…..
dedalon74 2015.09.29 16:49:48
@shred: Igen, mindenki fertőzött.
lesz amúgy akció ebben a sorozatban? Konkrétan ráalszom.
A Sztárban sztár az a tévés formátum, ami viszonylag egyszerű elvek mentén működik: ismert énekesek hülyét csinálnak magukból, mi meg röhögünk rajtuk. Az egyes produkciók mellé kellenek persze felvezető kisfilmek a felkészülés nehézségeiről, a magas sarkú cipőben…..
Úgy tűnik egyre több részlet lát napvilágot a régi klasszikusokról: pár napja a Ponyvaregény eredetileg tervezett szereposztása sokkolt minket, amit meg is gifesítettünk, most pedig hasonló témában jelentkezünk. Az, hogy eredetileg Eric Stoltz alakította Marty McFly-t, nyílt…..
Bezzeg a németek, a franciák, a nyugatiak, a felvilágosultak. Bezzegék bezzegországból bezzegik, hogy nekünk, magyaroknak mi lenne helyes. Aztán ott vannak ezek az atomliberális, alibi vallásos, migráns buci simogató, közben önsanyargató életet élő emberek, akik minden…..
Három éve nem volt Gálvölgyi Show az RTL Klubon, azonban a csatorna nemrég úgy döntött, hogy egy speciális adás erejéig visszahozza műsort. Amerikának Colbert Report, John Oliver vagy Jon Stewart jutott, nekünk Gálvölgyi János jelentette a görbe tükröt a hazai közéleti, tévés…..
dedalon74 2015.09.06 12:15:27
@Izo: Akkor nézd meg Peter Russel: Red White and Brown műsorát feliratosan. Tizedszeri megnézésénél is röhögni fogsz.
A Forbes 2015-ös, tévés kereseti listájának első 15 helyezettjéből 11 a tévés sitcomok világából érkezik, élükön Jim Parsonsszal, a The Big Bang Theory egyik főszereplőjével, aki 29 millió dolláros fizetést mondhat magáénak. Második helyen áll a szintén ebben a sorozatban…..
dedalon74 2015.08.26 19:40:02
@őszintetudás: Te kevered a Family Guy-jal.
Fent a csajok, lent a pasik. Hányat lehet felismerni? ..
dedalon74 2015.08.17 09:13:25
Manapság ritkán találkozni olyan magasabb árkategóriájú családi házzal, melyben a víz ne jelenne meg valamilyen formában "díszítőelemként". Bejegyzésünkben a szökőkutak…..
Ügyesen alkudozott a szerződéséről Szabó Zsófi akkor, amikor átigazolt a TV2-ről az RTL Klubra: havi egymilliós gázsit kap akkor is, ha egy percet nem szerepel a képernyőn, márpedig tavaly ősz óta mindössze 25 alkalommal láthattuk RTL-műsorban. A Bors infói szerint a színésznő…..
Ha ez így igaz, akkor pompás évek előtt állunk: a Disney és a Netflix az eleve szoros együttműködés szálait, amit jelenleg három plusz egy Marvel-sorozat jelent - amiből ugye a Daredevil már meg is kapta a második évados berendelést, ráadásul úgy, hogy Night Nurse karaktere…..
A tegnapi Vissza a jövőbe poszt után itt az újabb: az összes mainstrem online újság és filmes szakportál azon kesergett, hogy jóformán semmi sem valósult meg az 1989-es Vissza a jövőbe 2-ben megjövendölt 2015-ös év kütyüiből. Pedig dehogynem! Direkt újranéztem Robert…..
dedalon74 2015.07.20 11:26:03
@Terézágyú: Abból a két kis srácból az egyik komolyan játszik ma is, miután elvitte Mordorba az egy gyűrűt, ugyanis ő Elijah Wood.
Legjobb női mellékszereplő (dráma): Uzo Aduba, Orange Is the New Black; Christine Baranski, The Good Wife (A férjem védelmében) ; Joanne Froggatt, Downton Abbey; Lena Headey, Game of Thrones; Christina Hendricks, Mad Men; Emilia Clarke, Game of Thrones Ez még az enyhébb reakciók közül…..
Lázár János erősen xenofób érveléssel élt Bayer Zsolt "Mélymagyar" című műsorában. Orbán jobbkeze arról beszélt Széles "CÖF" Gábor tévéjében, hogy szerinte el kell menni a nagyfai menekülttáborba és meg kell nézni, hogy milyen emberek érkeznek menekültként az országba,…..
John F. Kennedy a berlini fal megépítése után két évvel, 1963. június 26-án érkezett Berlinbe, abban a kritikus történelmi pillanatban, amikor a nyugat-berliniek egy esetleges keleti megszállási kísérlettől és a Nyugat általi magukra hagyottságuktól féltek. Az amerikai elnök Schöneberg kerület…..
dedalon74 2015.07.09 07:57:40
Hosszú ideig tartó rajongói spekulációkat most maga az író-rendező oszlatja el. Megvan a galaktikus mese folytatásának címe. James Gunn író-rendező a facebookján közölte, hogy a tavalyi óriási sikert aratott Galaxis őrzői második epizódját Guardians of the Galaxy Vol. 2…..
dedalon74 2015.06.30 12:42:24
Mi sem álljon távolabb tőlünk, mint hogy a velejéig romlott és korrupt rendszert felépítő Viktort éltessük, de a mai nappal tény, hogy az elmúlt hetekben volt egy, azaz valóban egyetlen ügy, amit szakpolitikai, illetve taktikai szinten kiválóan kezelt a kormány. Miközben épp a…..
dedalon74 2015.06.27 08:07:18
@nu pagagyí: Te menthetetlen vagy.
jateknaplo.blog.hu E3 2015 - Sony 2015.06.17 11:16:35
A Sony teljesen más irányba indult el a mostani show-n, mint a Microsoft. Míg utóbbi az új kiegészítőkben,  a kompatibilitásban és a kiadókkal való leszerződésben látja a konzolja jövőjét, a Sony inkább a saját stúdióival karöltve elhalmozza a PS tulajokat új játékokkal…..