Regisztráció Blogot indítok
Adatok
savethewhales

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap elkezdték kiszállítani a patikákba az "F" típusú védőoltást, ami az elterjedt "frontális" típusú autóbalesetek ellen véd. Székely Tamás egészségügyi miniszter elmondta, tavaly 970-en haltak meg autóbalesetben, ami 21 százalékos csökkenés a 2007.-es…..
A 2009-es óvodás VB döntőjében szenzációs játékkal 3-1-re verte a magyar U6-os válogatott Malajzia csapatát. A perui Limában megrendezett játékokon a magyar csapat végig esélyesként menetelve jutott a csúcsra. A kicsit gyengébb kezdés után Petike és Zolika remek…..
Az igényes nő randi előtt hat órával elkezd készülődni, mert ő mindig ad magára - ez nála belső késztetés -, és mert nem jelenhet meg akárhogy ilyen jelentős eseményen (jelentős: végre egy férfi, aki egy hullámhosszon van vele, kedves, jó beszélgetőpartner és yachtja van az…..
A választói akarat befolyásolásának tilalmára vonatkozó, 1997. évi C. törvénynek engedelmeskedve kis csapatunk is kampánycsendet tart - nem mintha valaha propagáltunk volna bámit is a dugáson kívül. Jegyzet.  Valamennyire a kedves olvasót is minősíti, hogy…..
A Coldfusion Magyarország Kft. nem cáfolta értesülésünket, miszerint a cég egyik tulajdonosát keresi, de nem találja a rendőrség a keddi warezrazzia után. Ezt a vállalkozást már többször kapcsolatba hozták az emelt díjas sms-ekért jogvédett tartalmat kínáló warezoldalakkal,…..
Obama ezután átkelt a Wall Streeten, a bankárok között. Nagy tömeg követte, mert látták a betegeken végbevitt csodajeleket. Obama fölment egy hegyre, s ott leült minisztereivel. Közel volt a húsvét, a zsidók ünnepe. Amikor Obama körülnézett, és látta, hogy nagy sereg ember…..
2009. január 20-án beiktatást tartottak az amerikai Washingtonban. Obamát is meghívták a beiktatásra, tanítványaival együtt. Amikor fogytán volt a pezsgő, Obama anyja megjegyezte: "Nincs több pezsgőjük." Obama azt felelte: "Asszony, a te gondod az én gondom. De még…..