Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sovesz tomesz

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma a sorsszerűségen jár az eszem. Az összehasonlítás korát éljük: ismerősök szélesebb körnék látjuk az életét - és nagyobb részletességgel - képernyőre kiterítve, mint ahogy ez régebben lehetséges volt, amíg csak a kerítésen kellett bekukulcskálva, vagy a pletykán keresztül lehetett informálódni.…..
„How Mariah Stole Christmas” ezzel a címmel jelent meg a Billboard magazin legutóbbi száma, arra utalva, hogy az énekesnő huszonöt évvel karácsonyi lemeze után is képes az amerikai lista élére kapaszkodni, (és behúzni az első helyet, mint a Grincs) hála az All I Want For Christmas-nek, amihez a…..
sovesz tomesz 2019.12.26 20:07:13
  Nem tudom Te hogy vagy vele, de szerintem nincs Karácsony jellegzetes ünnepi zenék nélkül. Minden évben érdemes felfedezni az újakat, de a régi klasszikusokat is ér hallgatni. Ma elhoztam neked a kedvenc zenéimből egy válogatást és pár új zenével is gyarapodott a repertoárom. :D..
sovesz tomesz 2019.12.18 15:33:40
Hetedik éve dolgozzuk fel a nyilvános agrártámogatási adatokat, ami alapján pontos képet kaphatunk a magyarországi mezőgazdaság erőviszonyairól. Egy év tekintetében is tekintélyes adatbázisról van szó, több tízezer sorral, melyből először 2016-ban készítettünk egy keresőt (amit 2017-ben…..
sovesz tomesz 2019.08.22 15:31:48
Ez egy hímsoviniszta bejegyzés lesz, elnézést a hölgyektől. Mindazonáltal nem tehetek róla, a női illemhelyek kialakításuknál fogva nélkülözik a távolba nézés lehetőségét, ám ha mégis tudnak panorámás női wc-t, kérem, ezt se tartsák magukban. Ezen kívül nem ér a természet lágy ölén való…..
Archiregnum Túlóra és cirkusz 2018.12.14 17:56:33
Szinte olyan, mintha történne valami. A parlamenti ellenzék obstruálni próbál(, kivéve a Mi Hazánk), a parlamenten kívüli tüntet, sőt dulakodik is, sőt másnap is kimegy, harmadnap, a hidegben is. Respekt. Az egészet az teszi mégis groteszkké, hogy akiről az egész szólnak az néma csöndben kushad. A…..
Big Tits Syren De Mer 2018.11.16 20:00:00
Elindult önálló weboldalunk is, ahol minden nap egy-egy újabb posztot találtok. A bejegyzések minden nap reggel és este 7-kor jelennek meg. Jó szórakozást! A ma esti poszt: Syren De Mer..
sovesz tomesz 2018.11.16 21:56:18
Lakásvásárlás előtt állsz, de soha nem laktál a legalsó lakásban, így nem ismered az előnyeit és a hátrányait? Most segítünk, hogy bepillantást nyerhess, hogy milyen lenne ott az élet. De, hogy tetszik vagy nem tetszik a lefestett kép, azt már neked kell eldöntened...
Nem fogynak ki (szerencsére) a Tíz dolog-sorozatra érkező írások, ráadásul olyan városokból is jönnek, amire én személy szerint nem gondoltam volna. A mai például Seattle-ből, és Zsolt olyan szeretettel ír róla, hogy az embernek kedve lenne indulni és minimum megnézni magának. „Tíz ok, amiért…..
  A katolikus vallás egyik legpusztítóbb tana az "áteredő bűn", ami azt jelenti, hogy már eleve vétkesen születünk e világra. Ha manapság megkérdeznénk az egyház valamely papját, hogy mi az értelme e tanításnak, úgy a legtöbben ködös mellébeszélés keretében a Bibliára hivatkoznának, a…..
Sokan osztják a véleményt, miszerint az eltérő - és eltávolítandó - dogmatikai burok alatt a vallások lényegében ugyanazt tanítják, legfeljebb az egyik kifinomultabb, mint a másik. Persze mindenkinek szíve joga, mit gondol, de szerintem ez nem igaz. Adios Vegyük például a…..
sovesz tomesz 2008.11.29 11:44:04
Jó napot!

No, én se meggyőzni jöttem ide a kommentemmel...

Belátom, mindenkinek megvan a saját útja, hogy épp hol tart rajta az kivetül a környezetére; erre az anyagi világra (vagy ha úgy tetszik erre az árnyékvilágra), most épp ide, erre a blogra.

Szóval (szerintem), itt van körülöttünk ez a világ, érzékszerveinkkel felfogjuk azt, de van valami, amit képtelenek vagyunk felfogni; azt, ami mindezt "létrehozta", mert az láthatatlan. Nos, van egy rossz hírem: A látható világ nem lényeges (annyira), mivel illúzió! Bár az mégse mindegy teljesen, hogy ettől az illúziótól szenvedünk, vagy boldogok vagyunk.

Újfent szerintem, az e blogon belüli kommentelők (a blogírót is beleértve) rendelkeznek jókora olvasottsággal a témában, de (magamat is beleértve) már igen csak reánk telepedett az anyagi világunk, hogy ne lássunk túl tisztán. Hát, akkor irány a további tapasztalás! Kezdjük mindjárt az életenergia mozgatásának egyik fatájával, mondjuk a légzéssel; szerintem az mindenkinek menni fog... stb, stb.

De hogy ne rugaszkodjunk el teljesen az olvasástól, ajánlanék én is egy könyvet; a címe: A 3 próféta könyve. Ugyan nekem sincs saját példányom, mert jelenleg hiánycikk; első - eddigi egyetlen - kiadásáért hajlandó volnék megadni az eredeti ár kétszeresét (bocs ezért az apróhirdetésért ( . )( . ), ez itt egy szmájli, de úgy néz ki mint egy, ill. mint két csecs). De melegen ajánlanám, mivel a szóban forgó írás nem kevesebbet állít: Buddha, Jézus és Mohamed tanításai egyetlen tanra vezethetők vissza. Hú, de nagy gáz ez Mattheo!!! ja, és HITelesnek tűnik, mivel a fordítás egy része Őszentsége a X. Panchen Láma hagyatékából származik

Egy szó mint száz: Ember higgy és olvasd el ezt a könyvet! Ha az előszó után sem rakod le, nyert ügyed van.

Végül pedig ...Igen, én is elmebeteg vagyok; egy helyen próbálok kigyógyulnak, amit úgy hívnak: Föld bolygó. Nehéz lesz, de kitartok.

Amúgy ezt az állapotot nem drogok, hanem hagyományos kínai teaszertartással értem el, fehér, oolong és puer teák segítségével 4 és fél óra alatt. Ajánlom mindenkinek, úgy ellazít, lelassít, hogy hugyozni is legalább 5 percig tart közben. Kellemes lassulást és egészségetekre!!!

Befejezem, mert blog születik a kommenten belül...

Mindenkit üdvözöl Sovesz Tomesz.