Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fecó19

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar válogatott nehéz helyzetbe sodorta magát az alsóházban, de erről, ahogy megszokhatták, másutt írunk, nem is keveset. Az E csoportban felzárkózott az oroszokra az Egyesült Államok, az F-ben a szlovákok tettek egy egészen apró lépést a negyeddöntők felé. A…..
fecó19 2009.05.02 19:15:40
Csütörtökön 11 órakor a Sportfólió Kht. illetékesei bezárták az UTE hokisainak otthonát. A tulajdonosi, vagyonkezelői és üzemeltetői jogok átláthatatlan hálója mellett sokan egy csúnya játszma újabb fejezetét látják az akció mögött, amelynek keretében a…..
Ausztria rettenetesen megverte Magyarországot. Az első harmadban is halványabbak voltunk egy kicsit a vártnál, a közbülsőnél gyengébbet nagyon régóta nem láttunk. Az osztrákok többet lőttek a kapunkra – 60-28-ra nyertek ebben a mutatóban –, hatszor be is találtak.…..
A magyar válogatott a péntek délelőtti edzésen próbálhatta ki a kloteni jégcsarnokot. A csapat az edzés után ebédelni ment, majd a szállásra buszozott. A program a mérkőzésre indulásig adott: mindenki a saját szobájában pihen. "Maximálisan elégedettek vagyunk a…..
Szerda 19.15-kor a svájci Sierre-ben Magyarország–Oroszország vb-felkészülési meccset rendeznek. Az eseményről egy televízió sem közvetít, mivel a svájciak és az oroszok számára nem vagyunk érdekesek. A jégkorongblog viszont úgy gondolta, a magyar hokiszurkolókat nagyon is…..
fecó19 2009.04.20 17:43:12
Pindák László, a Ferencvárosi Torna Club vezetőedzője és a BVSC amatőr csapata is azt kezdeményezte, Ocskay Gábor halála után többé egyetlen magyar csapatban se szerepelhessen játékos 19-es mezszámmal. Az FTC az Ocskay-kupát is létrehozná. "Megdöbbentett minket Ocskay…..
Sokáig úgy nézett ki, elkaphatjuk megint a Red Bull Salzburgot, de hiába kezdtünk jól, és hiába egyenlítettünk kétszer is – Palkovics Krisztián duplázott –, az utolsó tíz perc az ellenfélé volt, így kétgólos vereség lett a vége. A többi meccs közül pont a…..
Egyenlő létszámban megfelelően játszik az Alba Volán, előnyben-hátrányban azonban bajok vannak, sorra veszíti el a csapat a speciális játékok minősége miatt a meccseket, ahogy vasárnap a Salzburg ellen is. Ezen nem könnyű változtatni, de a szakvezetés igyekszik. Énekes Lajos…..
2009 első hazai mérkőzését a Red Bull Salzburg ellen játssza az Alba Volán. Mindenki emlékszik, mi történt az utolsó fehérvári csata közben és után. Mindenki tudja azt is, hogy a január 4-ei találkozóra fel kell készülni, nemcsak a csapatnak, a szurkolóknak is. A Blue Brothers…..
fecó19 2008.12.08 21:51:03
Hosszú idő után ismét a magyar kapus védte a szlovák extraligás Kezmarok kapuját. A kihagyás nem látszott meg Budai teljesítményén, pénteken és vasárnap is remekelt.Más kérdés, mindez csak tisztes vereségekhez volt elegendő, de erről nem kapusunk tehet. Pénteken a Skalica…..
fecó19 2008.12.01 18:36:47
Az EBEL-alapszakasz felénél tartunk, három teljes kör ment le eddig a hatból, miként a Klagenfurt-meccs után is jeleztük, az Alba Volán rájátszásra hajtó csapata a 8. pozíciót foglalja el – és nem a 7.-et, noha gólkülönbsége jobb, mint az azonos pontszámmal álló…..
1-4-ről verte meg az Alba Volán az EBEL-élmezőnyhöz tartozó Klagenfurtot, több mint egy hónap után sikerült nyernie a fehérvári csapatnak. A mérkőzésnek két hőse volt, a két rendes játékidős gólt, valamint egy sikeres büntetőt jegyző Fekete Dániel, továbbá a csapatban…..
Szerdán csak valószínű volt, csütörtökön bizonyosság, hogy a válogatott védő Erdélybe költözik. Közben régi ismerősünk megérkezett Sille előző csapatához, a Skalicához. Ha a hivatalos papírok a Csíkszereda, Bukarest, Budapest, Pozsony, Zürich útvonalat időben…..
"Az a katasztrófa, hogy nem is az a 34 másodperc volt az igazi katasztrófa. Hanem az, hogy az első sorunk az első és a második harmadban is az első cserében kapott gólt. Márpedig ha tőlük nem várhatjuk a fegyelmezett, határozott, koncentrált játékot, akkor kitől?"…..