Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czepet

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az már eléggé ismert, hogy Völner Pál nem igazán a legjobb heteit éli meg az életben. Erre minden oka van, de így is minden erővel azon dolgoztak, hogy semmi se kerüljön ki az ellene való nyomozásról. Miután kibukott, szélsebesen mondott le mindenről, vesztette el mentelmi jogát... De miért ilyen…..
czepet 2021.12.22 14:46:10
@consul: Köszi. Komoly értelmezési gondok a szerzőnél...
Magyar Péter, az igazságügyi miniszter férje nyilvánosan hazudozik a CSOK-kormányrendeletről, mindeközben a "melegpropagandáról" törvényt alkotó miniszterasszony fia balettra jár, ami a kormány szerint a kisfiúkat homoszexuálissá teszi. Magyar Péter, Varga Judit igazságügyi miniszter férje…..
Naponta lehet legyinteni a kormányzati gyűlöletsajtóra, és láttam már az ellenzéki sajtó soraiban is olyan színvonalú orgánumot, mint ami kormányoldalon szakmányban készül, de se így, se úgy nem helyes, hogy naponta napirendre térünk a csőcselék hergelése fölött...
Amíg a Fidesz gesztusokkal igyekszik magához édesgetni a szélsőjobbos szavazókat, addig az ellenzéki oldal a független sajtó felélesztésére tesz kísérletet. Teljesen más irányban indultak el a hazai politikai élet szereplői, ami persze valahol érthető, de két évvel a következő parlamenti választás…..
Az egyetlen baloldali napilapot sokféleképpen értékelik. Azt azonban nem lehet elmondani a Népszaváról, hogy egyik vezető munkatársa, Friss Róbert zavartatná magát. Józan hang maradt az ellenzéki kavalkádban. Miközben az ellenzéki politikusok nyakra-főre emlegetik, milyen nagy győzelmet arattak az…..
  „Szobrot állítani Kassán Esterházynak, aki Hitler és a fasizmus híve volt, helytelen” – jelentette ki Ivan Gašparovič szlovák kormányfő Bojovníknak, a szlovákiai antifasiszták kéthetente megjelenő lapjának adott interjújában. Gašparovič megjegyezte:…..
A tó körül mindig van mit csinálni, ám tudunk egy programot, ami esőben, viharban, télen-nyáron, egyaránt tökéletes választás, ez pedig a badacsonyi borospince-túra. Kirándulás után vagy bográcsozás előtt várnak a rizlingek és kéknyelűek, aszúk, szürkebarátok és…..
    Szombaton tartotta hivatalos kampánynyitóját az MSZP ugyanabban a Syma - a kapcsolat.hu-s meghívó szerint: Szima - Csarnokban, ahol annak idején Gyurcsány Ferenc bejelentette távozását. Az eseményen Nénikével egyetemben mi is ott voltunk. Eljött még Naményi kollega is,…..
  A 8ker blogon futottam bele a kerület 232. születésnapjára készített videóba (a születésnap funky története is ide kívánkozik: „Az itt élők ugyan Szent Józsefről akarták elnevezni a területet, de Mária Teréziához már úgy érkezett a lakosság kérvénye,…..
  Erősen aktivizálták magukat legnevesebb íróink hazánk külföldi megítélésének érdekében: Nádas Péter svédországi telefonos bejelentkezése után pár nappal Kertész Imre nyilatkozott Némethonban.   A szélsőjobb és az antiszemiták szava számít Magyarországon…..
  Megint eltelt egy hét. Remélem, senki sem cigizett.  De ha tényleg nem megy a leszokás, akkor egy ilyen posztert tudok ajánlani a plafonra. De vannak, akiknek nem elég az ígéret. Nekik bizonyíték kell, hogy miért érdemes abbahagyni a cigizést.  Persze a…..
czepet 2009.10.18 18:58:14
Mandiner blog Rohadtnarancs.hu 2009.09.22 15:01:00
  Tegnap este a domain.hu-n belekukkantottam azokba a domainekbe, amelyek ún. várólistán vannak. Egy Dr. Molnár István nevű - az MSZP-től feltehetőleg nem túl távol álló - úriember (lehet, hogy ő az ott az aláírók között?? - köszönet Syr Wullamnak) a következő…..
czepet 2009.09.22 16:54:26
czepet 2009.09.22 17:02:02
  Persze lehet szarral gurigázni, nincs az sehol se megtiltva, lehet BKV-zni, EMFESZ-ezni, DVSc meccsre készülni. Nem tiltja az alkotmány, hogy az ember az idejét szar kis csipp-csupp dolgokra fordítsa. Csak tesék, csak tessék!   Ám sajnos a Nemzetközi Összefüggés…..
czepet 2009.09.16 16:12:31
 Moldovának köszönhetően 2009-ben is teljes gőzzel lehet komcsiznunk: a Thürmert balról előző magyar íróról elnevezett kelet-európai országban csaltak a kommunisták: 260 elmebeteget mentőkkel vittek a szavazókörzetekhez, egy személy pedig ötvenkétszer szerepelt a…..
 Tegnap a békeszerető Kálmánnal, és a humanista Naményivel elfogadtuk a Demokratikus Hálózat invitálását és együtt búslakodtunk Galba-Deák Ádámmal, amiért „a politikai elit nagyobbik része nem vállalja fel az antifasiszta múltunk dicső történéseit.” Azt is…..
 A Fővárosi Közgyűlés pénzügyi bizottsága kedd délelőtti ülésén a Strabag-Hídépítő konzorcium ajánlatát választotta a Margit híd felújítására. A konzorcium 20,8 milliárd forint plusz ÁFA-ért vállalja a munkát. A közbeszerzési döntés egy hónapot késett,…..
 Be kell vallanunk: amióta az SZDSZ egy nagyon-nagyon rossz viccé vált, azóta valahogy nem találjuk a helyünket a blogoszférában. Így jár az, aki egy guminőt választ múzsájául: ha Beatricéje, Lillája, Déryné Széppataki Rózája vagy Horger Antalja kipukkad, akkor a világ…..
czepet 2009.07.03 17:52:30
  Közvetetett módon magát szidta Gurmai Zita - vagy csak tudatta mindenkivel, hogy igazából konzervatív. Akkor viszont skizofrén lehet, mert nem szereti a saját maga által képviselt nézeteket. Zagyva szöveg, a szocialisták EP-képviselő(jelölt)jének nyilatkozataiból mégis ez…..
czepet 2009.06.10 17:39:36
@bz249:
Az ilyen "öntudatos és szép" nők miatt van sok egyedülálló férfi!
  Egy ideig az ATV közvetítése ment az SZDSZ-nél, majd a választási műsor végével kikapcsolták, s fél óráig zene ment. Aztán bekapcsolták a HírTV-t.Percről percre sok színes jelentéssel...
  A Századvég és a Szonda exit-poll mérése szerint a Fidesz, az MSZP és a Jobbik szerez mandátumot...
czepet 2009.06.07 19:21:20
czepet 2009.06.07 19:38:23
@freehckr:
Bár igazad lenne...
Mandiner blog Pengeváltás 2009.05.29 15:15:00
  Hat nappal előzte meg az abádszalóki vérengzést az alábbi nyilatkozat.   „A cigányság harcában én csak a kard éle vagyok” - állítja magáról az a 21 éves közgazdász hallgató, aki az MCF Roma Összefogás Párt európai parlamenti listáját vezeti. Na majd…..
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
czepet 2009.05.26 17:22:50
@Tóta W. Árpád:
Én pedig pont arra értettem, amire te nem!
Aki nem megy el szavazni, annak nincs kézzelfogható véleménye! Az a vélemény számít, amelyik mögött cselekedet (szavazat) van!
A példából élve:
fletó visszavonult volna, ha 5 millió ember van a Kossuth téren 2006. őszén?
NEM!
Nem érdekelte, mert 2006 tavaszán neki volt többsége, és a fidesz nem mondta, hogy az otthon ülő emberek engem támogattak!!
czepet 2009.05.26 17:36:57
@Tóta W. Árpád:
bocsi, de te nem találkozol emberekkel, ha azt mondod, hogy egy kisebbség szerint elég!
Most lassan eljutok oda, hogy a vérvörös munkásbrigád, ahol dolgozom, elkezd emlékezni, hogy nem is oda, vagy éppen nem is szavazott!
Egy-két vidám bányász (100-150 nyugdíjjal) harcol már csak az mszp-ért!
Akárhogy is fáj, egy kicsit most mellényúltatok! (nem kicsit)
czepet 2009.05.26 18:31:10
@Tóta W. Árpád:
Bocs, de lassabban írom, hogy megértsd:
a munkatársaim 90%-a még mindig balos!!!
Nem jobbos kényszerképzet, hogy már nekik is tele van...
Annak, akinek 2-3-szorosára nőtt a törlesztése lakásra, kocsira, csökkent a keresete, ZUHANT az életszínvonala már most, és még mindig szorítanak egy kicsit a nadrágszíján, az nehezen tudna ugyanarra szavazni most is!
És lehet ijesztgetni már bármivel...
Nem érdekli az embereket a náculás és más bűbájok! Meg akarnak élni!
Ezt is félre tudod majd magyarázni, de az emberek nagy többségének jelenleg nem kell elmagyarázni, hogy mit is gondoljanak, ha nincs pénz kajára fizetés előtt 1-2 héttel!
Mandiner blog Keménymag 2009.05.24 08:01:00
 Egy szívélyes meghívóra lettünk figyelmesek a kapcsolat.hu-n: Május 23-án, szombaton a Szent István Parkban a már hagyományosnak mondható Népszava Feszt a Táncsics Alapítvány támogatásával,egy új névvel jelentkezik: Sajtófeszt 2009-A jövő…..
  Már hónapok (évek) óta lanyhul a lelkesedés, és egyre kétségbeesettebbek az anno elégedett, büszke kis kommunista nénik és bácsik, akiknek Bolgár György volt a legjobb barátjuk, Gyurcsány az istenük és az MSZP az élet sója.   Hétfőn azonban tényleg átszakadt…..
 Mint ismeretes, miniszterelnökünk mostanában külföldön járva többet kalippózik, mint a komplett Kovi-istálló, ráadásul pénzt se kap érte, és még örömet sem okoz vele senkinek, úgyhogy sok értelme nincs az egésznek. II. János Ádám liechtensteini hercegen kívül…..