Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flashy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
'76-ban nem a tévécsatornák között kapcsolgattunk, hanem a rádió és a tévé között, akkoriban még röhöghettünk a Rádiókabarén is. Persze a szemfülesebbek felvették magnószalagra a kabarét, így a probléma részben megoldódott, lehetett egész emberként tévézni. A…..
Csáp Géza Itt az ideje lazítani 2006.12.21 12:08:00
Lélekben ugye már mindenki szabadságra ment, ehhez ajánlanánk az alábbi kellemes soundtracket. Egyúttal versenyt hirdetnénk, hogy a szerzemény melyik magyar számra hasonlít leginkább, ezzel is alátámasztva a japán-magyar rokonság egyébként eléggé evidens tézisét...
Flashy 2006.12.26 19:42:21
w Csináld magad: Tuctuc Jammer 2006.11.22 17:00:00
A kétkerekű köcsögök után forduljunk rá egy másik típusra, konstruktívan. Arra, amelyik a buszon, az orvosi váróban, vagy akárhol emberek közt bömbölteti a walkmanjét, discmanjét, MP3-lejátszóját. Nagyon jól tudja, hogy kihallatszik a füléből, de hát pont leszarja ő, hogy…..
Amikor webes kutatásokról olvasunk, rendszerint a teljes népességre, esetleg a teljes online közösségre vetített számokkal találkozunk. Sok szempontból azonban nagyobb figyelmet érdemelnek azok, akik rendszeres internetfelhasználók. Mit csinálnak ők máshogyan, mint a keveset…..
Amíg a bloggerek a Fészekben ismerkedtek virtális barátaikkal, több nagy médiacégnél is felzúgtak a webkettőgenerátorok. Konkrétan az RTL Klub online kiadása készül egy közösségépítő szájttal. Már a neve is megvan: netklub.hu. Annyit hallani, hogy októberben indul el…..