Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sálas

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sándor nagyon kedvező áron szeretett volna új iMachez jutni, de majdnem 1200 euróért eddig semmit nem kapott. Az Apple 2000 Ltd. nevű cég a gyanúsan olcsó gépekre először 300 euro vámot kért, aztán annyit "amit neki megér". Ez mégsem volt elég, úgyhogy egyelőre…..
Talán valahol a jószándék vezérte a Libri eladóját, amikor nem engedte kártyával fizetni a vásárlót. Talán többször is előfordult már vele, hogy a POS (point of sale) megszívatta és kétszer húzott le egy összeget, de erre a jó megoldás biztos nem a vásárló…..
sálas 2009.12.28 19:16:22
Egy rövid sztori az igazán pofátlan magyar vásárlóról, aki ahelyett, hogy örülne egy doboz ingyenciginek, visszamegy 16 centért. Németországban rend van és fegyelem: Köln, REWE szupermarket: bulihoz vettem egy-két apróságot, többek közt egy üveg legolcsóbb narancsüdítőt…..
sálas 2009.12.28 18:20:23
@flatrabbit:

tévesen értelmezted a feladatot. nem az a baj, hogy visszament a 16 centért. a lényeg abban van, hogy ezt azután tette, miután megajándékozták egy doboz cigivel. a posztoló nyeretlensége pedig ott láccik, hogy ezt ide megírta.
Általános lehet a röhögés a postaládák környékén, ugyanis sokan küldték be egyszerre Christian Brown síron túli kalandját a fordítógéppel és a sokmillió dollárral. Klasszikus humor, de nem unalmas ezredszerre sem, ezúttal a halál közelsége és a családi értékek tisztelete…..
A szerencsétlenül induló sítábor történetének második részét is megkaptuk, Ákos levelében megdöbbentő részleteket közöl: táborozókat felpofozó biztonsági őrök, mentőautóban aludni kényszerülő mentősök és sms-ben kapott finom fenyegetés a Homár poszt miatt. Mi még…..
sálas 2009.02.03 16:58:44
@Vissza! mennyyyyééééé!:
tehát:
"balf@szok vagyunk, arcunk nagy. ezt ne írjátok meg, csak ha fenyegető sms-t akartok. már meggazdagodtunk, ti csóró diákok meg sose fogtok."
Emelt hangú anyázással végződő történet a Centrum jóvoltából: majd másfél órával a parkolójegy lejárta előtt bírságot kapott a Homár-közeli autós. Miközben a Centrum Parkoló hibájából sorbaállt és ügyintézett, ismét megbüntették, bár beígérték neki, hogy erre…..
Viktor vagy nagyon türelmes, vagy csak kalandvágyó, de hiába szívatja sokadik körrel a Budapest Bank és a UPC, ő nem adja fel. Valószínű, hogy a két cég együttműködéseként ajánott hitelkártya senkinek nem kellett még, hiszen fogalmuk sincs róla, hogy is folyik a…..
sálas 2009.01.22 19:04:59
@rexter:
nem.
sálas 2009.01.22 21:39:59
@habba habba:
az egész onnan erEDEztethető, hogy honnan is?
A Capital Partners nevű brókercég paradigmaváltást hozott a hullamosáshoz és kutyaszappanfőzéshez hasonlóan népszerű telefonos zaklatás marketing világába: nem elég, hogy reggeltől estig otthonukban inzultálják az ártatlan lakosságot, ha valaki menekülni próbál előlük, azt…..
Hát ez gyorsan ment. Vasárnapról hétfőre virradóra posztoltunk be egy beszámolót arról, hogy az Aréna Pláza Cserépváros nevű boltjában állítólag megkattant az eladónő, és iszonyú trágár szavakat köpködve kitessékelt egy vevőt, amit egy rakás vásárló figyelt…..
Zsófiék Prágától Pozsonyig feszülő hólyaggal, ám reménnyel telve utaztak a buszon, amin nem működött a mosdó. Még egy sört is vettek, hiszen megkapták az ígéretet, hogy Pozsonyban pihenőt tartanak, ahol mindenki elintézheti a dolgát, de erre végül csak a Népligetnél került…..
sálas 2009.01.17 23:32:09
@ColT:
kösz. igyekeztem. átérzem libu problémáját. a héten üdültünk pár napot, utolsó este bedöglött a szivattyú. mi tudtunk volna pisilni, csak nem mertünk. :)
sálas 2009.01.17 23:52:00
És közben persze a legviccesebb is. De tényleg nagyon gusztustalan, így kérem, hogy csak az olvasson tovább, aki felkészült a pornográf nyelvezet legmélyebb bugyraira. Ma úgy tűnik, az ízléstelenség napja van. Az üzenetet a goldengate.hu pornóoldal küldte a regisztrált…..
Ha van gyűlöletes szó, akkor az állaza, álfiatal vaze, vazze, sőt waze az, nem beszélve a wazzéról. (A Megint Állunk Vazzénak azért bocsátunk meg, mert másképp nem jönne ki a rövidítés.) Mégis lelkesen ajánljuk bookmarkolásra a rettenetes nevű Aggyá számlát, waze! blogot,…..
Vannak, akik szeretik a csapvizet, esetleg az ásványvizekben nem bízván szívesebben fogyasztják a hagyományos, vezetékből folyó vizet. Azonban nem mindenhol tehetik meg, hogy egy ebéd elfogyasztása után kedvenc italukkal öblítsék le a napi menüt. Lenti levél íróját a jelenleg…..
Dániel története mindenkinek ismerős lehet, aki járt már autószerelőnél. Az eredetileg 15 ezerre kialkudott olajcsere költsége végül majdnem a duplájára nőtt, az autó fizetés után nem indult és még taxizhatott is a benzinkúthoz felesleges üzemanyagért.Kedves Homár! Alább…..
sálas 2009.01.08 18:47:39
@Bio74:
az én rönyóm is német.
szent meggyőződésem, hogy itthon a selejt szart b@sszák elénk.
sálas 2009.01.08 18:51:25
@ColT:
hát, nagy szerencséd van. nálunk a családban 3 ford volt, különböző korúak, -egyik vadonás új-
és pár hónap után apám továbbköltötte a reklámot:
ford. feel the differene-IÁLMŰ
sálas 2009.01.08 18:53:54
@Bio74:
arra gondoltam, hogy anno oda még jobb autókat szántak mint most ide. az én járgányom német importból van, törökül nem ért, németül meg még nem próbáltam :)
A főnökasszony félt, hogy könyörögni fognak a bejutásra váró kuncsaftok, ezért, hogy kímélje a pénztárosokat az elképzelt rimánkodástól, inkább a fagyban váratott kisgyerekes anyákat. Akik amúgy fizetni akartak, hogy igénybe vegyék a fürdő szolgáltatásait. Jól hangzik,…..
sálas 2009.01.07 16:42:33
@chicken, a 'Kérem, Szilyt ne!' lobbi alapítója:
engem érdekelne anyukád módszere. :)
sálas 2009.01.07 16:51:52
@chicken, a 'Kérem, Szilyt ne!' lobbi alapítója:

"felpofozlak ha nem maradsz nyugton." ??
Peer Chi a fertődi szállására panaszkodott, most megérkezett a vendégház üzemeltetőjének válasza is. A vendég gondja a hideg volt, hogy nem jött be neki a reggeli és a honlapon jelzett ellenére nem volt ingyenes transzfer a pályaudvarra. Most lássuk a másik oldalt.Feltételezem,…..
sálas 2009.01.07 00:18:02
@ColT:
hehe. mama a fertődi kék szalag versenyre ment volna!!! és megnyerte volna!!!
sálas 2009.01.07 00:19:32
Gabbró nem sikeres karácsonyozó: fingja sincs mi az, amit egy fehér dobozban kapott, ráadásul majdnem megvezették egy zacskó leértékelt gumimacival. Igazi mikrotörténetek nanotanulságokkal. Az ismeretlen ajándék pedig nyilvánvalóan Gyurcsány Ferenc "Klára és én" című…..
A Bush-kormány idő előtt nyugdíjazott dezinformátorai olvasónk levele szerint magyar UPC ügyfélszolgálatában találtak menedéket. Legalábbis ezidáig 3 hete vetítenek mindenféle indokot, miért nem javítják meg Naiv Ügyfél kábeltévéjét. Valójában persze azért, mert év…..
sálas 2008.12.21 21:50:58
sálas 2008.12.21 21:59:38
Homér szerencsétlenségére betalálta az AAG futurisztikusan keveset működő mosógépét mosogatógépet, amihez nem ingyen adták az AAG ügyfélszolgálatának 3 éves standupcomedyjét. Ebből láthatunk most egy néhány hónapos részletet:Electrowroldben mosogatógép vásárol, extra 3…..
Szégyenpad rovatunk stábja abban bízik, hogy bunkó autóstársaink némelyike egyben Homár-olvasó is, és ha szembesülnek a saját sötét oldalukkal, legalább magukban kicsit elpirulnak. Első versenyzőnkről ennyit írt -Zs-: Ezt a képet a póluscenter parkolójában lőttem,…..
Az éttermek fantasztikus indulatokat képesek kiváltani a fogyasztókból, ami nem is csoda, ha az embert akkor alázzák meg, amikor éhes és sok pénzt készül elkölteni. Ismerősöktől már hallottam, hogy az Újlipótvárosban kívülről ígéretes étterem nyílt, a Philippe. Nem kellett…..
"Volt egyszer egy anyuka, úgy hívták, hogy Marika". Az ember elnémul, aztán pironkodva folytatja a konzumálást. Olyan agyzsibbadást, mint amit Axa érzett a versbe szedett babaszemvizsgála-reklám olvastán, a Földön szerintem egyedül én szoktam tapasztalni, amikor kinyitom a…..