Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Totesz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is nézzük meg együtt a (nagyon hosszú) videót, aztán majd jól le is írjuk, mit gondolunk a Google újabb nagy dobásáról... Az emailt máskor és másra találták fel, mint a csetet. Ám az online kommunikáció az elmúlt években olyannyira életünk részévé vált, hogy…..
Totesz 2009.05.30 17:35:15
@bazalttufa: Az én ötletem ponthogy az, hogy nem kiváltani az e-mailt, hanem e-mailes alapokra helyezni ezeket a plusz szolgáltatásokat. A threadkezelés amúgyis megy az e-maileknél, miért ne lehetre felruházni többletszolgáltatásokkal. Ezesetben csak egy közös speckó kell, és minden e-mail szolgáltató olyan felületet ad, amilyent akar.
Btw, érdekel egyáltalán valakit, amit írok? :)
Totesz 2009.05.31 19:42:45
@pandorf: Még nem védtem meg, szóval még nem publikus, de ha dobsz egy e-mailt, átküldhetek egy kivonatot belőle.
Totesz 2009.05.31 19:47:26
@bazalttufa: Egyetértek, egy komplett social megoldás. Hiszen arra van igény. Viszont milyen jó lenne, ha mindez áthidalná a szolgáltatókat, és valamiféle globális rendszert építenének.

Ahogy az e-mail is specifikált, és áthidalja az e-mail szolgáltatókat, úgy ezek a közösségi szolgáltatások is lehetnének specifikáltak, és minden szolgáltató (esetünkben az e-mail szolgáltatók) eldöntheti, hogyan, és milyen felülettel implementálja azt. Mindezt ráhelyezve az e-mailre, mint infrastruktúrára, kész van az e-mail 2.0. Szerintem. :)