Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tintás Barnes

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A nap képe 2011.01.07 10:00:00
A kutya zabálnivaló...
Tintás Barnes 2011.01.07 14:11:06
Koman tagja volt az Interrel döntetlenező Barinak, Simon először kezdett a Córdobában, Németh Krisztián még sérült. Ha valaki az egyik héten a lelátón ül, a következőn pedig ilyen jól játszik az Inter ellen, ez a csapatnál uralkodó egészséges légkört is mutatja - nyilatkozta…..
Domonkos egy (sok) hibás monitor miatt több hónapja áll levelezésben a HP-val, illetve ők csak telefonban válaszolnak, írásban eddig még nem reagáltak. A lenti levél volt az első, azt követi sorban a többi. Jelenleg a HP reklamációs osztályának válaszára vár, ahol nem hitték…..
Tegnap jó volt az este. Nem voltam csajjal, de egy bögyös kis liba be volt állva, és miközben dumált, állandóan böködött. A sokadiknál mondtam, hogy most már vissza fogom adni, de folytatta. Erre én is megböktem a mellét, amire alig reagált, pedig azt hittem leszedi majd érte a…..
Tintás Barnes 2009.05.19 12:03:10
 És nem vágjuk fel a kezünket, nem izzadunk, nem, nem. Kedves Szakítós! Íme egy kis összefoglaló egy hagy ne mondjam milyen pasiról... xD Miután az első nagy szerelmemmel végetért a kapcsolatunk 2006 augusztusában, akkor még nagy chatelőként már szeptember közepén…..
Tintás Barnes 2009.05.15 14:02:33
Apa 11 éves lányát a buszvezető fölengedte jegy nélkül, az ellenőr viszont könyörületet nem ismerve leszállította a semmi közepén. A Volán jeges szívű alkalmazottja szigorúan veszi a szabályzatot, biztos soha egy haverja sem utazott jegy nélkül és zsebre sem…..
M. állítólag a hatásomra elkezdett konditerembe járni-épp, amikor nekünk péntek délután az utolsó testnevelés óránk volt, láttam is nem egyszer súlyzókkal izzadni. A kép innen Hali! Mindennap olvasom a szakítóst, mert én annyira fiatalon házasodtam, hogy egyszerűen…..
Zsuzsannát ez a filctollal kidekorált átfirkált Digis reklám győzte meg arról, hogy neki internetet kell rendelnie. Meg is tette ezt, majd megkapta a bekötési díjról szóló számlát. Most jócskán átverve érzi magát, amiért ugyan az ügyfélszolgálat elnézést kért, de ő…..
Hét meccs lement már a krisztusi korú fordulóból és a két elődöntőt is lejátszottak a Wembley-ben. Ma és holnap a kupacsapatok próbálják meg pótolni bajnoki hiányosságaikat, de nem lehet azt mondani, hogy tingli-tangli meccseket kapunk az unalmas hétköznapokra. Rögtön…..
Négy fordulóban, de csak megvolt. A kép innen Sziasztok kedves Szakítósok! A hagyomány kedvéért én is lefutom a kötelező köröket: régóta olvasom a blogot, de csak mostanra sikerült rávenni magam, hogy billentyűzetet ragadjak és bepötyögjem nektek az én (egyik) kis…..
Most kaptuk a hírt, hogy a rengeteg jogsértő tartalom miatt hamarosan betiltják az internetet, úgyhogy addig nézze amíg van! A legnagyobb publikus torrentszájt, a Pirate Bay alapítói első fokon egy év börtönt kaptak " jogvédett tartalmak elérhetővé tételében való…..
Tintás Barnes 2009.04.17 15:01:47
Igazi hangulatos, mondhatni pikáns sztorit írt meg nekünk Sz.G. Egykori Magenta-alkalmazottról van szó, aki bevallottan rendetlen mobilszámla-fizető (hasonlóan, sajnos, a Homárhoz), gyakran késik és fizet is érte. No és a jelek szerint nem veti meg az alkoholt. Ezúttal az történt…..
  Az alábbi kérdés sok diákot érint,  és  „az aktuális szövetkezeti feladatokról kiadott írásbeli tájékoztatások” iránymutatása is érdekes jogi kategória lehet.   Tisztelt Zugügyvéd! Lassan 32 hónapja dolgozok egy cégnél…..
A tegnapi Hal a tortánban a Szőke Szikla ismét bizonyított. Intit pofánkisfiúzta, Kőbán Ritáról pedig kijelentette, hogy azért nem volt sorkatona, mert olimpiai bajnok. Szerintünk meg azért nem, mert NŐ... Kicsit később aztán közölte, hogy a vidéki hölgyek mind masszívak. Hát…..
Miklósék 2006 nyarán szívtak az Aeolus utazási irodával, de nem hagyták magukat, és mivel az utazási iroda nem reagált a panaszos levelekre, perre vitték az ügyet. Kedves Soklábú barátom, Történt, hogy lassan 3 éve Krétán töltöttünk feledhetetlen 12 napot az Aeolus…..
Tintás Barnes 2009.03.09 12:48:16
Szerencsére ismét megtalált bennünket egy olvasónk, aki személyesen látta, dokumentálta, majd dokumentációját rendelkezésünkre is adta arról, hogyan rendeznek sörről elnevezett ligakupadöntőt az északnémet kivándorlók. Magánál az egyébként igen ócska meccsnél sokkal…..
Tintás Barnes 2009.03.09 09:20:06
A munkahelyi kapcsolatok igazi nagyágyújával van dolgunk. A lány az első munkahelyén 3 hónap alatt majdnem mindenki szívét megmozgatta. Figyelem: hosszú történet. Sziasztok! Régóta követem a blogot, minden este megnézem, hogy milyen új történetek vannak fent, általában el is…..
Ne haragudjatok, de Taki levelét nem tudom a helyén kezelni, ezért kizárólag a Ti véleményetekre vagyok kíváncsi. legalább annyira meg vagyok döbbenve, mint ennél a történetnél. Holnap jelentkezem. Tisztelt Szerkesztő! Elképzelhető, hogy az én történetem egyesek számára…..
2009-ben ez is elég egy szakításhoz, úgyhogy férfiak, ne mondjatok semmit. Kedves Szakítósok!:) Múltkori történetem után ezúttal egy másikat teszek közzé, hagyományosabb, fiú-lány felállás, s szerintem lényegesen viccesebb is.:) Történet idején költöztem új kollégiumba,…..
Tintás Barnes 2009.03.05 14:03:29
@Robert Jay Mathews ~ O.F.F.:
ne fogd vissza magad...
Tintás Barnes 2009.03.05 14:05:01
A spanyol csapatok látszólag a bajnoki versenyfutás felé fordultak. A Deportivo és a Valencia kiesése önmagában nem meglepetés, viszont a mód, ahogyan elintézték a La Liga két reprezentánsát, cseppet sem dicsérhető. Ítéletet csak azért nem mondunk a teljes mezőny felett, mert a…..
Tintás Barnes 2009.03.04 10:05:24
Amikor az élet a legfőbb szakító ok, és egy motoros, aki nem figyel a zebrán. Végtelenül szomorú történet, csak erősebbeknek. Kedves Szakítósok! Nagyon sokáig gondolkoztam, hogy leírjam-e ezt a történetet. Egyrészt azért, mert nem pont a szabvány szakítós történet, ahol az…..
Krisztián és Tamás, a két jóbarát egy napon úgy döntött, a harkányi fürdőben költik el  üdülési csekkjeiket. Wellnesselni vágytak, korlát nélkül, ezért a pénztárnál a minden szolgáltatásra kiterjedő jegyet kérték, majd egy órával később még mindig szárazan…..
Új láb, új élet, ezt már egy korábbi posztból tudjuk. Most meg: fájó láb, fájó szív. A kép innen. Üdvözletem. Régóta olvasom a blogot, és fogalmazódott meg bennem lassan a poszt is. A kapcsolattal nem untatnék senkit sem, olyan volt mint bármelyik kapcsolat, hol jó, hol…..
Az alábbi levél tipikus esete annak, milyen zavart tud kelteni az ügyfélben, ha az ügyvéd trehányságból nem tájékoztatja rendesen.  Persze néhány ügyfelet sem kell félteni, nem hiába  kószál az a mondás, hogy az „Ügyvéd legnagyobb ellensége az…..
Tintás Barnes 2009.02.20 09:00:06
Ezekben a válságos időkben már az euróárfolyamot sem lehet követni. Kinek van ideje hetente átárazni a teljes készletet? Ezt gondolhatták a Homár egyik kedvenc internetszolgáltatójánál, az Externetnél is, ahol januártól biztos, ami tuti alapon 15-szörösére emelték fel az…..
Tintás Barnes 2009.02.18 15:42:48
Tintás Barnes 2009.02.18 15:44:35