Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyomdász

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tüzes paparazzi fotó, ami lázba hozta az országot ma reggel: A szemetek még nem Makaón is képesek fényképezni, a szerencsétlen politikus még nem Makaón sem lötyöghet egyet ... A fotót átküldték a Blikknek, aki körbekérdezett, hogy mit csinált Veres Jani Makaón? Vajon a…..
Röviden: Gordon, bmeg! Bővebben: "A saját tétovaságunk" is hozzájárult ahhoz, hogy a válság ennyire "megütötte" Magyarországot, azonban a gyors lépéseknek köszönhetően Magyarország ma Európa egyik legstabilabb országának számít. Az elmúlt években…..
Lendvai mama mostanság egy percre sem pihen. Meg is tudom érteni, pont ma hozta a NOL a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeit, és már a cím sem valami bíztató az MSZP-nek.  "A Fidesz rontott, de fölényesen vezet - a Jobbik javított, az MSZP stagnál" Úgy tűnik, a…..
Többek között én is megkaptam a levelet a postaládámba Orbán Viktortól. Hogy honnan tudja a nevemet és címet a Viktor, kész rejtély. Bat kolléga is megkapta, ő beszkennelte nekünk és elküldte. Az eleje a szokásos Viktor-bullshit-generátor, viszont a vége valami újat tartalmaz:…..
Nyomdász 2010.01.07 16:26:17
@anarcho78: Mert a Fidesz vesztes típus. Az MSZP még innen is fordítani tud a helyzeten.
Napi találós kérdés: most hány (volt) BKV-vezető ül az előzetesben? Egy újabb strigulát húzhatunk be, mert tegnap a minden bizonnyal Fideszes rendőrség bevarrta Szalainé Szilágyi Eleonórát, a BKV volt HR-igazgatóját. A gazdaságvédelmi nyomozók őrizetbe…..
Csúcsott döntött a munkanélküliség, sajnos ... Tavaly ősszel 3 millió 788 ezer volt a foglalkoztatottak száma, míg a munkanélkülieké 445 ezer fő, ami 10,5 százalékos munkanélküliségi rátának felel meg. És ne feledjük, ez csak a regisztrált munkanélküliek száma, arról…..
Pusztaederics egy kicsike, 236 lakosú település Zalaegerszeg és Lenti között. A falu határában található az ország egyik legnagyobb gáztárolója, ahol több millió köbméter besűrített gáz van. Az önkormányzat anyagi helyzete stabil, mivel a MOL-tól a gáztároló…..
Soha nem gondoltam volna, hogy ezen a blogon saját történetemről is írni fogok. Soha nem gondoltam volna, hogy ez a történet rólam is szól. Figyelni szerettem volna, nem előtérbe tolakodni. Valahogy most mégis ez történt. Ráadásul ennek a 24 órának a története – bár tudom,…..
Mint arról hírt adtunk, egy hete pénteken letartóztatták a BKV (és a BA) jogi igazgatóját, Fuzik Zsolt, az informatikai pedig meglépett a rendőri kérdések elől. Nem is akárhogy: állítólag azt mondta, hogy azért nem ment be, mikor a rendőrök felhívták telefonon, mert nem…..
Vastagbőr Ezért tartunk ott, ahol 2009.12.10 13:31:00
Jogerős ítélet született a siófoki Tesco parkolóban rendőrökre támadó cigánycsalád ügyében. Elevenítsük fel a februári esetet: "A mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóban álltak meg, a járőrök ellenőrizni szerették volna, hogy jogszerűen állnak-e ott. Az…..
Vajon mennyiért "vehetnénk" meg egy törvényt, ha szeretnénk? Hány képviselőt kellene megvenni, és mennyi lenne a számla végösszege? A magyar focisták és a magyar képviselők között elég sok a hasonlóság. Mindkét csoport a hazai bohócligában játszik, nevetséges…..
Nemrég Szollár Domokos bejelentette, hogy "Fekete lesz idén a karácsony az államigazgatásban. A miniszterek, államtitkárok egyáltalán nem kaphatnak prémiumot. A kiemelkedően jól teljesítők pedig a harmadát kaphatják meg" Nem kellett sokat várni az abszurd folytatásra:…..
Nyomdász 2009.12.03 17:19:34
@zero:
Zero te itt napközben irogatsz, milyen lapokat lehet így összehozni?
Hogy a faszomba zöldül be neked?
addict Reklám nyáladzó kutyával 2009.12.02 12:00:00
Néha a legegyszerűbb megoldások a leghatásosabbak. A hamburgi Heye & Partner ügynökség például nem csinált semmi különleges köztéri attrakciót, csupán megvett két egymással szembenm lévő óriásposztert, amelyeket egy ötletes megoldással összekötött egymással. Az…..
Idén 97 milliárd forint jutott az "Út a munkához" közmunkaprogram, jövőre pedig 117,7 milliárd forint jut. Ez 150 ezer emberre volt elég ... de mi lesz, ha nem lesz több festeni való, minden árok ki lesz tisztítva, minden parkban le lesz nyírva a fű? Emellett még jövőre…..
Lehet, hogy néhány vajszívű idiótát meghatott Sztojka Iván múltkori interjúja, de szerencsére az ügyészség nincs közöttük. Dr.Fejes Péter Veszprém megyei főügyész nyilatkozott a Magyar Nemzetnek, nem is akármiket. 1, a vér- és DNS-elemzéseket a nyomozó hatóságok a mai…..
A száraz, tömör MTI-hír: "Nemzetközi és európai elfogatóparancsot adott ki a Fővárosi Bíróság egy volt erzsébetvárosi önkormányzati képviselő, Czibula Csaba ellen - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője szerdán. A volt képviselőt a Hunvald György…..
Jó hírem van, jó hírem van! Esztergomban is világvárost építenek, nem csak Budapesten! Ungarische Disneyland lesz: Mesepark! Műanyag Üveghegy, égig érő fa acél&beton kombóból, Süsü-vár, és még egy csomó minden egy fél Margit-híd árából, közpénzen. Magyar monda,…..
A 4x4 Magazin kalandtúrára hívta Szekeres Imrét és Deutsch Tamást. Hogy miért pont őket, az rejtély, hisz egyik sem egy kimondott Rambo. A piás honvédelmi miniszter és a fürtös lepedőakrobata.... Bár még mindig fényévekkel jobban mutatnak a képeken, mint mondjuk a Veres-Kövér…..
(Kattintva nagyobb) No, így vegyünk mérget az aláírt Bajnai-ultimátumra ... annyira fogják betartani, mint Lamperth, aki felelőssége teljes tudatában ... Persze, minden párttól lehetne így idézni, de az MSZP-től különösen pikáns, főleg az utolsó mondat miatt .....
Vastagbőr Elindult a kampány ... 2009.04.08 09:01:00
Hivatalosan is beindult a választási kampány. Ennek csalhatatlan jele, ha a politikus kicammog a pártházból/Parlamentből, és átad/megígér valamit, esetleg még bejátszhat egy alapkőletétel vagy egy alapító okmány átadása/átvétele is. Az MSZP a húzós Bajnai-Gyurcsány csomag…..
A Tanár úr, miután megírta Molnár VV Anikó roppant izgalmas életét (remélem egyszer film lesz belőle) szeretne valami komolyabb kihívásnak megfelelni. A legnagyobb parasztságai még nem halványultak el eléggé, a Horn-kormányban vállalt dicstelenül rövid államtitkári…..
Srácok, ez a mélypont ...   Takács János az MSZP új kormányfőjelöltje – tájékoztatott rendkívüli tudósításában a Hír Televízió pénteken.  Takács János román-magyar kettős állampolgár, a jászberényi Electrolux vezetője, valamint a svéd-magyar kereskedelmi…..
Nyomdász 2009.03.27 15:37:36
@DexterMorgan78/Séfbácsi: Sajnos nem én nyomom. Bárcsak úgylenne!
Nyomdász 2009.03.27 15:39:35
@turner: Ja. Minnél öregebb a nagypapa, annál jobb tanuló volt az iskolában.
Nyomdász 2009.03.27 16:02:40
Vastagbőr Cozma kezdte az egészet 2009.03.16 08:31:00
Várható volt, hogy ez bekövetkezik. Mármint, hogy a meggyilkolt Marian Cozmát teszik felelőssé saját meggyilkolásáért. Ráfogják, hogy ő kezdte a verekedést, belekötött a 20 fős bandába, agresszív volt, stb. A gyomrom kifordul Mester Csabát, N. Győző ügyvédjét…..
Például Albert monacói herceg nem. Pedig kurvára meg akarta, legalábbis ez derül ki Havas Henrik új könyvéből, mely Molnár "semmiheznemértek" Anikó személyes, önéletrajzi vallomása a fiatalkoráról. Mese habbal, a Tanár úr tollából. Mikor anno elkészült a könyv…..
Nyomdász 2009.03.13 12:12:41