Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sallersanyi

4 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen volt szőkesége? A 67 éves belga hölgy, Sabine Moreau a közép-belgiumi lakóhelyéről Brüsszelbe tartott, ám a GPS-ében vakon bízó sofőr teljesen érthetetlenül, a 70 kilométeres út helyett 1450 kilométert levezetett, majd Zágrábot elhagyva jött rá, hogy valamit nagyon…..
addict Kim Jong Il, a reklámarc 2011.12.21 09:00:00
Mint azt bizonyára már hallottátok, 69 éves korában elhunyt Kim Jong Il, észak-koreai diktátor. A KCNA állami hírügynökség közlése szerint a „kedves vezető” egy vonaton halt meg, egyik szokásos vidéki szemleútján, „testi és szellemi kimerültség” okozta…..
sallersanyi 2011.12.21 14:13:49
A tegnapi nap során K.A. budapesti lakos kiment a nyolcadik kerület egyik terére (Rezső tér), és kissé koszos ruhában, egy kék ikeás zsákkal és két pokróccal felszerelkezve lefeküdt egy padra. A pad előtt elhelyezett egy táblát, amely pénz adományozására buzdított. Nem…..
A múlt hétvégi programajánlónkban szerepelt a Tóti Diófesztivál, amelyre el is mentünk Lengyeltótiba. Egyrészt, mert szeretjük a diót, másrészt, mert diófaültetvényt még életünkben nem láttunk, harmadrészt, mert meghívtak.Bár a szüleink vagy nagyszüleink kertjében álló…..
Szeretném egy meleg baráti kézfogással üdvözölni azt az embert, aki átprogramozta a budai rakparton, a Lánchíd és az Erzsébet híd közt a lámpát, hogy az félpercenként zöldet adjon a gyalogosoknak.Tegnap mindkét irányban kábé másfél-kétkilométeres volt a dugó, ami nemcsak…..
A kedd halnap - mondta a telefon túlsó végén a rendelést felvevő pincér. Tudom - mondtam. Épp ezért megyünk kedden.Lehúztam egy munkanapot, olyan volt, mint a többi. De az este az más, az Olimpiába megyünk halnapra. Az edzőterem előtt találkoztam Eszterrel, tulajdonképpen ő…..
Egy nap a városban Szevasz Cserpes 2011.04.11 09:51:00
Tipikus magyar sztori, néhány vadhajtással. Ilyen például, hogy a Cserpes tejtermékek minősége korábban jó volt, ami viszonylag ritka a hazai élelmiszeriparban, mert nálunk az előző rendszer hagyományainak megfelelően még mindig inkább a mennyiségre, mint a minőségre hajtanak.…..
sallersanyi 2011.04.11 11:31:04
Kicsit reklámoznám Sándor Tamás egri sajtkészítőt: www.bukkisajt.hu/
Leginkább személyesen éri meg megkeresni - nyitvatartási időn kívül is kinyitott nekünk és nagyon szívesen mesélt, pedig összesen négyen voltunk ott (a családdal). A "városban" is lehet találkozni a termékeivel, de itt már csillagászati árakon. (Pl. sarkifuszeres.hu).
Próbáld ki, nem fogsz csalódni.
Ez egy ellentételezetlen reklám.
Ezt a táblát a szebb napokat látott Közvágóhídon lőttem - ott próbálunk ugyanis a zenekarunkkal, de becsszó nem mi voltunk. Viccesnek ugyan nem vicces, viszont olyan mint az állatorvosi ló, mindent kihozott belőle az átalakító, amit csak ki lehetett. Ha igaza van Szily Lacinak…..
A TOP10 lélekre ható zongoradarab után vissza Guldához!1969-ben a Bécsi Zeneakadémia (Vienna Music Academy) a Beethoven-gyűrűre jelölte Guldát. Az átadó ünnepségen tartott beszéde és gyűrű azt követő visszautasítása Gulda egyik szándékosan kirobbantott botránya lett. …..
sallersanyi 2011.02.01 11:13:25
@bürger: Egy kicsit erős fogalmazás, mindenesetre az utolsó Schubert videón feltűnően sok a futamokból kimaradó hang. Ez már (számomra) túl van azon a mértéken, ami ne zavarna a darab élvezetében.
Új, nemdestruktív, ráadásul teljesen ingyenes hangeditor platform jelent meg egyszerre PC-re, Macre és Linuxra is. a LAoE látványos, könnyen kezelhető darab, rengeteg olyan dolog van benne, ami az ingyeneseknél eddig elképzelhetetlen volt: spektogram, szűrők, layerek stb. Próbáljuk is…..
Mi mással lehet jobban kiérdemelni a híres iszákosok közé kerülést, mint azzal, ha alkoholelvonás visz át minket a másvilágra? A XIX. századi orosz zeneszerző életrajzi adataival inkább nem is fárasztanám a blog közönségét, elég annyi, hogy Mogyeszt nem több mint 42 életéve…..
A Lost vasárnapi búcsúja után tegnap este elköszönt a tévétől az évtized kétségkívül legkeményebb karaktere, az Ember, Akinek Nem Árt az Atom, a Vírus és a Drog sem, véget ért Jack Bauer nyolcadik leghosszabb napja. A záró duplarészt még nem láttuk, így inkább a…..
sallersanyi 2010.05.25 23:13:41
@Bűvész Bence: Ne spoilerezzél barátom. Sixx megkért, nem?
Az elektronikus zeneszerszámok világának egyik legnagyobb alakja, az első digitális dobgép megalkotója, Roger Linn most hangszert álmodik -egy olyat, ami a gitár egyszerűségét próbálja a billentyűsök kezelhetőségével ötvözni. A dolognak még nincs neve, de látványos - nézzük…..
sallersanyi 2010.05.17 00:54:28
Bigyóblog My kitchen iPad 2010.05.04 16:14:00
Egy szokatlan módja az iPad használatának, belehelyezték a konyhaszekrénybe. Főzés közben gyakran hallgatok zenét vagy nézek filmet (amerikai konyhám van). Erre jó megoldás lehet a konyhaszekrényemben egy iPad. A receptekhez egyenesen szuper lenne, egy ilyen kütyü a konyhámban. Most…..
Nemrég írtuk, hogy a világ hivatalosan is legtökösebb legényének, Jack Bauernek napjai meg vannak számlálva, a Fox-nak nem kell az egyre drágább és unalmasabb sorozatból újabb évad (bár az utóbbi két epizód mintha egy hangyafasznyival jobban sikerült volna), no meg azt is, hogy…..
Subba Van még olyan, hogy MDF? 2010.02.22 12:00:00
Persze, hogy van, hogy ne lenne, mindent el is követnek, hogy übereljék azt a poént, hogy az SZDSZ-szel léptek választási szövetségre. Hát milyen emberek ezek már könyörgöm? Biztosan nagyon aranyosak civilként (nem), de jelöltként maximum a Sas Kabaréban állnák meg a helyüket.…..
sallersanyi 2010.02.23 10:24:33
@spacedevil: Most milyen bakiparádéról beszélsz? Milyen kilopásról? Az mdf.hu oldalra navigálj már el, és kattints néhányat: mindenki ott van és UGYANEZT láthatod vágatlanul.
Nu, hosszú várakozás, találgatás és pletykák után végre hivatalosan is bejelentették: biztosan lesz 24-mozifilm, ráadásul Európában fog játszódni. A Twentieth Century Fox film- és tévéstúdiói közösen készítik majd a produkciót, aminek immáron forgatókönyvírója is van…..
Justinsfreeknek a jelek szerint nem tetszik, hogy áprilistól megszűnik minden ingyenes szolgáltatás az extrán, így a modern népművészet legelterjedtebb eszközéhez nyúlt, hogy kiöntse a bánatát. Nem dalolt keseregve, nem hímzett, nem táncolt és nem faragott fát, hanem…..
sallersanyi 2010.02.04 08:55:51
@joeramirez: A filmről: meg sem nézem.

Gratulálok, de azért beugatsz ide. Most már legalább tudom, milyen ember vagy. Meg se kell nézzelek.
Az alábbi kesergő levélből egy derül ki: Kiváló Dolgozó nem ebben a világban, hanem a tiszta ideák birodalmában élt eddig. Kiváló Dolgozó, ébredj föl! MINDEN készétel ilyen gusztustalan, mint a Norbié. A legtöbb még ennél is sokkal, de sokkal durvábban eltér a csomagolás…..
Az internetes együttzenélésre már született néhány tétova szoftvermegoldás; amit itt látunk, a jamLink, egy életképesebbnek tűnő hardvermegoldás. A rendes sávszélességet persze az ő esetében sem ússzuk meg, minimum egymegás feltöltési kapcsolat kell hozzá. A működése…..
Két Google-lel kapcsolatos vicces link terjengett a weben az elmúlt napokban. Az egyik egy szájt, ami megmutatja, hogy hogyan is működik a Google keresője a háttérben: A másik pedig egy vietnámi offline fejlesztés: ..
Mielőtt bárki azt hiszi, hogy a Nők Lapja Caféra tévedt, közlöm, hogy ez egy férfias téma, a karácsonyfával kapcsolatos problémák ugyanis alapvetően minket érintenek!Na szóval mához egy hónapra szenteste, ennek apropóján szeretnék még időben eloszlatni egy témába vágó…..
sallersanyi 2009.11.24 09:32:33
@Zka: Ez a blog NEM katasztrófa - sőt az egyik legjobb a magyar webkettő világban. Vannak köztük jobb és rosszabb posztok, de több a jobb. Mondjuk ez most nem az.
Legújabb karcolatom későbbi szakaszában fogok példákat felhozni arra, hogy mi az, ami valóban gáz, az övtáska azonban - persze megfelelő körülmények között használva - nem az!Jó néhány évvel ezelőtt a trendkövető társadalmi réteg valamiért kipécézte magának ezt a nagyon…..