Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enavantdada

3 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kár, nagy kár, hogy a címben szereplő tag nem simán évadzáró lett, éljen nemi életet a keresztanyjával a Fox illetékese, akinek mindezt köszönhetjük. A nézettségi adatokat és a sorozat állítólagosan magas költségvetését elnézve persze nem csoda a kasza, hanem logikus…..
enavantdada 2009.06.03 12:08:30
@báró Csekonics: @R01: Köszönöm.
enavantdada 2009.06.03 12:08:30
@báró Csekonics: @R01: Köszönöm.
hogyvolt Lost 5x09 - Namaste 2009.06.01 22:05:00
Az előző részben a Lokkbácsi távozása után szigeten ragadt népséggel foglalkoztuk, és megtudtuk, hogy szépen beépültek dharmásnak, Szójer pl. LaFleur néven biztonsági főnökként haknizik, és mindenki fél tőle, Juliska meg az ő csaja, Dzsinn középhaladó szinten megtanult…..
enavantdada 2009.06.02 01:07:33
@Nem Penny hajója: Nem spoiler,mert Kelvin a 2. évadban Desmond flashback részeiben több alkalommal is emlitette a nevét és hogy mi történt vele,szóval tudjuk ki és mi lesz vele,csak most ismerjük meg.
@Blowzy: Intelligens hozzászólás,megérte elküldeni.
Sixx,mint mindig,nagyon jó a hogyvolt.
enavantdada 2009.06.02 01:08:21
comment:com Hírek kávé mellé 2009.05.29 09:13:00
Az AOL idény végi felmérése szerint az amerikai tévénézők a Mentalista szereplőgárdáját tartják a legszexisebbnek, a sorozatot magát pedig az év újoncának. Anna Torv, a Rejtély (Fringe) főszerepője lett az évad felfedezettje, George Clooney az év vendégsztárja.Szereposztás:…..
Az ABC rengeteg sorozatberendelése közül a drámákkal foglalkozunk továbbra is, de míg a V kapott egy külön posztot, mint minden istenkirály gyíkemberes sorozat a blog életében, a többiekről ez az egy poszt fog szólni, mert hiába kértük, nem fizetnek nekünk az ingyenreklámért…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.05.15 09:34:00
Gordon Ramsay elnézést kért a 40 perc alatt eleresztett 115 fákkolásért. Papírkutya vagy, Gordon, bazmeg. BSG/Caprica-fanok, helló: Kate Vernon (Ellen Tigh) és Michael Trucco (Sam Anders) azt bírta nyilatkozni, hogy szeretnének szerepelni a BSG előzménysorozatában, a Capricában.…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.05.14 10:07:00
Nem örülnénk, ha a CBS elkaszálná a The Unit (Az egység) című sorozatát, de ez mind semmi a szérián dolgozó 225 ember megélhetéséhez képest, na ők igazán idegesek lennének. Itt egy cikk a háttérről.A Starz nagyon megszerette Rob Thomas Party Down című vígjátékát (joggal,…..
Mindig mondjuk, hogy bűn ilyenkor tévézni, hiszen még este is jó idő van, amúgy meg egyre később sötétedik. De hát a függőség az függőség, a doboz meg doboz, úgyhogy lássuk, mit bámulunk ma. Ha korán el akarjuk kezdeni a tévézést, akkor kapcsolhatunk például a…..
Persze csak képzeletben, mert kurva messze van. A képeket a The Sarah Connor Society-ről nyúltuk, vannak köztük viccesek, művésziek, szépek és kevésbé sikerültek, de nyugi, egyik sem spoileres. INDAFOTO.slideshow.run({…..
„Ebben az országban nem könnyű bármit is keresztülvinni, mert nincs két ember, aki ugyanazt akarná.” „Szakértők megállapították, hogy a gazdasági helyzetünk Európa legrosszabjai közt van.” „Nálunk lehetetlen bármit titokban tartani, mert elképesztően…..
Miután hétvégén Vidic megmutatta, hogy annak idején miért is nem kellett a Fradinak és túltettem magam azon, hogy szeretett Manchesterem lemegy kutyába a Pool ellen, úgy gondoltam adok magamnak mégy egy igazi indokot az esti berúgásra ,megszemlélem hát a Debrecen-Nyíregyháza Spari…..
Idén is kiosztják a Saturn Awards-ot, azaz a science-fiction, horror és fantasy filmek, tévésorozatok díját, amin TUTI nem a Mad Men és a Gettómillimos fog tarolni. A 2008-as nyertesekről itt írtunk, az idei filmes nevezések itt találhatók, az ugrás után pedig a tévés kategóriák,…..
A héten kezdődik a BSG-búcsú, ami nem azonos a falusival, azaz nem lesz körhinta, vattacukor, meg plüssállat-armaggedon a céllövöldében, lesz viszont dráma, sírás, űrcsata, ember embernek, robot robotnak, robot ember farkasa és így tovább. A főszereplők a TvGuide eheti…..
enavantdada 2009.03.11 15:57:30
comment:com Hírek bableves mellé 2009.03.10 13:08:00
Fiala megint kiakadt, méghozzá a TV2-re, Liptai Klaudiát pedig nemlétező műsorvezetőnek nevezte, hogy kerek legyen a sztori. A Bors információ szerint Fiala Jánost felhívták a múlt héten a Mokkától, hogy bejönne-e születésnapja alkalmából, de aztán mégsem lett a dologból…..
comment:com Promóvideók estére 2008.12.09 17:50:00
2-2 Dexter és Kaliforgia-klip CSAK naprakészeknek, egy House-jelenet és egy Law&Order-promó.           ..
Tegnap este az index.hu a főoldalán hozott egy bizonyos bejegyzést az EKF pécsi történéseiről,de semmi több nem volt benne csak pletykák,innen-onnan hallott információk összeollózása.Gyalázat főoldalon.Persze az indok is megvan,hogy ez az egybejegyzéses blog miért kapott ekkora…..
Baltar talán eddigi legszebb álmát alussza, egy tengerparton van a bikinis Sixszel, aki figyelmezteti, hogy ideje minél többet megtudnia a cylonokról, amíg teheti, mert később még sok hasznát fogja venni. Miután felébred, a férfi elé ultimátumot tűz a lelki társa hús-vér…..
Kevés jobb hír van annál, mint amikor valakit érdemeiért kitüntetnek. Jelen esetben az a pécsi város és polgármestere, Tasnádi Péter kapta meg a Fesztiváltámogató Önkormányzatnak járó díjat a Márta István vezette Magyar Fesztivál Szövetségtől, amelyik az utóbbi másfél…..
„Nem fog ez így menni”, ismerte be Tasnádi Péter, Pécs polgármestere az Európa Kulturális Főváros 2010 projektről pénteki sajtótájékoztatóján. A politikus éppen ezért halasztást kérvényez az Európai Uniótól. Bár az utóbbi időben az építkezések szépen…..
enavantdada 2008.12.06 09:38:04
comment:com Hírek kávé mellé 2008.12.04 09:12:00
A Vészhelyzet március 12-én, egy kétórás duplarésszel búcsúzik a tévéképernyőktől. (A Clooney-helyzetről nincs újabb infónk.) A helyére a Kings nevű dráma érkezik, erről majd bővebben később. Szereposztunk: Fred Thompson, a színészből lett politikusból lett színész…..
Az ABC kiadott egy istenigazából semmitmondó, de attól még fasza kis jelenetet a Lost ötödik évadának első részéből, jó szórakozást hozzá! ..
enavantdada 2008.12.03 11:21:18
 Emberek,hát valóban az a legnagyobb probléma az EKF Menedzsment Központ volt főigazgatójával,főigazgató-helyettesével,hogy milliós nagyságrendű fizetést kaptak minden hónapban?Nem a rossz a kommunikáció,(amiért egyébként a kommunikációs igazgató is távozott) az…..
Már ha élőben tudjuk követki az amcsi tévék műsorát, akkor. Minden más esetben várjuk meg, hogy Jim bácsi felhúzza a gumicsizmát, és elbattyogjon a postára a DVD-vel, rajta a House, a Fringe, az NCIS, a The Mentalist és a Law&Order: SVU legfrissebb epizódjaival, melyekből…..
Útjára indul a Pécsi Fűrkésző blog,melynek nem titkolt célja,hogy a jövőben minden olvasót,látogatót hasznos és érdekes információkkal lásson el Pécsről,Baranyáról.Tudomásom szerint eddig hasonló tematikájú blog városunkról nem létezett,ezért úgy vélem,hasznos lesz és…..
A The Beast című zsarus szériát januárban mutatja be az A&E: Swayze egy veterán FBI-ügynököt alakít benne, aki kissé szokatlan módszerekkel él e eredményeket, most meg kap maga mellé egy újoncot, stb. Swayze leforgatta az első évadot, de túl sokáig nem örülhetett, mert…..