Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerykém

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2013.02.17 14:12:24
Ebszállító, műhelykocsi mikor mit szeretnék.. Ritka darab a "vizipók". Vízhűtéses gyárilag nem túl sok készült belőle.Teljesen váratlanul találtam a neten. Léghűtésesem volt előtte. Lecsaptam rá rögtön. Az eladó átvert nem volt törzskönyve nem is az ő nevén volt...…..
gerykém 2013.02.18 08:29:33
@Laciii:
Inteligencia!Ember!Senkinek nem dormolom le a hozzászólását.De nem is kéne tudatlanul sértegetni másokat.
Ki mondta hogy tovább lett vele menve?
50ért vitték haza és kb. 100ezret fizettem az új kormányoszlopért szereléssel.
Egy-kettő hozzáképzel a történethez dolgokat...
Nem akartam Mercit.December volt kellet valami amivel dolgozzak.4 jó gumi meg műszaki volt az elvárás.Persze meg hogy műszakilag rendben legyen.Egy adott összeg volt a zsebembe.(nem vagyok gazdag,apu-anyu nem lopta nekem össze,nem is volt orvos,meg pártkönyve sem volt,és sajna én sem tudok lopni,nem mutatták meg az ősök,ők is csak melósok voltak)80ezer ft. üzemanyagpénz felett nem számoltam már hogy mennyit autóztam el ilyen meg olyan szuper autókat nézve.Persze mire odaérsz arra már nem olyan jók.Volt ráhagyás az árra mert míg kigurult nálam az utcára kb. 400ezerbe fájt.
Én hagyom innentől a dolgot,csak az ostobaság kissé bosszant.
Mindig a legszörnyűbb rémálom válik valóra, főleg, ha öreg Mercit vesz vagy ad el az ember. Ott ült a sámliján a műhelyben, jó mélyre leszívta a cigit, mint mindig, amikor a gondolatot szó követi majd. Közben a lábával egy automataváltót billegtetett, a nyári vihar előtti…..
gerykém 2011.09.03 14:18:15
Ez van,itt élünk.
Én az év elején futottam bele egy ilyen vételbe.Egy prémium árkás kisteher után amivel ugyszint átt...tak,akartam egy kevesebb költségből üzemeltethető kistehert.Népautos d vagy sdi valami jobbállapotút.Év elején elindúltam megnézni az összes kiválló áll. meghírdetett kis tgk.-it.Erről annyit hogy olyat szerettem volna amin 1év müszi téligumi is van,és mivel nagy részben a sógoroknál használom a rendszámot ne szedjék le ha kpm-be futok.Külseje meg sz@rom le mien lessz.600.000ft ig ilyet nem találtam.Döbbenet.Utolsó elkeseredésembe még 100hozzádobtam a költségvetéshez,hátha.Talán valamit alkudni is tudok.Na találtam is 1 et.Elmentem,alkudtam,hittem az eladónak.(meg hát vasárnap volt és hétfőn kellet a gépjármű)Alku vétel kész.Az sdi ről annyit ha olaj szíj meg vizpumpa csere (néha) van akkor örök mint a nyomor.Kissé feketén füstölt de erre volt magyarázata az eladónak.Na hazaértem 1hét használat után kiderült a simli.Az autó zabálta az olajat.Mondom lecserélem,meglátjuk mi jön ki alul.Hát volt minek örülni.Miután szurok kicsurgott egyből rájöttem a következő bakira.Hát a karter csavar nem szorul meg.Lekeptam az egészet elvittem szakihoz.Kapot új menetet.Öntöm bele az olajat (miután az alját visszavarázsoltam),nini,itt egy stekker.Hát ez kihez...Ja a létömegmérőé.Összedugtam,izzit,indít.Ó f.sza.Na erre olyat produkált menet közben,ha elvettem a gázt akkor nagyot torpant ha nyomtam egyet akkor meg hatalmas késéssel reagált.Amikor az ablaktörlő mehanika is behalt akkor láttam hogy a vezérlő doboz is volt csesztetve.Majd ha jövőre lejár a műszakija,eladhatom bontásra.Nekem nincs ilyen vastag bőr a pofámon hogy pofánhazudjak valakit.Meg ki az a gyökér,aki egy 60lóerős dizel kistehert tuningol amivel ö is csak szállít nem versenyez.Még annyit hogy az összes kereskedést lejártam és más autó márkákból sem találtam semmi épkézlábat.Katasztrófális az itthoni használtautópiac.
  Nehezebb csúszós úton vezetni, mint szárazon, de azért nem lehetetlen. Kattintson néhány jó tanácsért! Vélemények azonos című írásunkról...
Kedves barátunktól kaptuk az alábbi e-mailt, illetve levelezést, alcíme akár lehetne a Kis magyar történet is, annyira jellemző példája a gerinctelen átverésnek.Olvassák csak:Nézzétek meg amíg fent van mindkettő...Ezt az autót néztem meg:A legnagyobb gáz az volt, hogy a váltót…..
Belsőség Hójárót ropiért 2008.11.28 00:15:00
Az első hóesés mindenkiből másféle reakciót vált ki. Minden gumis örömtáncot jár, mert a feledékeny autósok hosszú tömött sorban állnak a műhelyek előtt, és bármennyit hajlandók kifizetni a téli abroncsok felszereléséért. A biztosítók kárfelvevői inkább sírva…..