Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hungarianmodels

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan úgy tudják, hogy a thai masszázs azt jelenti: a lány beolajozza a cicijét és odadörgöli a maszandó testhez, majd miután a riadt kuncsaft átmegy bizonyos halmazállapot-változáson, a program további női nyílások bevonásával folytatódik.Nem jól tudják!A tradicionális…..
Sok férfi panaszkodik arra, hogy 180 cm alatt igazából nincs esélyük a lányoknál, s a 170 cm alattiak pedig a reménytelen kategóriába tartoznak. A jelenség nem korlátozódik le kizárólag a netes társkeresőkre - a való életben sem jön össze nekik annyi kaland, mint magasabb…..
hungarianmodels 2008.11.28 17:57:00
hungarianmodels 2008.11.28 17:54:57
Imádjátok az ilyet, döntsetek, menjen vagy maradjon a posztíró, kire hallgasson az eszére vagy a szívére? A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk. Még több szakítás a szakítóskönyvben, még több ismerkedés a Szakítós Mikuláson! Kedves…..
hungarianmodels 2008.11.28 17:53:47
..
hungarianmodels 2008.11.28 17:44:58
Hiába harcol számos szervezet az anorexia ellen, mégsem múlik a beteges soványság divatja. A fogyni vágyó ifjúság a világhálón is megoszthatja tanácsait és tapasztalatait egymással, ami néhány hete tragédiához vezetett: egy tizenhárom esztendős kislány öngyilkos lett.…..
Ez egy ilyen péntek, még egy életről lehet dönteni. A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk.Még több szakítás a szakítóskönyvben, még több ismerkedés a Szakítós Mikuláson!sziasztok,előre is bocs, ha ez nem a szokásos fordulatos-izgalmas sztori…..
Elmúltál harminc és az az eszement ötleted támadt, hogy pont most fogsz megtanulni élve lecsúszni nem erre tervezett lejtőkön? Csakis a dugás állhat a háttérben. Vagy múlt időben értve, azaz hirtelen gyereked lett, aki előtt ciki lenne, ha a papa nem tudna féllábas trükköket…..