Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AgentO

0 bejegyzést írt és 532 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyél rendesen! A Szőnyi pocakja 2019.10.28 13:52:21
 / Fotó: Jade Kent-Medders / Szőnyi Ferenc 2. lett a 20-szoros Ironmanen. 76 km úszás, 3600 km kerékpározás, 840 km futás 523 órán belül. Ő az egyetlen a világon, aki ezt már kétszer is megcsinálta. Erre egy csávó odakommentelte a Facebook-os versenynapló egyik képe alá, hogy: / Fotó forrás…..
Ahogy a kocsik esetében is, az első telefonunkra mindig emlékezni fogunk. Sokszor egy alapvetően fapados vagy leharcolt darab volt: sokan egy rokon levetett készülékével indították el a mobilozós pályafutásukat, mások hónapokig gyűjtöttek egy akciós darabra. Régebben meggyűlt a bajunk az antennával,…..
Néhány napja leltem néhány képre Chris Niedenthal fotós gyűjteményében, aki a nyolcvanas évek jellegzetes kelet-európai mindennapjait is megörökítette. Rengeteg fényképet találhatunk tőle Lengyelországról, de van nála Csehszlovákia, Szovjetunió, Románia, és szerencsére Magyarország is. Ma ezt hoztam…..
1886. Decens házaspár egy kvadrociklin a washingtoni Fehér Ház előtt  ..
AgentO 2017.03.06 04:51:37
@kulalak: az egy autómosó/szervíz a kólás csaj mögött, a texaco olajcég kenőanyagait hívták így anno.
www.brandlandusa.com/2010/01/23/marfak-lubrication/

A golyóállós témánál pedig ha jól tudom konkrétan a feltaláló bújt be önszántából az üveg mögé, így is bizonyítandó annak a hatásosságát.
Mára néhány képet hoztam a lakókocsik, lakóautók és amúgy általában a kempingezés témaköréből, annak is a hőskorából, a huszadik század elejéről-közepéről. A gépesített kempingezés, mint amolyan úri hóbort a húszas-harmincas években kezdett terjedni a polgárosodó rétegekben, az európai kontinensen…..
vancello.hu MR szuperkoncepciók 2015.09.13 15:23:50
Az autóépítés talán egyik legjobb (ha nem a legjobb) hajtáslánc variánsa az MR elrendezés. MR, azaz mid-engine, rear wheel drive, tehát középmotor és hátsókerék meghajtás. Egyrészt, az így épített autóknak remek lesz a tömegelosztása, hiszen a motor az utastér mögé,…..
Néhány kép a Getty kimeríthetetlen képtárából. Sosem látott képek a zschopaui MZ-gyárból és az eisenachi Wartburg szerelőcsarnokából. NDK autó- és motorgyárak,1968-69...
A vidéki nagyszülőknél nyaraló, nyápic városi gyerek klasszikus történetét mindenki ismeri. De mi van, ha fordul a kocka, és a vidéki gyereknek kell a panelrengetegben töltenie a nyári szünetet?..
Vár a természet. 1981. Vidám rajzokkal, őrsöknek, rajoknak, nyári táborozóknak. Skála szatyor, fényes és matt iskolaköpeny, úttörőnyakkendő megvan?..
Sajtológia Sajtból kenyér 2015.07.20 07:26:55
Kukoricából kenyér, rizsből kenyér, krumpliból kenyér.... banánkenyér, mandulakenyér.... különböző országokban különböző alapanyagokból készítenek kenyeret, vagy olyan – legtöbbnyire – süteményeket, péktermékeket, amelyeket valamilyen hasonlóságnál fogva kenyérnek…..
A repülőgépen az utasok szeme elől elrejtve történő dolgok egy része tipikusan az, amiről jobb, ha nem tudunk semmit. Legalábbis ha hihetünk a Reddit egyik threadjének, amiből most kiválogattuk a legérdekesebb állításokat. Evés-ivás A víz kényes kérdés a repülőgépeken,…..
AgentO 2014.06.02 15:00:31
@pushup: az Austriannál legalábbis pár hete már nem kell kikapcsolani a tableteket, telefonokat flight mode-ban, mp3 lejátszókat, csak a laptopokat, illetve minden másnak flight mode-ban kell lennie, a fedélzeti magazin szerint, igaz a felszállás előtti szöveg még a régi és ellentmond ennek, de a sztyuvik már nem basztatják az embert a zenehallgatás, e-book olvasás miatt fel-leszálláskor.
Magyarországon kettő, nagy jóindulattal három féle wc típussal találkozhatunk: német, angol, meg a jó öreg pottyantós. Azt hinné az ember, hogy sokal több variáció nincs is - és persze nagyon, nagyon, nagyon nagyot téved. Rengeteg megoldás van, ami európai szemmel nézve bizarr…..
Modorosblog 2002 2014.04.05 22:23:34
2002. A mágikus-misztikus év. Kinek mit jelentett ez az év? A legendás koreai-japán rendezésű világbajnokságot? Derék északi szomszédaink jégkorong-világbajnoki címét? Az Oasis legcsodálatosabb lemezének, a Heathen Chemistrynek megjelentét? Nekem 2002 a győzelem évét…..
Ma küldtem pár üdvözletet ismerősöknek és a képeket keresgélve, lassan el kezdett derengeni, hogy karácsony van. ( Virtuálisan meggyőződtem.) Az elmúlt napokban lefényképeztem pár helyen a karácsonyi forgatagot, de azokat a képeket mind gépiesen lőttem el anélkül, hogy…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
napszemüveg MIB 3 2011.12.31 08:58:00
MIB 3 - ismerős? Melyik minden idők legnapszemüvegesebb filmje? Ha össze kéne állítanunk egy listát, nem biztos, hogy az első háromba raknánk a Men In Blacket (amennyiben egy filmnek vesszük), márpedig mindenképpen pluszpontok járnak azért, ha az adott filmben a napszemüveg nem…..
AgentO 2011.12.31 16:14:14
@Littlerock: BREI bazmeg BREI!!!!! Eli meg vak volt, ennyi:)
Százharmincegy ékszercsörgető orosz turistával a fedélzetén leszállt a sármelléki reptéren az első, Moszkvából érkező charterjárat. A Fly Balaton Nemzetközi Repülőtér (név egyelőre marad!) főként Németországból fogad gépeket (az angliai gépek valahogy elmaradtak), de…..
AgentO 2011.05.28 12:04:38
@n_gery: Nem hát, nekünk a nagytestvér Ausztria és Olaszország északi részének betámadását írta elő, ez volt az egyik fő támaszpont erre az esetre, illetve volt még egy szükség esetén rögtönzött repülőtérré alakítható széles nyílegyenes útszakasz Szombathely és Szentgotthárd között, érdekes is volt, hogy azon a pár kilométeren az út szélétől pár száz méter szélességben ki volt irtva az erdő, gaz, minden.
AgentO 2011.05.28 12:11:02
@AgentO: pontosabban Egyházasdaróc és Körmend között a 86-os. Kerek 6 km nyílegyenes út.
  A Csíbor zenekar Taxi című lemezéről szeretnénk ajánlani Nektek egy pöpec kis nótát, melynek címe Zacc. A dalt letölthetitek, megoszthatjátok, rongyosra hallgathatjátok és ha kíváncsiak vagytok a következő szerzeményre is, akkor nincs más dolgotok, mint hétfőn a…..
Subba Reptéri lehúzás 2011.05.11 16:37:00
Jó szájízzel érkezz, vagy hagyd el kishazánkat! Lehet ennél jobban bemutatni Magyarországot?Számla a reptéri Leroy étteremből: Egyé ezeröccázé bundáskenyeret, és fizess még egyszer annyit a felszolgálásért! Reakció az étterem vezetőjétől:És egy EPIC Handrástól…..
Egy oldalon találtunk egy gigantikus posztot, amiben Sheen összes nője benne van, tessék, jó szórakozást a galériához. Volt azért pár mellényúlás, na. ..
AgentO 2011.03.05 10:12:38
retro gastro Habkarika 2010.12.17 06:26:00
A habkarika nem a '70-es, '80-as évek kizárólagos terméke volt, akkor azonban mégis valahogy dominált a karácsonyfák díszitésében. Fehérben és rózsaszínben árulták kemény, papírdobozos kiszerelésben, kizárólag a karácsonyi időszakban. Jelentős termék újításnak…..
Cukorral vagy cukor nélkül? – szegezték nekünk napköziben, amikor káposztás kockát kaptunk ebédre. És ez a kérdés valójában több volt, mint egy egyszerűen megválaszolandó kérdés, itt valódi értékrendek feszültek egymásnak. Többségünk, akik a mézédes…..
Tíz éve, 2000. november 11-én délelőtt döbbenetes hír terjedt el percek alatt a Hó-show látogatói és kiállítói körében. Nem sokkal kilenc óra után kigyulladt Kaprunban a gleccservasút, és az első jelentések szerint sokan meghaltak. Az emberek nézegették a legújabb…..
vicckirály Halak a ballonban 2010.11.11 09:45:00
A vizesballonos irodai poénokra azóta ki vagyunk éhezve, mióta felidéztük a Halálos fegyver körkörös vizesballonrúgó poénját, de még nemzetközi szinten sem találtunk vállalhatót.Igor munkahelyi kollektívája - akik lassan látatlanban megkaphatják a legviccesebb vállalati…..
IDDQD Worst of Cosplay? 2010.11.09 14:47:00
Az IDDQD-n a cosplay (magyarul leginkább jelmezverseny) eddig jellemzően csak pozitív vetületét mutattuk be, de most lépjünk túl a csöcsös-faros, miniszoknyás menyecskéken, és nézzük meg, milyen, mikor annyira nem sikerül jól a jelmez.  A képek között akad pár kevéssé…..