Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evko27

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Eközben a Köky Terminálon 2011.10.17 11:27:00
Bravó bazmeg, bravó!! Egy ugyanekkora szarrakás az egész ország, kezdjétek ti is ezzel a gondolattal a hetet!   Kyki, mi? VIA..
Az orvosok és egészségügyi dolgozók külföldre vándorlása miatt a gyógyulni vágyók külföldre utazhatnának. A minisztérium ingyenes ellátást ígér. A Nemzeti Erőforrás Minisztériumának legújabb koncepciója szerint az ország egészségügyi ellátását régiókra osztják,…..
Oszkó Péter blogjában egy érdekes Facebook kiírásra hívja fel a figyelmet:Orbán Viktor 2009. június 12-én a fidesz.hu-n a következőt mondta: “a következő kormány kénytelen lesz újabb hitelt felvenni az IMF-től, mert a mostanit teljesen elkölti a Bajnai-kabinet. A…..
Gyurcsány Ferenc küzd, aktivizálódik - legalábbis politológusok szerint, akik állítják: az MSZP vezetésére tör. Kíváncsiak voltunk, milyen feladatokkal jár, ha valaki újra pártvezér szeretne lenni. A kutatás közben kiderült: nem csak ő erőlködik. Gyurcsány Ferenc…..
evko27 2011.05.13 14:20:57
Ezzel a jelszóval készített tripla címlapot a német férfi életmód és stílusmagazin a Geil. A magazin már a piacra lépéskor felhívta magára a figyelmet, hiszen se autókat se meztelen nőket nem tartalmaz mégis elmondásuk szeirnt a valódi férfi a célcsoport. Utazási, életmód…..
Képviselő Funky A szuperjelölt 2009.06.22 18:48:00
2010 tavaszán új miniszterelnöke lesz Magyarországnak. Az ország jelenlegi helyzetében nyilvánvaló, hogy a feladat különleges férfit kíván. Olyat, aki a lehetetlent is nevetve oldja meg. A hétvégén az egyik jelölt, Orbán Ernő mutatta meg, hogy milyen szuperképességekkel…..
autózz! Kamuzott a kereskedő 2009.04.10 11:31:00
Mikor az ember autó vásárlásra szánja el magát a lehető legjobb megoldást keresi és persze a pénztárcájához mérten a legolcsóbbat. Az is fontos, hogy megfeleljen az igényeknek és praktikus legyen. Csaba igazi szerelmese a Volkswagennek és majdnem meg is találta a tökéletes…..
Nem tétováztak sokat a bukott miniszterenök-pártelnök legfanatikusabb hívei. A Gyurcsány-blog kommentjei között kommunikáló rajongók már gyűjtik a tagságot és az aktivistákat. Én továbbra is olyan jól szeretnék szórakozni a magyar politikai életen, mint az elmúlt két…..
Pumpui tavaly ősszel talált a Fantasea Búvár Tour utazási irodára, amikor a legolcsóbb repjegyet kereste Thaiföldre. Megállapodtak, lefoglaltak, ő fizetett, az indulás napján pedig beindult a buli: az előre kifizetett retúr jegyek nem aznapra szóltak, majd a hazaindulás napján…..
Napi marhaság Karsai te ökör! 2009.02.17 09:15:00
Már az előző posztban is megemlékeztem a felelőtlen hitelfelvevőkről, de amit most hallottam, az ismét kiverte a biztosítékot.Eddig sem volt kétségem a felől, hogy Karsai József képviselő fejében valami nincs teljesen rendjén, az Indexen látott videó (itt) csak még jobban…..
evko27 2009.02.17 11:57:23
Sokan megsértenek itt sok törvényt.
És?
Kit érdekel? Ki nem
sz@rja le?
Attól, hogy dühöngtök, semmi nem fog változni.
Aki volt olyan hülye, hogy felvette a proveidentet, vállalja a következményeit.
Vagy mindenki úgy gondolja, csak felveszek egy hitelt, aláírok egy szerződést, ezzel le van tudja minden? Fizetni ugyan minek????

Nem sajnálom a providenteseket, a post írónak 100%-ig igazat adok!

És ezzel nem a providentet védem, csupán tudok gondolkodni.
Bár tudom, ez a mai világban már kisebb csoda...

Kész röhely, milyen sík emberek vannak ebben az országban...
A Homár a civil életben, ha ügyfélszolgálatra keveredik, leginkább mulyának, sőt megalkuvónak mondható, de arra azért még én is hevesebben reagáltam volna Jénél, ha egy pénztáros egyszerűen kettétöri a bankkártyámat, majd eszébe sem jut kárpótolni érte. A hülyeség és…..
Mivel évekig bölcsészkarra jártam, ezért csak óva intenék mindenkit, főleg a lányos anyukákat, hogy jó ötletnek tartsák a BTK-t, mert az oktatás eleve szar, de a kiskocsmában randizgatás is itt burjánzik. Mai tanulsá: több kapcsolatban élő férfit le kell lőni. Kedves…..
evko27 2009.02.05 20:31:30
Sokáig egy kedves iskolai szerelem volt, de a karácsonyra bekötött internet mindentt megváltoztatott. Kedves szakítósblog-olvasók! Szeretném nektek elmesélni életem egyik legfájdalmasabb szakítását - és talán még most sem vagyok túl rajta 100 %-ig... A történet elején Jani 17,…..
Az alábbi eset egy közeli kollégával történt meg a hétvégén. Azért döbbenetes, hogy a rendőrségnél még mennyire működnek a kádári éra reflexei, és az sem zökkenti helyre ezt a szemléletet, hogy sorra nyerik ellenük a hasonló törvénytelenségekért a kártérítési…..
A ma reggeli több szempontból is a szakítósblog történetének egyik legjobbja lehet, ha nem kamu, de ez most nem érdekel. Nézzük, miért lehet a legjobb: 1, a szűz csaj randizik 2, a faszi ezredesével gond van 3, a kastélyszállóban bekapcsolja a meccset. Mellé rengeteg meglepetés…..
Rákaptatok a La Fontaineségre: Azt hiszem a tanulság elég világos: időben fel kell ismerni és jó messze el kell kerülni az ilyen "lebeszélem rólad a bugyidat"-típusú pasikat :DA kép innenSziasztok! Jópár éve történt, hogy egy internetes társkereső oldalon…..
Mai egymondat: Egy ismerősöm mesélte, hogy egyszer a pasijától egy kiló banánt kapott karácsonyra, na az lehetett még hasonló szituáció.A kép innenÜdv Kedves Olvasók!Az én történetem igencsak régi, már nyolc éves, de meglehetősen mély nyomot hagyott bennem. A szereplők:…..
Mai vicces hír, hogy vizsgálatot indít Jóri András adatvédelmi biztos annak tisztázására, hogyan kerülhetett ki a csepeli kettős emberölésről készült hangfelvétel tartalma a Blikkhez. A bulvárlap ugyanis tegnap közölte a csepeli gyilkos és áldozatai közötti állítólagos…..
Lelketlen szolgáltatókon edzett primitív homárszívünk is megremegett két gyermelyi asszony levelét olvasva, akik borzalmas körülmények között kénytelenek napi 80 kilométert utazni. A zsámbéki medencében járatokat üzemeltető Kontakt-Busz Kft járműveinek néha meg kell állniuk,…..
Ma, december 23-án az iskolaszünetben érvényes pénteki menetrend szerint járnak a BKV járművei.December 24-én délutánig alapvetően szombati rend lesz, utána az éjszakai buszok járnak.Ennek részletei mindjárt következnek a BKV közlése alapján. Aki még részletesebben, percre…..