Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabópisti

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rólam tudni kell, hogy egy küzdősportban jeleskedtem (országos 3.) és 160 cm alacsony vagyok és 47 kg.  A kép innen Kedves Szakítós! Az eddigi egyik legdurvább szakításomat szeretném veletek megosztani. A fiú, nevezzük Bélának, most 24 éves, én, Niki, pedig 22 vagyok.…..
szabópisti 2011.04.01 11:57:19
@nehez_eset: Nem értelek. Nem az a kérdés, hogy Béla mennyire szemét módon viselkedik, mert ez teljesen nyilvánvaló. Személy szerint nagyon férfiatlannak tartom, ha valakinek az marad, hogy titokban csalja meg a barátnőjét. Ellenben ha ezt összehasonlítom azzal, hogy Te meg egyből az agresszivitás elsődleges eszközével tudsz élni, majd utána az önsajnálat (vagy akármi) okán hullára részegedsz, akkor nálam Béla áll nyerésre. Az esendőség nem elegáns, de emberi, az erőszak és lealjasodás ebbe nem fér bele.
A magyarázat meg nagyon gáz, hogy miért is indultál az ablak felé!
A Golden Komment Vándordíj újabb nyertese, nandras01 írta a következő sztorit a múlt heti árlista alatti kommentekben. Csodás történet és jó képet mutat arról az időszakról, amikor itthon még úgy néztek a számítógépre, mint a legmodernebb űrtechnológiára, ezért kiemeltem…..
Na, aki ennél jobbat tud mutatni, az most szóljon, vagy hallgasson örökre.  ..
szabópisti 2010.09.01 09:47:34
  Orbán Viktorral egy olyan politikust választottunk meg, akinek számára a politikai elsőbbsége mindenek fölött álló. Ez nem azt jelenti, hogy csak politikai szempontjai vannak, hanem azt, hogy mindent a politikai szféra működési szabályainak rendel alá. Sem a…..
 Kósa Lajos elkúrta, nem kicsit, nagyon. Szijártó Péter ráerősített Varga Mihály nyugtatgatott, ez volt a hétvége termése kormányoldalról.Az elmúlt 8 évben megszokhattuk azt az ellenzéki kiállást ami mindenek ellent mond, csak azért, hogy ő nyerjen. Amiben a cél…..
szabópisti 2010.06.07 10:53:46
@agyvihar: milyen logika az, ami csak most tartja fontosnak az ország érdekét. Amíg ellenzékben voltak a fiúk, addig nem volt fontos az ország érdeke. A hatalmon lévő ne azon problémázzon, hogy milyen az ellenzéke. Amit főzött, egye meg, javítsa meg, vagy menjen haza pihenni. Most ugyanazon ellenzéki hozzáállás elítélendő, amit a fidesz művelt 8 évig? Akkor nem az ország érdeke lett volna a fontos? Pl 2008-ban, amikor a fidesz szerint még válság sem volt, csak a ballib média ármánykodása?
Bizony szar ügy, ha a saját trágyadombja borul valaki fejére.
szabópisti 2010.06.07 10:57:53
@yafet: igen van, ahol pont ezekre az idióta, tökkelütött képviselőkre ugyanilyenek adnak szavazatot. A kérdés ilyetén feltétele megadja a választ a szavazókra is.
w Achtung, Panzer 2010.02.26 03:45:00
Az elközelgő választás főkérdése, vagyis hogy ki nyeri, rendkívüli unalomba fulladt. A Fidesz győzelme egyértelmű, a szocialisták sem kockáztatják, hogy az újrázásra hajtsanak; érzik, hogy az már tényleg pofátlanság volna. A jobboldal mélyen hallgat, holdudvara pezsgőt…..
szabópisti 2010.02.26 12:20:47
220 ezer forintot kaptam a 93-as, gazdasági totálkárossá vált Marutimért. Nekem nem tűnt soknak, de Csikós Zsolt azt kiabálta, hogy autónepper vagyok, mert az ütközés előtt max 60-at adott volna érte. Ehhez nem értek, de az biztos, hogy nekem sokat ért. Azt mondják, a vidéki…..
szabópisti 2009.11.27 11:17:03
w Egy bajusz mind fölött 2009.03.25 06:45:00
Gyurcsány Ferenc azt üzente, harcolni kell az előrehozott választás ellen. Mégpedig azért, mert akkor jönne a Fidesz, nagyon, egészpályásan, és az horror. Továbbá program nélkül nem szabad választást nyerni eleve; ezzel szemben hamis programmal nyilván szabad, mert ő úgy nyert.…..
Az még csak rendben, hogy egy egyházi iskolában nem engedélyezik a kiskamasz lányoknak a spagettipántos felső viseletét, hogy tilos a haskilátszós szerelés, és hát azzal sincs mit vitatkozni, ha az igazgatóság az egy centis törpesarkú cipőt magassarkúnak minősíti. Az…..