Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bölönc úr

74 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért nem tartott évértékelő beszédet Bajnai Gordon? Mi lett volna ebben a beszédben? Ezt találgatja hetek óta a magyar közvélemény, de egyedül a Hírcsárdának sikerült megtudnia. Íme a teljes beszéd a miniszterelnök és beszédírója által eszközölt javításokkal (via…..
A Budapesti Közlekedési Vállalat ma reggeli tömeges járatkimaradásai több okra vezethetőek vissza a cég délután közleménye szerint. Ugyanis január első napjaiban végzik a buszok teljes átvizsgálását, ami a járművek utolsó csavarig történő szétszerelésével jár. A…..
bölönc úr 2010.01.05 08:42:56
Mindhárom magyar mobilszolgáltató felkészült az új év első napját megelőző hálózati túlterhelésre. Az utóbbi időben két rendszerleállást produkáló magenta színű szolgáltató bejelentette, hogy az idei szilveszterkor is várható SMS, MMS és hívásrohamot megelőzendő…..
"Ennél szebb karácsonyi ajándékot el sem tudok képzelni" - nyilatkozta a britek csodahangja, miután megtudta, hogy film fog készülni hányatott életéből. A jövő karácsony nagy mozislágerének ígérkező alkotásnak még nincs rendezője, de annyi már bizonyos, hogy a Harry…..
Folyamatos támadások érik Bajnai Gordont azóta, hogy miniszterelnök azt nyilatkozta egy svájci lapnak, hogy Magyarország jó úton van afelé, hogy a térségben elsőként vezesse be az eurót. Jelenleg senki nem érti, hogy mit ért "térség" alatt, azonban egy ma délutáni…..
Döbbenetes nyilatkozatot tettek a svájci óriás hadronütköztető vezető tudósai legutóbbi sajtótájékoztatójukon. Az egyéves kényszerpihenő után újraindított szerkezet közel két heti munka után nem várt eredményt hozott: semmit. A nemzetközi tudóscsoport arra a…..
bölönc úr 2009.12.01 00:50:22
@F.T.: öööö....ja igen. ez kimaradt a cikkből.
Most már biztos mivel keresi majd a kenyerét a két népszerű rádiós műsorvezető. Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Médiakutatási Tanszékén a Kommunikáció szak Rádiós műsorkészítés szakirányán belül fognak órát adni a rádiózás iránt érdeklődő hallgatóknak. Az…..
Hétvégi japán látogatásán Barack Obama amerikai elnök véletlenül megbántotta Akihitó japán császárt, amikor a köszöntésnél nem vette észre a császárnét, és előtte hajolt meg a császárnak.A képen látható, hogy Michiko japán császárné nyugodtan tűri, ahogy az…..
bölönc úr 2009.11.16 12:36:49
@Csunderlik Peti: látom neked is átjött a cikk rejtett üzenete
Szörnyű baleset történt a ma 80 éves Nobel-díjas író Kertész Imrével. Az éppen szokásos novemberi reinersdorfi bevásárlóútján tartózkodó író egy helyi könyvesboltból kilépve sétálni indult, amikor a zöldhatáron át véletlenül magyar területre tévedt. Az író…..
bölönc úr 2009.11.09 23:29:15
@Vérnűsző Barom: heh, ez jóóóó :)
A Hunvald-ügy legújabb állomásaként a Nemzeti Nyomozó Iroda több személyautót és egy repülőgépet is lefoglalt a nyomozás részeként. Úgy tűnik azonban, hogy a nyomozás terebélyesedni látszik, ugyanis a lefoglalások sorozata korántsem ért véget. A Nemzeti Nyomozó Iroda…..
Tegnap délutánra biztossá vált, hogy gyökeresen átalakul a hazai kereskedelmi rádiós piac. Két régi szereplő, a Danubius és a Sláger helyére érkezik a Neo Fm és a Klassz Rádió. Nem sokkal ezután az lemondott Majtényi Lászlló az ORTT elnöke, mivel szerinte nem szakmai indokok…..
bölönc úr 2009.10.30 16:11:12
@Csunderlik Peti: azóta zokogva, üvöltve sír, szája néha fel-fel habzik, justicia istennő szobra előtt, térdre borulva, kérdőn
Az előző héten először evett késsel-villával Veres János korábbi pénzügyminiszter, az MSZP elnöksége által első helyen uniós biztosnak ajánlott politikus, írja a Népszabadság. Veres János a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy Budapesten mutatta be újonnan szerzett tudását…..
A mai két órán keresztül tartó sztrájkot nagyjából sikeresnek könyvelte el Gaskó István, a MÁV Sztrájkügyi Igazgatóságának vezetője. A követeléseikben szereplő 2,4 százalékos dolgozói béremelésből 2,375 százalék valósult meg, ezért a közeljövőben újra leáll az…..
bölönc úr 2009.10.27 15:56:48
@EMP: én egyszer tapolcán, még 2000-ben hallgattam végig, hogy mi folyik a szolgálati irodában, amikor is bekapcsolva hagyták a hangosbeszélőt...az se volt népünnepély.
"Hónapok óta erre a napra készültünk, sokunknak van benne több száz órányi edzése. Nagyon csalódottak vagyunk" - kommentálta nyilatkozatában az október 23-ai eseményeket a Magyarok Nyilai, a Jobbik és a Magyar Gárda. A forradalom 53. és a magyar köztársaság…..
Eredménytelenül zárult az időközi választás a baranya megyei hármas szavazókörzetben. A választásra jogosultak alig több mint tíz százaléka vonult az urnákhoz, a kötelező minimum huszonöt százalék helyett. Ha meglett volna a szükséges mennyiség, akkor sem biztos, hogy…..
Az ORFK közleménye szerint az új pénzhamisítási hullámmal együtt Magyarországon megjelentek hamisított celebek is. Birtoklásuk, adás-vételük bűncselekménynek minősül, és aki nem eredeti, hologramos védjeggyel ellátott hírességet lát, azt kérik, hogy jelentse be a 107-es vagy…..
Simán legyőzte Portugália hazánkat a 2010-es világbajnokság selejtező mérkőzésén, ezzel végleg szertefoszlatva a magyar vb-reményeket. Akárhány meccset is nyerünk, már nem jutunk ki a dél-afrikai viadalra. Ám ez nem érte meglepetésként a csapatot, legalábbis a magyar…..
A fővárosi VII. kerületi önkormányzat plakátháborút hirdetett a csendrendeletet radikális polgári engedetlenséggel megszegők szórakozóhelyek ellen. A több plakátból álló sorozat lényege, hogy a lakókban és a kerületbe látogató turistákban erősítsék a tudatot, hogy a…..
Bár idén nem adnak át több autópálya szakaszt hazánkban, jövőre dömpingre kell számítani. A tervek szerint forgalomba helyezik például az M31-es gyorsforgalmi utat, az M6-os új szakaszát, egy újonnan épülő M4-es pályarészt és az M43-as út 31 kilométeres…..
shitbreaker Indul a Critical Heat! 2009.09.21 07:30:00
A Critical Mass szervezői új határokat nyitnak. Annak idején forradalmi és univerzális volt az egész bolygót átölelő kerékpáros kezdeményezés ötlete. A kritikus tömeg mára fogalommá vált, autósok rettegnek ha csak meghallják ezt a szót, a bringások pedig az urbánus…..
Nem csak Liverpoolban írták el a Debrecen-Liverpool Bajnokok Ligája mérkőzéseinek szurkolói sáljain szereplő csapatneveket. Mint ismeretes, Angliában "Debreceni"-ként került a limitált példányszámban kiadott kellékekre a magyar csapat neve. Csütörtökön azonban…..
A szeptember 11-i merénylet évforduljára készített üzenet után két nappal érkezett egy másik hangfelvétel is. Mára vált bizonyossá, hogy ezen is a a terroristavezér hangja hallható. Az üzenet érdekessége, hogy Oszama bin Laden ezzel hazánknak üzent, pontosabban szólva a BKV…..
Egyre több H1N1-es megbetegedést (későbbiekben: H1N1-es megbetegedés) jelentenek hazánkból. Ezzel egyidőben egyre több pletyka, féligazság születik a betegség terjedését, gyógymódját és kimenetelét illetően. Blogunk szakértője, az angyalföldi Pista bá segítségével…..
bölönc úr 2009.09.14 23:24:16
A Szécsényben megrendezett szlovák-magyar kormányfői találkozó meglepetése a híres amerikai rendező, Quentin Tarantino feltűnése volt. A művészt Bajnai Gordon hívta meg, és nem a két ország viszonyát elmérgesítő nyelvtörvény miatt érkezett Magyarországra. Mostani érkezése…..
Többszöri próbálkozás ellenére sem jön össze a hétvégére tervezett magyar-szlovák államfői találkozó. Sólyom László magyar államfő ugyanis addig nem hajlandó találkozni szlovák kollégájával, Ivan Gasparoviccsal, amíg Szlovákia nem ad diplomáciai választ a…..
bölönc úr 2009.09.09 12:22:08