Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anus pannonius

110 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország frissen felfedezett polbeat-zenekara, a Kozmosz ismét egy társadalmi problémát énekelt meg új dalában, amivel még azt sem várták meg, hogy rendesen felvegyék. Szóval a punkcsapat, amit már az MTVA is kicenzúrázott, és ami legutóbb ezzel a megosztó videójával hívta…..
anus pannonius 2014.02.25 18:49:27
@平八: nyilván Rúzsa Magdi vagy a Mayberian Sanskülotts jobban megénekelte a témát. Jaaa, vagy nem is, mert nincs dal Paksról?
  Mindig is nagy szimpátiával tekintettünk a pártok felett átnyúló civil kezdeményezésekre, amelyekre szerintünk nagy szükség van. Különösen mostanában, amikor a fülkeforradalmi kormány nekilátott a Harmadik Köztársaság módszeres szétverésének, az ellenzéki…..
anus pannonius 2011.10.23 23:53:01
Mandiner blog Kedves Dorottya! 2011.10.20 12:01:00
  Egészen helyes vagy. Kár, hogy mellette ennyire nagyon modoros és elviselhetetlenül irritáló is, és még inkább nagyon-nagyon kár, hogy ennyire csúnyán affektálsz szükségtelen.   Szerintem, mielőtt ezt az egészet túl komolyan vennéd, nem árt szólni a disszidáló…..
anus pannonius 2011.10.20 18:09:47
 CAUTION! Ez nem újságcikk -tehát senki ne a szokott módon, az eljén és a végén keresse a lényeget [avagy a provokációt] a gyorsolvasás kötelező nagyátlójában még valami érdekessel. Az, hogy kiajánlós, nem tükrözi a jobbsorsra édemes szerkesztőség [az ügyeletes…..
Kibaszott gagyi, ha akarsz még röhögni, Fluor reakcióját és Sugarloafék magyarázkodását elolvashatod itt...
anus pannonius 2011.08.31 11:33:28
www.youtube.com/watch?v=uAmINmjpQxw&ob=av2e

össze van ez rakva, kérem
Képekért topogjatok át a Velvetre. Csak erősidegzetűeknek! ..
anus pannonius 2011.05.27 21:21:05
Subba Teker 2011.05.24 23:37:00
Ezt a videót nézi a facebookozó férfiak jelentős része. (Nincs benne villantás) ..
anus pannonius 2011.05.25 13:30:11
A veterán rockzenész közismert republikánus, konzervatív nézeteit soha nem rejtette véka alá, és mostanában sajnos inkább arról híres, hogy ha kérik, ha nem, osztja az észt mindenféle kérdésben. Válaszaiban visszatérő motívum a fegyvertartás szabadsága, amit a fegyverbuzi…..
anus pannonius 2011.05.05 15:50:40
Az Android - az egy szar.Áááá, az Android, az aztán tényleg egy rakás szar. Valami hülye kitalálta, hogy lekoppintja az iPhone-t, de elég szarul sikerült. Hát nézd már meg ezt a szart, akadozik, recseg-ropog, full bóvli műanyag szar az egész úgy ahogy van. Hát hasonlítsd már…..
MémLabor Eközben Amerikában... 2011.03.19 15:53:00
...valami nagyon csúnya dolog történt, a Zinternet ugyanis beszippantotta a méltán ismeretlen Ark Music Factory egyik tehetséges protezsáltját. Hogy mit csinál az Ark? Producál 10-12 éves lányokat a sztárság felé, mindenkinek van egy videója, és onnantól tinisztárrá kiáltják…..
anus pannonius 2011.03.19 17:11:45
@albatrosz ezredes: "the parents paid Ark Music $2,000 for a package that included a choice of two pre-written songs."
egy klipért meg két számért annyira nem is rossz :D
Amikor már azt gondoltuk, nincs több Charlie Sheen-ben, akkor megjön az EPIC interjú autotune-változata, kitől mástól, mint az Autotune the News csapatától. Sheen apó akkora rokksztár, hogy körbeturnézta a médiát, és előnyt csinált abból, hogy pornósokkal bulizott és…..
Hoppá! Megint reklám, megint benne van egy csomó webceleb, és kifejezetten ki is mondják az elején, hogy vírusvideót szeretnének csinálni. Aranyos, van benne Double Rainbow guy, tátogós kiscsávó, Jennifer Anniston, kutyák, táncoló babák, vagyis minden. Szép, bár tényleg…..
Földöntúli szépségû hangjához, zenei virtuózitásához és a Mádám gyönyörûségéhez nem fér kétség. Aki mást mond, az pózer. Az a rendkívül szomorú, hogy komolyan gondolja. Vigyázat, nagyot üt! ..
anus pannonius 2011.03.04 12:07:55
@Monster king: akkor szégyellheted magad :D:D
shitbreaker EZ A BLOG ARCHÍV 2011.03.02 12:51:00
Aki a szerkesztők munkásságát szerette, annak irány a hircsarda.blog.hu. A stílusbeli hasonlóságok nem véletlenek. De tényleg. ..
Elsőként fogj egy jelenetet, egy mondatot, egy szituációt, egy karaktert, aki kellően egyszerű, ám mégis sokoldalú ahhoz, hogy mémet lehessen belőle csinálni. Lehet meghökkentő, kemény, vicces, nevetséges, szomorú, megindító, de legyen benne valami, ami megfogja az embert.…..
 A nap idézete: "Olyan szakok válthatnak fizetőssé, amelyekre a magyar társadalom és annak képviseletében eljáró kormány a köz érdekére való tekintettel nem tart igényt. Például ilyen a balneológia. A riporter visszakérdez 'Balneológia?'. A balneológia nem ugyanaz. A…..
Ha valakinek már elege lenne az élettől túlságosan odalevő duplaszivárványos csávóból (akivel egyébként már Vodafone-szpot is készült), vagy a dagi Numa Numa-srácból, azoknak rossz hírünk van: az internetes megosztók sztárjai egy film erejére most összeállnak. Igen. Film.…..
MémLabor Alapozó - A makrók 2011.02.23 15:44:00
Nem mehetünk el szó nélkül a makrók nélkül, a jelenség itthon is kezd már megjelenni, beépülni az internetes folklórba. Az elsőzéssel és a sunázással ellentétben ez kép+szöveg alapú tevékenység, bár a kép legtöbbször csak azt segíti elő, hogy a néző tisztában legyen…..
anus pannonius 2011.02.24 12:01:02
@NeoExDeath: na igen, ha minden belement volna, akkor sose értünk volna a cikk végére.

de egyszer eljutunk oda is.

@diwat26: igeeen! ugye, hogy meg lehet csinálni magyarul is, és még röhög is rajta az ember! :D
MémLabor Justin Bieber halott! 2011.02.21 13:59:20
Úgyis ezzel lesz tele minden, mert sok ember álma válik valóra: a CSI megöli Justin Biebert. Aki meg szeretne emlékezni erről a gyönyörű pillanatról, vagy csak simán rákapott a mémgyártásra, a MemeGenerator oldalon nyílik rá extenzív lehetősége. FTW.   ..
Nehéz elkezdeni az alapozást, ha a mémekről van szó, de kezdésként álljon itt a blog hitvallásaként egy afféle bestof-gyűjtemény az eddigi legfontosabb mémekből a zinternet történetében. Sok helyen és sokan foglalkoztak már ezzel, a jövőben pedig inkább az újdonságokra…..
MémLabor TECHNO CHICKEN! 2011.02.18 15:10:01
Bár már két éves, de nem lehet megunni. Eleinte azt hittem, reklám, de van neki saját oldala is, sőt, kisebb kutakodás után kiderül, hogy mégis reklám, mert az ausztrál Domino's Pizza promója. Letölthető csengőhangként is, mert TASTY! ..
Subba WTF: WTF 2010.09.15 13:42:00
 A latexruhás férfi!..
Iszonyatosan hosszú nyűglődés után döntött arról a Starbucks, hogy belép a magyar piacra. Ezzel gyakorlatilag az összes jelentősebb konkurenciát beengedte maga elé, majd kiválasztotta Budapest legbénább helyszínét, a kissé már lelakott, kellemesnek egyáltalán nem mondható…..
Több posztunk is volt az első Starbucks végtelen hosszan lebegtetett megnyitásáról, ezért nem hagyhattam ki a fenti internetes műalkotást, utólag is megünnepelve, hogy végre lehet drága nemzetközi porkávét kapni Budapesten is. A Starbucks-nyitásról írt a Szívlapát és a…..
Csak sajnálni lehet azt a 4,33 százaléknyi szlovákiai magyar választópolgárt, akik a Magyar Koalíció Pártjára (MKP) szavaztak és képviselet nélkül maradnak négy évig, de a szlovákiai magyar és szlovák választók - úgy néz ki - többsége egyértelműen a Fidesz és a Jobbik…..