Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DoctorGonZo

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legcsúnyább szó fasz picsa…..
Subba Öcsi Lajos emlékére 2006.12.11 14:09:00
Kémünk azt állítja, hogy az AEGON szombati karácsonyi bálján Nyúl Zsusza Zsu műsorvezető gy köszöntötte az egybegyűlt biztosításipari szaklembereket: "Ma nemzeti gyásznap van, kérem, hogy egyperces néma felállással emlékezzünk meg Puskás Lajos emléke előtt!"..
w Azurák Csaba, baszd meg 2006.12.10 20:03:00
...ha simán lenyúljátok a sztorit, akkor csak marad minden a régiben. De - ha már felhívsz, - ha megígéred, hogy meghivatkozzátok a forrást,- ha én csinálom meg és küldöm el nektek a chates accountot,- ha ezután még azt is elmagyarázom, hogy azért nincs attachment, mert a képek a…..
DoctorGonZo 2006.12.11 01:38:17
W.!

No para, bepótolják majd ezt a kis mulasztást. Megjelenik majd a Pokoli Napló Titok, Sváby vs. Azurák vs. Tvrtko tolmácsolásában, tudod, ez olyan tuti bestseller lesz. Majd lesz benne egy külön fejezet just for you, én már látom is:
V. Tvrtko:
Aznap reggel ötkör keltem, ekkor nyitott ugyanis a kis éjjelnappali, be kelett vásásrolnom az útra, hiszen másnap indultam Kelet Zamoirába, ahol Zemerei diktátor uralkodik 128 éve. Nagyon nehéz, szinte lehetelen bejutni az országba. De eltökéltem, hogy kijutok, Frei Tomi azt ígérte ad egy pár telefonszámot, mert ismer kinty magyarokat. Ő már csak tudja. Miután bevsásroltam pizzás csevapcsicsés kifliből és a abból a kakaóból amihez bezbolsapkát adnak, a szerkesztőségbe mentem. Sváby Bandi, Azu Csabi és a többiek bent ültek. Épp azon ment a vita mi legyen a vasárnapi nagy büdös tényfeltáró anyag. Mióta M.Kiss elment a magyar1-hez nincs egy épkézláb riport. Dorogi Gabi is sírt, no nem ezért, hanem mert a diétás hamburgerét és az update sültkrumpliját félfamnetes papírba csomagolták. Átkozottak. De Hadaska megnyugtatta, hogy majd a jövő7en jól lerántják a vizeslepedeőt a gyorséttermekről...vagy ráhuzzák...mindegy. És akkor eszmebe jutott, hogy pedofilok, Karácsony előtt hálás téma. Azu Csabinak tetszett, de szerinte demonizálni kellene...mondjuk az internettel. Pazar. Fel is hívott valami Tóth Vilmos Árpádot, aki valami rendszergazda meg írogat naplót is a netre. Meg csettel is, ő biztos tudja. Meg is lett az anyag, ez a médiagyakronok gyerek segített, majd küldök neki naplós bögrét-gondoltam. Megérdemli. Hadaska megkérdezte, hogy ne mondjuk-e be a nevét, vagy hivatkozzunk-e. Azu olyan tipikus azurákos nevetésben tört ki: minek? a letöltött windózxp-re se fizetek semmit. A neten ingyen van minden, ő közzétette, tehát berakta a közösbe, mosmá ő baja. Meg amúgy is, ezt mi szenvedtük össze, nehogymá más arassa le, még az emberek nézegetnék a gyakoronok naplóját, hagggyadmáá.
Az anyagot sajnos nem láttam, mert másnap indultam a világ legdurvább diktatórikus államába, aggódtam, elég lesz-e a csevapcsicsés pizzás kifli.....
Subba Hülye nevek üverload 2006.12.06 16:45:00
Elméletünk, mely szerint a hülye névvel megáldott magyar állampolgárok fokozottan hajlamosak az orvosi pályát választani, egyre erősebb lábakon áll. Dr. Hentes Tibor, a BM Központi Kórház sebészeti osztályának adjunktusa.Dr. Kuki Csaba, a miskolci Semmelweis Kórház…..
Sokat vacilláltam, amikor a Van Halen életműből válogattam a sorozathoz, hiszen ott van az első lemez, aminél jobb debütáló anyagot nem nagyon tudok elképzelni, vagy mondjuk az 5150, ami Sammy Hagart és vérfrissítést jelentett a zenekarnak. Mégis az 1984-et választottam, mert…..
DoctorGonZo 2006.11.27 23:17:48
Hát igen, megjelent a Hooligans legújabb albuma, Bohémélet címmel, mit is várhatnánk a bohém srácoktól, mint röpke betekintést bohém életükbe, már aki képes ezt az anyagot egyben végighallgatni. Nekem nem sikerült, csak úgy, hogy 2 nóta után elszívtam egy cigit, és az iPodon…..
Rozi a moziban Török wars 2006.09.25 10:52:00
Ben durmak senin baba, Luke. Így hangzik egy online fordítóprogram szerint az "Én vagyok az apád, Luke" mondat törökül, és mennyire jó, nem? Nem tudjuk, hogy speciel ez így, benne van-e valamilyen formában a Dünyayı Kurtaran Adam című török scifiben, de nagyon jó…..
Vannak felesleges dolgok az életben, Porsche motor a Trabantban, bojt a fasz végén és tegnap este óta a magyar Rém rendes, amit a fogadkozások és az amerikai éceszgéberek jelenléte ellenére is szar lett. Nem kicsit sárga és nem kicsit savanyú a végtermék, akár még böszmeségnek…..
Senki ne kérdezze, miért, de szombat délelőtt fél tizenkettőkor megszólalt a Kossuth a konyhai kisrádión. Pár perccel később rákerestem, a Lehalászás című műsor ment. Csak azért akartam tudni, hogy mit hallgatok, mert pont egy olyan blokk közepén sikerült a közszolgálati…..
Bőszen írnak az olvasók, hogy ők aztán nem akarják az RTL Klub vb-kommentárjait, és inkább külföldi adókon néznék a meccseket, ahol még a gyep zöldje is teltebb valahogy, és mintha a nap is szebb tónusokban ragyogna. De persze a kábeltelevíziók jól beintenek, és a meccsek…..
Hajdú Péternek valószínűleg biztos hely van fenntartva a tíz legirritálóbb magyar ember között, akár kiérdemelte ezt, akár nem. Frízbí című műsora régóta megy a Budapest Rádión, és elég ritka dolog, hogy rádiós műsort alkalmaznak televízióra, de ebben az esetben ez…..
 Az egyik kedvenc tévés oldalunk a nyári uborkaszezont mindenféle toplistákkal dobja fel, melyek közül nem sokkal tudunk azonosulni itt, káejrópában, mert a komenizmus áldásos tevékenységének köszönhetően nem láthattunk olyan kortörténeti darabokat, mint pl. a Brady Bunch,…..
comment:com Megaszar 2006.06.06 13:53:00
"Létünk ingoványra épült, mely a sötét mélybe húz” – énekelte Máté Péter, de egy életveszélyes műsorral kevesebb fenyegeti a nézőket a csatornák közötti szörfölgetésben. Véget ért a Szenes-turné, minden idők legkegyetlenebb valóságshow-ja, hazamentek a…..