Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Justice RAT

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sipos Zoli behozta. Nem ez volt az első tankja, a Pistával közös íróasztalunkon már így is van négy szép mini prototípus. Két Abrams, egy Sherman és egy Csiha nevű japán csatamén. Valamennyi infrás, tehát lehet velük tankcsatázni. Egyetlen hátránya a tanknak, amit szerintem…..
Mai történetünk helyszínén én is minden nap járok, gyakran égnek áll a hajam attól, amik a gyalogosok, kerékpárosok, robogósok, autósok, egyszóval mindenki művel nap mint nap. Persze ez biztosan máshol is ilyen mértékű, csak itt járok a legtöbbet. És ez még egy nyílegyenes…..
Én nem tudom, hogy Benedek szívott valami kemény anyagot, vagy csak olyan jó idő van már, hogy napszúrást kapott, de olyan levelet írt, hogy nem tehetem meg, hogy ezt nem osztom meg veletek. Ilyen tényleg van, vagy csak álmodta az egészet? Régebben én is gondolkodtam motoron, de…..
Belsőség Bunkóbbak a nők? 2010.01.27 06:51:00
  Csak a tendencia szomorít el. Ha tíz sofőr nem enged át, abból nyolc biztosan nő. Vélemények azonos című írásunkról...
Néhány évvel ezelőtt kis híján tömegkarambolt okoztam. Hannover mellett lepillantottam a felüljáróról, és a látványtól azonnal lefékeztem. Alattam a mezőn furcsán segget meresztő férfiak gyorsultak. Olyan volt, mintha motoroznának, de ahogy jobban megnéztem, mégsem. A…..
Belsőség Idióta + hó = SUXX 2009.12.19 17:56:00
Végre megjött ma a rendes hó, ilyenkor a legjobb dolog a meleg lakásból kifelé bambulva nézni az időt, a legrosszabb meg közlekedni. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszédasszonyom kért segítséget megcsúszásilag, pedig van téli gumija. Most meg Vomit kolléga dobta be ezt a videót…..
Ez valami kacsa! - kaptam fel a fejemet tegnap arra a hírre, hogy állítólag megtalálták a Rómában a Gladiátor című film főhősét ihlető római hadvezér sírját. Aztán elkezdtem nyomozni, a hír háttere és az említett Marcus Nonius Macrinus után és a következők derültek ki:…..
Lenyomtuk egész Európát, nnna. Még hogy olyanokat mondanak ránk, hogy lassú mifelénk a fejlődés. Sztálin és Rákosi pajtás ütemesen tapsolva ünnepelné népünket, ha látná e szép eredményeket, kár, hogy nem lehetnek itt, közöttünk. 77,4 százalék, ízlelgessük e nagy…..
Justice RAT 2009.09.19 21:10:02
@Gyurma73:

Csodálkoznál Chicagoban, hogy kb ugyanennyi pénzből mit lehet kihozni.
Olyan szinten gyorsan bejutottam a belvárosba, hogy fél óra kellett mire felfogtam a felhőkarcolók látványát.

Dolgozik ismerősöm a bkv operatív részlegénél, és biztos vagyok benne, ha bárki tudná, mi folyik ott, falhoz állítaná őket.

Nem véletlen, hogy minden elmaradott, koszos, és hogy nem működik. Direkt nem működik. Ettől kezdve bármilyen vita fölösleges, hogy megéri-e, vagy nem. Őket már a kérdés sem érdekli. Van olyan igazgató, akinek érettségije sincs. De nyilván ők is utasítást kapnak.

Csak tudnám, mit akarnak ezzel? Hogy már annyira szar legyen, hogy bagóért privatizálják? Végülis most nekik nem kerül semmibe. Szivességet kérnek, és az állam pénzével fizetik ki. HMMmmm. Én ezt csinálnám mindenesetre.
Van ilyen? Zöld versenyautó robbanómotorral? Egyáltalán, definiáljuk a zöldet! A BASF-nél kőkemény profik dolgoznak rajta. Ezek szerint sikerrel. A BASF PremAir(r) katalizátorával pedig a földfelszíni ózont is elnyelik A katalizátort az USA-ban már 3 millió személyautóba…..
A képeken látható Hyundai Tucson vezetője nem szerencsés – mondhatnánk. Ám az igazság az, hogy a magyar autófinanszírozás rendszere olyan, hogy finoman szólva nehéz belőle jól kiszállni, ha történik valami az autóval. A szituáció ismert: a kocsi értéke, a kár…..
kár-park Kiflibe hajtott Passat CC 2009.04.25 00:13:00
Észak-budai autósoknak ismerős lehet a szitu. A helyszín az Árpád Fejedelem útja és a Komjádi Béla utca kereszteződése, rögtön a Komjádi uszoda előtt. A világoskék-metál Passat CC a Margit híd felől érkezett és balra próbált volna befordulni, a Komjádi utcába. A…..
Belsőség Autót nyitni a netről? 2009.04.12 22:53:00
Tény vagy kitaláció a sztori, mely szerint az ős-kocka Passat kulcsával az összes korabeli Audit és VW-t ki lehetett nyitni? És mi a helyzet manapság? Mit csináljon az ember, ha az autóban felejti a kulcsot? Keressen egy garantáltan bevált trükköt az interneten? Francokat, hívjon…..
Rovatunk első részében egy ultrabrutál hippibusz borzolta a kedélyeket, ezúttal... Egy Lamborghini Murciélago birtoklása minden bizonnyal remek dolog, főleg ha az ember fiatal, sikeres és van pénze eltartani egy ilyen verdát. Amerikában, ahol az egyenes vonalú gyorsuló mozgás…..
  A spanyolországi székhelyű BeOn Automotive figyel a motorosok igényeire: az egyre népszerűbb ultrakönnyű, egyhengeres sportmotorok rajongóinak igazi csemegét kínál. A Project 450GP névre hallgató, saját fejlesztésű készletük 450 köbcentis krosszmotorokat tesz alkalmassá…..
  Érint is a dolog, meg nem is: családomban csak sárga környezetvédelmi plakettes autók vannak, de szinte sose megyünk a Hungária-gyűrűn belülre velük, ha igen, csak azért, mert kicsit talán gyorsabb. De ez a rendelet kiverte a biztosítékot. Utánaeredtem, amatőr módszerrel…..
Justice RAT 2009.03.04 16:50:03
@w211:
Jön a népharag mi?
Ez a baj. Hogy nincs olyan választási lehetőség ami MELLETT lehetne dönteni. Ha néphirig lesz, és kimennek az utcára, akkor sem lesz kormányleváltás, mert nincs kit a helyükre rakni.
  Gondolta volna, hogy a világ legpocsékabb autója egy Opel, a Vivaro? Hogy a Volkswagen Transportert és a régi 9-5-ös Saabot jobban utálják, mint a 607-es Peugeot-t? Vélemények az azonos című cikkünkről...