Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HPG

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoltán büntetve érzi magát a T-Home táblagép akciójában. IPTV-előfizetőként a hagyományos vonalon már nem tudnak neki 15Mbites internetcsomagot nyújtani, így viszont az akcióban a büntetőkategriába került. Vagyis hiába fizet havonta egy valag pénzt, az IPTV nem számít…..
HPG 2012.12.13 00:44:06
@svinjahond: Adsz rá pénzt a T-nek?
Mert a havidíjakból kb 10 év alatt térül meg, ha az egész lakópark előfizet telefon+ internet+ tvre.
Mondjuk 500 háztartás. És ugye ez csak akkor, ha rögtön ennyien megrendelik.
Valószínűleg fogalmad sincs mi mennyibe kerül, de ne is menjünk ebbe bele, mert úgy se értenéd meg.
Belsőség Én és a Rekordom 2011.05.09 14:40:00
Felhívásunkra rengeteg levél érkezett, ezek közül Boci története az első. Időközben a hétvégi rendezvény egyre konkrétabb formát ölt, mi is értesítettük már azt az öt szerencsés tulajdonost, kiknek autóit büszkén vállaljuk. Sőt, kezünkben a lista, amit az Opel küldött…..
Vargagixxxer kint járt a hétvégén az Egerszalók-Verpelét gyorson és Egerbaktán. Élvezzétek!..
HPG 2011.04.06 18:35:57
H@kicsidio: a nem értesz hozzá, akkor mér is szólsz bele?

Ezt már megfigyeltem, hogy azok pofáznak, akik ott sem voltak, vagy fingjuk sincs az egészről.

Mondta valaki, hogy ere erre az oldalra?
NEM!
Belsőség Kedves, integető barmok 2010.11.17 06:50:58
Tényleg jó emberek, akiket nem akarnék megbántani. De muszáj, mert egyre rövidebbek a nappalok. Vélemények az azonos című írásunkról...
HPG 2010.11.17 10:31:01
@metal: Az én esetemben pl, amint írtam is a parkoló 25 fokos szögben lefefelé áll az útra. Nem lehet izomból kihajtani semerre. Ráadásul először a járdára hajtok rá a kocsi orrával. Tehát még ott is csak lassan tudok menni, mert különben úgy rávernék 1-2 gyalogost vagy biciklist az útra, hogy csak na.
Európában újdonság, de Japánban régi ismerősnek számít a VTR250. A népszerű negyedliteres kategória egyik bestsellere ez, olyan ősöket mutat fel, mint a nyolcvanas években a kontinensünkön is népszerű VT250F. Nem véletlen, hogy most érkezik ez a mindenes: részben a válság,…..
Mivel a Totalcar irodáját kezdte már elönteni a rengeteg miegymás, így ügyvezetőnk parancsára nagytakarítást tartottunk. Sok minden ment a szemétbe, de találtam néhány DV kazettát, amire gyorsan lecsaptam, archiválás célzattal. Az egyik kazettán tv-s Totalcar történelmének egy…..