Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raklem

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pedig olyan jól indult minden, ugye. 2008-ban kitalálták, 2009-ben forgattak egy pilotot, amit a BBC visszadobott, 2010-ben meg elindult a formabontó, három másfél órás epizódból álló első évad, és átlagosan hozott 9 millió körüli nézettséget. A BBC azonnal kért még…..
Öncenzúra Blog Kordon-gondok 2013.02.07 14:47:47
Ismét akcióba léptek az emberi jogokat mindenek fölé helyező önérzetes civilek és kisvártatva ("nagy meglepetésre") csatlakozott hozzájuk a DK. Most Tarlós került a célkeresztbe és az általa kihelyezett kordonok, amivel az aluljáróban lakó hajléktalanokat akarják távoltartani,…..
Raklem 2013.02.08 15:50:07
@SPYD3RM4N: Kicsit félre értettél. Az "ürítés" szándékos sarkítás volt, utalva arra, hogy nem önmagában a közterületen való tartózkodás a probléma. Nyilván nem alkot az AB jogszabályt, ebben az esetben is "csak" alkotmányellenesnek minősített egyet. Ez is világos, pusztán arra próbáltam célozni, hogy a kordonos, igenis cinikus és hazug megmozdulás egy a valós problémát nem megoldó intézkedésre (alkotmányellenesnek minősítés) tett, butának nevezhető, de bizonyos emberek érdekében tett reakció volt.
Természetesen ez nem mentség, de próbáljunk már meg kicsit megfigyelni bizonyos tettek mögötti motivációt. Az is igaz, ha feltesszük, hogy nincs annyi hely a szállókon ahány hajléktalan van, valamint az az állítás is hazugság, hogy X összegeket költöttek a probléma megoldására, akkor helytálló az is, hogy az egész törvény csak a valóság eltakarása és a szociálisan érzékenyebb emberek ámítására van. De ezen állításokra én még nem láttam cáfolatot.
A probléma, hogy amíg a döntéshozók bután állnak adott kérdéskörhöz, valamint az őket kritizálók sem megfelelően teszik ezt (biztos van kivétel, de a kordonbontás nem ide tartozik), addig nem jutunk egyről a kettőre.
Raklem 2013.02.08 15:50:18
@SPYD3RM4N: A "hátradőlt" mondatrészt illetően igazad van, a probléma kezelése nem az ő dolguk, de ebben is arra akartam célozni, hogy ez így egy véget nem érő kötélhúzás, amit ez a döntés (és a reakció amit kiváltott) csak tovább fokoz.
Hú, de régen teljesítettem normálisan hogyvoltírói kötelességeimet, ezért minden letolás jogos. Próbállak titeket kárpótolni, ahogy csak tudlak, először is szállítom a House 6. évadának hálaadásnapi epizódját, ami kedvenc soroztunk jó kis depressziós hagyományaihoz hűen…..
Mivel a Totalcar irodáját kezdte már elönteni a rengeteg miegymás, így ügyvezetőnk parancsára nagytakarítást tartottunk. Sok minden ment a szemétbe, de találtam néhány DV kazettát, amire gyorsan lecsaptam, archiválás célzattal. Az egyik kazettán tv-s Totalcar történelmének egy…..