Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RAP7D

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendkívül otthonos és békés hangulatot árasztott ma a Nemzeti. Olyan volt ott lenni, mintha semmi különös nem történne, pusztán egy repertoárszínház stúdiójában gyülekezne az ismerősökből, barátokból, a színház tagjaiból álló, mindenképpen a produkció sikerének…..
Zsemledisznó Az IKEA-jelenség 2012.08.02 13:22:12
Akaratán kívül érdekes társadalomtudományi kísérletbe csöppen az, aki betér a neves bútorboltba, és az éttermet is felkeresi. „Ha egy magyar mögötted lép be a forgóajtón, előtted fog kilépni” – tartja a híres (hírhedt?) mondás, amit szokás talpraesettségként is…..
NAGYOBB kapacitás.NAGYOBB sebesség.NAGYOBB érték.NAGYOBB támogatás.De ha le van égve a cég, az 5 megás 2898 dodóért is a tiéd lehet!Persze az nem éri meg annyira! ..
RAP7D 2010.11.11 12:15:58
kulf 2010.10.05 19:19:55
Mikor az embernek tanulnia kell vagy dolgozni, azon gondolkozik, hogy jovo nyaron Kelet-Europai turnera megy Esztorszagtol Ukrajnaig, vagy Portugaliaba szorfozni. ..
kulf Latin nyelvek diohejban 2010.09.26 13:55:53
Sokan kerdezik tolem, hogy miert tanulok katalanul, tobbek kozott en is magamat. Messzirol kezdem.A nyugat-római birodalmat igazan szet lehetett volna szedni kimeletesebben is. Nem ertem egeszen, hogy attol, hogy jonnek a germanok meg a hunok, miert kell szetesni nyelvileg.A tudas es hatalom…..
kulf 2010.09.19 13:47:00
http://index.hu/belfold/2010/09/19/esemeny_utan/Eppen felujitjak a lakast, amiben lakom. Ez ugy tortent, hogy ket nappal az ot marokkoi szakember elott kuldott a tulajdonos egy emailt, hogy a szobambol konyha lesz, a zuhanyzobol mosokonyha, a konyhabol furdoszoba. Szoval most nincs a lakasban…..
Frankó A hülye robot 2010.09.19 18:31:00
Hányszor, de hányszor jártam hasonlóan: A mai hír, hogy nincsen hír! Már néhány napja dolgoztam egy bejegyzésen, amit mára sikerült is véglegesítenem, már csak egy youtube videót kellett berakni az aljára. Sajnos két undo megnyomása után eltűnt minden amit addig csináltam és…..
Kevesen használunk akár csak a hétköznapi feladatokhoz is billentyű-kombinációkat, pedig vannak alapvetőek, amelyeket mindenkinek érdemes lenne használnia. Olyannyira nem elterjedt a dolog, hogy sokan még a legalapvetőbb funkcióknál is, mint például: másolás, kivágás,…..
kulf Hosszugatyaban jarnak ilyenkor 2010.07.05 18:16:55
50 kilos cuccomat 40 fokban 3 oraig cipelve elvezettek a foberlom pasijahoz, elobbi elfeledkezett rolam. Kicsit hippik ezek, log kannabiszleveles zaszlo, meg wiizessel buntudat nelkul eltoltenek egesz napszakokat, mint ezt ma a mario cart jovoltabol megtapasztaltam.A Camp Nou mellett lakom, jo a…..
RAP7D 2010.07.29 11:33:44
Frankó David Hasselhoff 2010.07.06 17:43:00
Biztosan mindenki ismeri az sp.hoff.hu oldalt, ahol minden South Park epizódot le lehet tölteni. A letöltést több nyelven és formátumban is lehetővé tették a készítők, mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség, és ha jól emlékszem, 24 óra múlva engedélyezik a…..
Tavaly márciusban bontották fel az EuroVelo 6-os kerékpárútvonal részét képező a Bem rakparti bringautat a budai csatornaépítkezés és az ahhoz kapcsolódó villamospálya-felújítás miatt, de a március végére tervezett átadás elmaradt, mert a főváros nem tudott dönteni, hogyan…..
Frankó The power of 64k memory. 2010.05.30 22:48:00
 ..
RAP7D 2010.06.03 10:07:39
Nem szeretnék filozofálásba bocsátkozni, csak egy kérdésem van: - Minek idegesítik az utazókat az egyébként jópofa reklámokkal számtalan megállóban azzal, hogy töltse hasznosan az idejét és olvasson Metropol-t a megállóban várva, mikor úgy kell vadászni az újságra, ami a…..
Korábban cáfolta a Google, hogy saját mobiltelefont készít, most mégis előkerült néhány raklapnyi készülék. Az első szállítmányból ugyan csak a keresőcég mérnökei kaptak, hogy a mobillal való játszadozás közben felderítsék a hibákat, de 2010 elején mások is…..
RAP7D 2009.12.27 15:53:18
Egy hatalmas mozgalommá duzzadt az a - kezdetben csak szimpla felvetésként induló - kérelem, miszerint a most hétvégén esedékes óraátállítás ne történjen meg és Magyarország a kelet-európai GMT időzónához tartozzon. Ez véleményem szerint azért volna hasznos mert nem kéne…..
RAP7D 2009.11.03 19:59:17
Egy hete tart már a szűnni nem akaró hideg. jó volna azért, ha lassan jönne egy kis enyhülés, mert a 23-adikai hétvégét nem szándékozom Pesten tölteni (egy dolgot kapásból rávágnátok, hogy mért). Szinte egyik napról a másikra érkezett meg a tél, s a jónép fázósan…..
Ünnep ez a bejegyzés, mert ritkán látni ilyen vegytiszta hülyeséget, a rossz design iskolapéldája lehetne: a Bottleclipnek gyakorlatilag semmi értelme! De hogy miről is van szó, a német tervező iroda (Matthias Ries) szavaival élve: ,,A Bottleclip egy olcsóra tervezett…..
Nem hittem volna, hogy mire megírom ezt a posztot, még mindig ebben a formában fog működni az Opermail, de tévedtem. Nem csalás, nem ámítás, kemény 3MB tárhelyet kapnak az Operamail felhasználók, ami enyhén szólva is nevetségesen kevés. Természetesen regisztráltam, hátha…..
A 30 Eurót kóstáló lámpa a tévééhez hasonló, változó fényt bocsájt ki, azt az illúziót keltve, hogy a bevilágított szobában tévét néz valaki. De mi van akkor, ha éppen ezért gondolja az egyébként nem túl elszánt ábrázatú pajszeres fiatalember, hogy a garázsból kell…..
Az RKS Design álmodta meg az alábbi telefont, ami egy jelentős műszaki extra miatt a közeljövőben biztosan nem fog megvalósulni, igaz, a kérdéses részlet elhagyásával is van mit szeretni a telefonon! A tervezők szerint A Google Android OS-ét használná a telefon az elavulás ellen…..
A biciklisek nap mint nap bizonyítják, hogy a legelemibb ismeretekkel sem rendelkeznek, és rájuk férne egy tanfolyam, amelyen megtanulhatnák, hogyan bringázzanak úgy, hogy másokat se veszélyeztessenek.Horváth Péter volt olyan nagy lelkű, hogy elküldte nekem a kerékpárosokra…..