Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csokiskeksz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A százas zsepi köddé vált, mint a 2 decis tejföl, a 20 szálas cigi vagy a fél literes korsó sör. A Homár megnézte az itthoni adagot és valóban: az eddigi nagy 100-as felirat helyett csak a termékleírásnál szerepel, hogy a csomagban valójában csak 90 db zsebkendő van.Úgy…..
Márti szerint mág az ovik is eladják a mobilszámainkat, de az nem akkora baj, mint amikor a mobilszolgáltató alkalmazottja teszi ezt. Legutóbb ugyanis talán ez történt, nem sokkal a költözésük és a száma titkosítása után megint megtalálta egy telemarketinges, aki még a címét…..
Csokiskeksz 2008.11.27 20:33:48
Nekem sajnos volt szerencsétlenségem a másik oldalt is megtapasztalni, gondoltam diákként jó lesz nekem majd a diákmunka, és kövezzetek meg, hogy nem akartam alkonyattól pirkadatig és fordítva a tescoban vagy egyéb hasonló helyen raktárban pakolászni meg gyárakban robotmunkában csomagolni, ezeken kívül meg csak a call-center volt. Persze ez nem úgy működött, hogy nekem ez a meló kell, akkor mennyé dógozzá, írattak készség-felmérést, íkútesztet még frissen-melegében a diákrabszolgagyűjtőknél, utána a helyszínen még nyelvtani tesztek, beszédkészség felmérés csoportosan és egyénileg... Ezután még próbamunka meg mifene, szóval nem szoktak minden tahót felvenni, szelektálják a kevésbé tahókat :)
Pár hétig bírtam, kicsit nehezen dolgoztam fel hogy gyanútlan embereket a saját otthonában munka után zaklatok mindenféle baromsággal, bár nekünk el kellett mondani ki a megbízó, telefonszámok meg a telefonkönyvből jöttek, mobil nem is akadt köztük, kivéve ha a kedves rokon aki felkapta a vezetékest el nem mondta nekünk, és hihetetlen, hogy sokan mennyire könnyelműen dobálóznak mobilszámokkal (főleg a másokéval)...
Pluszpénz akkor járt ha volt eredmény, darabonként kemény 50 forint :)

Az ilyenek, mint a "dehát még azt sem tudja miről van szó, honnan tudja hogy nem érdekli?" azért vannak, mert ha szerencsétlen telefonálgatón látja a rabszolgahajcsár, hogy folyamatosan hagyja magát elutasítani, akkor csúnyán
leb@ssza és meglengeti előtte a kifogáskezelést, rosszabb esetben kap egy többperces hegyibeszédet arról, hogy ejnye-bejnye, ezt nem így kéne ám.
A "na és mégis, miért nem érdekli?" pedig azért van, mert neki be kell pötyögnie/le kell firkálni, hogy xy elutasította az ajánlatot, azért mert... mert ha sok az olyan elutasítás ahova nem írt semmit, megint előveszik, hogy "hasraütésből elutasítást nyomogatunk itten, kéremszépen?"

Szenvedés ez a meló a hívónak és a hívottnak is, aki meg élvezi ezt a munkát végezni, az egy beteg, perverz állat!