Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GeBali

7 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavasszal már leadott pár részt a Viasat3 a How to Look Good Naked sorozatból (annak is az amerikai verziójából), Meztelenül is szép vagyok magyar cím alatt futott. A műsor lényege, hogy megmutassák a testükkel elégedetlen nőknek, hogy nem kell minden szir-szarral,…..
Jön a 90210 második évada, benne harminckilós nők és jóképű csávók, napfény, tengerpart, fagyi és kacagás. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/90210_s2/feed", "width":"490", "height":"490", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000",…..
Az idei Emmy-gála egyik üdítő színfoltja, hogy a legjobb vígjátékok között jelölték a Family Guy című animációs sorozatot is, sőt, ha a hype-nak hinni lehet, még a győzelemre is lehet esélye a Fox egyik zászlóshajójának. A készítők pedig, ha már lúd, akkor legyen kövér…..
GeBali 2009.08.25 12:03:58
@dzsefi: agyvihar? Mert ha belegondolsz, az ilyen brutalitás napi szinten jelen van a FG-ben. DE ne aggódj, lesznek még :D
GeBali 2009.08.25 12:14:08
@agyvihar: Figyelj, azért én láttam pár részt, (konkrétan mindet :D), meg ezt a képet is, de ilyen alapon a Simpson is koppintás. Ha megnézel egy átalg amerikai filmet, akkor az apa-anya-kisfiú-kislány-egykutya felállás can érvényben, vígjátékokban meg főleg, mert sok poénra ad lehetőséget. És szerintem a FG olyan stílusjegyekkel bír (pölö az állandó "flashback-ek"), ami nem túl jellemző a Simpsonsra.
GeBali 2009.08.25 19:56:37
@báró Leopold: De mégis Lisa tűnik idősebbnek a viselkedése miatt, tehát ott vagyunk, ahonnan indultunk.
@guy: Nagyon régen láttam Tom és Jerryt, de mikor nemrég leültem elé kirázott a hideg, hogy vér nélkül is mennyire brutális... Inkább FG, köszi.
comment:com Hírek kávé mellé 2009.08.05 10:01:00
Az egyik brit bulvárlap szerint Ricky Gervais felhagyna a színészettel és csak a rendezésre koncentrálna.A How I Met Your Mother készítői a TCA-sajtóturnén azt bírták mondani, hogy a sitcom új évadának nyitóepizódjában Ted találkozik a muterral.Az amerikai tévéakadémia…..
Na kérem, van itt minden, mint Bécsben. Valahogy az egész rész azt az érzetet kelti, hogy az írók elmentek egy görbe estére Las Vegasba, és meghagyták a Cartoon Network székháza előtt tüntető/sátorozó borostás, lelkükben örökké fiatal egyetemistáknak, hogy írják meg ezt a…..
GeBali 2009.07.13 14:34:31
@Llew: Jogos mind. Csak annyit fűznék hozzá, hogy szerintem a következő rész már csak Jar Jar megjelenése miatt is kiérdemli a a leggyengébb rész címét...
Az amerikai Kis Emberek Társasága azzal a kéréssel fordult az FCC-hez, (az ottani ORTT) hogy záros határidőn belül mondják ki a fatvát a "törpe" szó használatára a tévében, mert az sértő a kisnövésű emberekre nézve. Clinton Brown, az amerikai Kis Emberek…..
Feleim! Mielőtt belevágnánk a soron következő részbe, nem mehetünk el szó nélkül a közelmúlt történései mellett, van itt két dolog, amit meg kéne beszélnünk. Először is, nagy-nagy bocsánatkéréssel tartozom minden kedves olvasónak, akik hetekig kénytelenek voltak…..
GeBali 2009.06.07 16:15:08
@wampa01: neeemnem,csak gimnazista lévén ez az utolsó hónap olyan, hogy meghalni nincs időm, de ha minden igaz, akkor jövőhéttől megint felveszem a történet fonalát... vagy hogy mondják.
Most, hogy végére értünk a három részt felölelő Malevolence-sagának, kicsit más vizekre evezhetünk: a mai rész főszereplői a klónok. Az alaphelyzet az, hogy a harcok továbbra sem csitulnak, a Köztársaságnak ezért egyre több és több harcost kell kiállítani, ami meg azért…..
Aki mostanáig álmatlanul forgolódott az ágyában, hogy vajon mi lett a drága Malevolence nevű rombolóval, most békére találhat, ha végigolvassa a postot, vagy megnézi a részt (amit egyébként is érdemes megtekinteni, hisz a készítők a droid-humor legalsó bugyraiig ástak le). Ugye…..
GeBali 2009.03.10 21:48:06
@Hitetlen (ex)Bérgyilkos: az rtl-en kezdtem nézni 8mert az adta hamarabb), de most már a hogyvolt meg a lustaságom miatt (ki bírja követni, mikor adják?!) az internetről szerzem be.
Am innen is szeretnék gratulálni a Retekklubnak, a Klónok Háborúját egy másfélórás időintervallumban teljesen random kezdéssel adják... Azóta nem is nézem náluk, lásd előző bekezdés.
Túl vagyunk a Malevolence nevű romboló felemelkedésén, a mai rész sem ígér sok jót a cím alapján. A hajóról ugye már értesült a Köztársaság, nincs is más teendő, csak el kell pusztítani, de nem zavarhatnak oda egy egész flottát, ezért (ahogy az eligazításon elhangzik)…..
A Jóban rosszban robbantással, a Barátok közt pedig egy új Berényivel futott neki a tavaszi szezonnak. A titokzatos fiatalember egy csokor virággal és egy sírgondozás közben eldördülő lövés kapcsán bemutatott hasravetődéssel debütált pár hete a sorozatban. Azóta nemcsak a…..
GeBali 2009.03.03 20:04:07
@nyuszibusz: mi mi mi? miről van szó?
A legutóbbi remek helytállásának köszönhetően pár epizód erejéig búcsút veszünk Yoda mestertől, mai epizódunk főszereplője (legalábbis első blikkre) a Jedi Tanács egy máik tagja, Plo Koon mester, aki elég félelmetesen néz ki, de azért jófej, majd meglátjuk. A…..
No hát itt is volnánk. Ha megengeditek nem szöszmötölnék semmiféle beköszönő szöveggel, csapjunk is rögtön a lecsóba. A Clone Wars című sorozat a Csillagok Háborúja harmadik része előtt játszódik nem sokkal, mikor a Köztársaság és a szepataristák ölik egymást a…..
GeBali 2009.02.24 16:28:54
@Llew: Ott a pont :D ezzel az érvvel meggyőztél :)
GeBali 2009.02.24 18:11:38
@Onix Titan: Hát ezekben is van valami, de például szerintem a jedi és a sith is kis betűvel írandó, az más kérdés, hogy eredetiben miért nagy betű.
A Rule of Two-ra én is gondoltam, de végül maradtam a "sith aki gonosz" felállásnál, a közérthetőség kedvéért (igen, Ventress sötét jedi, csak szóismétlés miatt kényelmesebb a sith kifejezés)
Köszönöm az észrevételt, örülök, hogy tetszett, ha minden igaz, csütörtökön jön a második rész.