Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabó_

26 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eléggé régen jelentkeztünk az épülőfélben lévő versenyautóink helyzetéről, úgyhogy én most meg is indítanám a sort a Zetec motoros Ladám jelenlegi helyzetéről. Július közepéig a kötelező nyári szakmai gyakorlatomat töltöttem Győrben, utána viszont volt másfél hónap…..
Nagy örömmel fogadtam a hírt, hogy a Tatabányai Lada Sportegyesület 1 év kihagyás után újra megrendezi a hagyományos Lada találkozóját. A találkozó időpontja a rossz időjárás elkerülése érdekében tavasz közepe helyett nyár elejére lett belőve. Időben izzítottam is Atist…..
Az egész történet úgy indult, hogy még február elején eldöntöttem, hogy a versenyre készülő 2101-es Ladám a tuningolt gyári motor helyett inkább egy megbízhatóbb és gyárilag is erős motort kap. 3 kikötésem volt: soros 4 hengeres legyen, sok legyen belőle (az…..
Tegnap a kasztnit Adorjánnal befejeztük. Beszabtuk az üléstartókat és megcsináltuk azt az 1-2 foltot is a beltérben, így ma haza is tudtuk hozni az autót. Viszonylag kevés meló volt az autón, így igazából sokmindent nem is tudnék írni a tegnap történtekről. Szerencsére kevés…..
Az elmúlt hetekben Adorján és Koncsek Feri (alias DonDr!ft) segítségével rengeteget haladtunk az autóval. Az autó alja teljesen kész van, a futóműveket pedig visszaraktruk alá. Már csak a belsejében van hátra egy kevés meló és jöhet is haza az autó. Bevallom, ezt már nagyon…..
Eléggé régen jelentkeztem, így eléggé sok dolog történt velem. Kezdjük el egyből az elején. Hogy ne fogalmazzak túl csúnyán, Langiéknál lejárt a mandátumom (azt a részét inkább hanyagoljuk, hogy ezt milyen formában és kitől tudtam meg, mert ha leírnám, valószínűleg a…..
Az elmúlt két hónapban sok dolog történt velem, illetve az autóval. Még a nyáron elővettem a jó kis Teszkó Gazdaságos, Rally márkájú lakkot, amivel lefújtam a lengőkarokat és a bölcsőt. Hát nem számítottam ekkora javulásra! A megfolyások és a kétbalkezességemből adódó…..
Hála a lustaságomnak, 1 hónapja nem jelentkeztem. Az bódén igazságszerint nem tudtam sokat dolgozni eddig. Csupán a bölcső felfogatásának megerősítéséig jutottam el, most pedig egy másfél hetes szünetet kénytelen voltam beiktatni, ugyanlis Langiék elutaztak. Ebben a másfél…..
Végre-végre-végre! Eljutottam a uccsó fázishoz, a festéshez. Hát jó sok munka és sz*pás előzte meg, de nyugodt szívvel mondhatom, hogy megérte! Rengeteget tanultam belőle. Pl. azt, hogy legközelebb nem fogok a drótkoronggal szopni, mert hiába a védőszemüveg, a 20-30 éves dzsuva…..
driftgarázs Kakucs Gabótól 2009.07.08 23:10:10
 Engem nagyon megfogott a hangulata, élvezzétek:   Hungarian+Drift+Series+2009+-+Round+3+-+Kakucs%2c+Hu..
Stoffer Racing Team Még élek! 2009.07.01 01:31:40
Eléggé régen jelentkeztem, ami nagyon nem jó :) Történtek dolgok azért..Már megkapta az összes lengőkar a kis kétszeres alapozórétegét, majd leszedtem a bölcsőt is. Utána nekiálltam a váltó leszedésének, ami közben kinyírtam a jó öreg krovámat. Még jó, hogy 1 héttel…..
Az elmúlt délutánokból szinte az összeset Ugodon töltöttem, ugyanis haladni KELL :) Megérte a sok melót, ugyanis már 1 db lengőkar le is van alapozva és csütörtökön a motor is kikerült, na de ne szaladjunk ennyire előre.Először a maradék lengőkarokon a gömbfej/talpas nagy…..
Az előző (hosszú)hétvégét Máriapócson töltöttem, ahol a Magyar Drift Bajnokság 2. futamát rendezték meg. Vasárnap volt a szabadedzés,  ami egész napot esőben zajlott. Indult MolTomi is, akinek (és 1.6os A-s 2107esének :)) nagyon jól jött az eső. A merev tengely miatt…..
Ma jóformán haza se értem a 3 napos vízitáborból, de mentem is ki Ugodra, hogy folytassam az autót (ugyanis augusztusra, az ádándi ladatalira készen KELL lennie :)) JA már jól megszokott 16:45ös busszal mentem ki és egyből neki is álltam a lengőknek. Flex elő,…..
Stoffer Racing Team Folytatás 2009.05.25 16:44:00
A múlt héten is megpróbáltam haladni az autóval. Lekötöttem mindent a mtororról, ezentúl meglazítottam a bakok anyáit is, tehát már csak egypár markos embert kell szereznem, akivel ki tudjuk emelni a mocit :)A lengőkarokat is folytattam. Kiütöttem az alsó lengőkből is a…..
Az elmúlt hetekben a lengőkarok pucolását és lapolását folytattuk, majd egyéb elfoglaltságok miatt nekiálltunk a motor kiszerelésének is. Akadtak kisebb nehézségek a váltócsavarok meglazításával de túl vagyunk rajta. (Köszönöm az instrukciókat Tommkának és…..
Bár itt a tavaszi szünet, de a lazulás helyett én inkább az elmúlt délutánjaimat Ugodon töltöttem, hogy haladjak a futóművel. Nyugodtan merem kijelenteni, hogy megérte! És akkor a kis beszámoló képekkel.Csütörtök: A melót a felső lengőkarokkal kezdtük. Vittem magammal a már…..
A tavasszal nem csak a hosszú nappalok és a kellemes időjárás, hanem a nagyobb elszántság is megérkezett. Ennek tudható be, hogy a héten többször is kint voltam Ugodon az autót csinálni. MEGÉRTE!Elismerhetjük, hogy nehezen indult, de kezdünk belelendülni. Szerdán csavarokat…..
Ma délelőtt megérkeztek Gál Fecótól a lengéscsillapítók és a kormányösszekötő szélső gömbfejei. Ugyan még messze van a gátlók beépítése, de már most nagyon tetszenek! Alig tudom őket kézzel széthúzni. Remélem, hogy az autóban is legalább ilyen jól fognak működni…..
Az elmúlt két hétvégén az első futómű kiszerelését tűztük ki célnak magunk elé. Szerencsére kezdünk rájönni a dolgokra, ugyanis egy egész napot a bal oldali kormányösszekötő gömbfej kivétele vett el. Szerencsére voltak segítő kezek, így ez ma viszonylag gyorsan le lett…..
Stoffer Racing Team Zöld szilentek 2009.02.07 20:40:00
A múlt héten megjöttek Adorjántól a zöld szilentek! Hamarosan beépítésre kerülnek, bár előtte még meg kell alapozni a jó futóművet a lengőkarok és a kutyacsontok kiszerelésével és megerősítésével :)..
DuckDrift Motor: M60 4.0 + ezaz 2009.01.20 16:28:00
Na, megszületett a döntés: V8. Amíg a forint nem erősödik és a dollár ilyen drága, addig a kiszemelt motor tuti amerikában marad. Így addig beépítünk egy gyengébb v8-at, a BMW m60-as 4.0-as aggregátot.De hogy véletlenül se legyen gyenge az erőforrás, kap egy chip-et, valamint egy…..
Gabó_ 2009.01.24 17:07:29
Stoffer Racing Team Haladunk... 2009.01.18 12:25:00
Tegnap végre újra láthattam a kicsikét és nagy-nagy meglepetést okozva számomra 3 hét állás után is pöccre indult. Jó ez a moci, kár, h nem magasblokkos 1.5 vagy 1.6 :))). Járattuk egy kicsit,majd következett a szerelés.Amíg én befaragtam a pedálokat, addig Langi nekiállt a…..
A héten megjött a sportkormány az aggyal. Vannak apróbb hibái, de nekem nagyon tetszik! A sárga csík a tetején már home made :DEzen kívül megérkezett Mancstól a fordulatszámmérő, illetve a Sparco pedálok, amiket ajándékba kaptam tőle. Köszönöm Mancs!Íme pár kép a már…..
Kellemes karácsonyt és boldog új évet szeretnék kívánni minden kedves látogatómnak!Mostantól kezdve már nem nagyon lesznek ilyen autózások, mint a vasárnapi volt (inkább az autóval szeretnék haladni), de íme néhány kép a vasárnapi csapatásról:..