Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsurkenyer

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legendás német precizitás, viszonylagos politikai korrektség, "techno-fétis", és a kettéosztottságból adódó történeti "előnyök". Röviden ezekkel a benyomásokkal lehetne jellemezni a német (és tegyük hozzá rögtön, szövetséges) légierők Berlin nyugati…..
Akinek fiúgyermeke van, és nem eleve transzvesztitának neveli, az előbb-utóbb kénytelen olyan intézményeket keresni, ahol nehéz vasak láthatók. A kisfiúkat ugyanis az autók, a vonatok és a tankok érdeklik, és bár szívesen megnézik őket számítógépen, videjón, ők még…..
Kevesen tudják, hogy Sven Hassel, számos népszerű második világháborús regény szerzője nem csak a német büntetőszázadok Keleti Fronton megélt kalandjait vetette papírra, de meséket is írt gyerekeknek. Mára egy ilyen mesét fordítottunk le, este, elalvás előtt fel lehet olvasni…..
Ez most nem egy vicceskedő, hanem hóttkomoly poszt: a netről összeszedtük, mivel foglalkoznak vagy fognak a jövőben foglalkozni a sorozat színészei, illetve készítői - már akiről lehet tudni bármit is.  Daniel Dae Kim (Jin): a Hawaii Five-O-remake-ben kapott állandó szerepet,…..
A Spotter blogról vettem át a sztorit. 1993-ban az orosz államadósság fejében 28 darab MIG-29 Fulcrum vadászgépet szerzett be a magyar állam. 1993-ban ez 800 millió dollárba került. 1997-ben már csak 20 aktív gép üzemelt, majd csak 14 gépet tettek NATO-kompatibilissé. 2005-ben…..
zsurkenyer 2010.02.02 10:40:27
@Flak:
A BTR-el kapcsolatban enyhén csúsztatás az "Ilyen járműben halt meg Afganisztánban az első magyar katona is."

Nagy Richárd valóban egy BTR ben utazott (konvojkísérés) de kinn ült a tetején,mert figyelő volt!

És különben is,Irakban,nem Afganisztánban.
Ez George Mikes egyik örökbecsű írásának címe. A Kispad (Ch&V) által a legjobb evős filmeknek titulált műveknek a felét, ha láttam, az Étel, ital, férfi, nő című tajvani opuszra mindazonáltal muszáj volt előbb-utóbb sort keríteni, annyian dicsérték.A kaják meg a…..
 A ma hajnali ajánlóhoz kapcsolódva pedig következzen egy beküldött levél: Sakálné vackorbanshee Rozália olvasó(kis)hölgy olyan posztot hozott össze, hogy leesik az állatok. Ahogy írta: reméli, nem fekszi meg a gyomrunkat. Kedves Tiborom,lépten nyomon…..
zsurkenyer 2009.07.30 14:50:34
Tardai történetek Dumálós poszt 2009.03.28 09:08:00
Halljátok, basszátok meg, beszéljünk meg mindent itt, ami nem konkrét sztorival kapcsolatos.Szar vagyok, kapjam be, vagy mikor megyünk Panorámába, meg kinyírlak, ha száznál abbahagyod.Itt lehet bennfenteskedni, meg spanoskodni, meg kérdezősködni. Szerző-olvasó találkozó, basszátok…..
Már többször beismertem itt a blogon, hogy ezek a fegyveres dolgok számomra terra incogniták, de nem is nagyon illik hozzám a téma, mert életemben egyszer voltam paintballozni, akkor is főleg a lövészárokban dekkoltam, majd majdnem sikerült hasba lőni az egyik katonatársamat. Mivel…..