Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hangászsün

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többségünk jár mindenféle próbahelyekre, különböző okokból. Én speciel sörözni. De aki szánt szándékkal gitározna, az gyakran őrületes erősítőnek nevezett foskarikán kénytelen művészetét megmutatni. Kezdve azzal, hogy értelmezhető gitárhangot csal ki a cuccból. A…..
Tankcsapda – Minden Jót (Alexandra Records) A Tankcsapda a magyar rockzene tetején van. Náluk népszerűségben nincs fentebb, hosszú ideig nem is nagyon lesz. A zenekar évek óta keresi az újabb kihívásokat: Kisstadion, évről-évre Főnix Csarnokos koncert, sőt a legutóbbi ún.…..
Szeretettel meghívjuk a "Mutasd magad és nyerj egy JamVOX-ot" vetélkedő résztvevőit és a többi kiváncsi érdeklődöt az október 3. szombat 11 óra és 14 óra közötti időpontban tartandó Gitár.Blog.Hu közönségtalálkozónkra és a JamVOX nyereményjáték…..
Már tényleg célegyenesben van a Flaming Lips régóta készülő duplalemeze. Van neki címe (Embryonic), van neki borítója, sőt, még megjelenési dátummal is rendelkezik (október 13). A zenekar nemrég letölthetővé tett egy háromszámos samplert is az eddigi legnagyobb szabású…..
Kispál és a Borz @ BME Fesztivál 2009.09.16 "A nosztalgia az előrehaladás halála." Kicsit zavarba jövök olyankor, amikor Lovasi így nyilvánul meg két szám között. Most akkor vagy egy százszor temetett életérzés-zenekar önkritikája támadott meg, vagy csak a…..
Nagyvonalúan engedélyeztem magamnak egy újabb szójátékot, hamár a kiváló britt gyártó is egy szójáték alapján nevezte el legújabb modelljét. A osztályos 5W teljesítményű csöves kombó. Mi más lehetne a heve, mint Class 5? Simán indulhatna egy Bluesbreaker hasonmásversenyen.…..
gitar.blog.hu Hallgass! 2009.07.08 11:52:00
Csá gyíkok!   Volt egy kisebb vihar a biliben az egyik korábbi homestúdiós videós bejegyzés kapcsán. Zsolti megemberelte magát és küldött részleteket a felvételekből. Két dalrészlet a Kiende készülő lemezéről. Külön-külön a két sáv (mikrofon és mikrofon/piezo),…..
hangászsün 2009.07.15 12:37:30
sziasztok Kollégámhoz hasonlóan én is most egy blogunkon nem egészen releváns posztot készülök leközölni, ami épphogy csak súrolja a gitáros témát. Annyit elárulok előre, hogy húros hangszerről van szó. Ráadásul hat húros hangszerről. Tud tisztán szólni és eszméletlen…..
hangászsün 2009.07.08 09:41:20
Sziasztok  Azt hiszem ahogy telnek az évek és az ember egyre több zenét meghallgat, elég komolyan elkezd változni az ízlése. Ezt magamon is érzem és sok barátomon ismerősömön is észrevettem már. Ez sokszor eszembe jut mostanában. Valahogy nekem úgy tűnik a dolog, mintha egy…..
gitar.blog.hu Stúdió a panelban 2009.05.11 19:41:00
Sziasztok! Egy szép tavaszi napon a gazdagréti lakótelepre indultam, ahol a Kiende zenekar stúdiófelvétele készül. Persze hallottam már olyanról, hogy egy panellakásban vesznek felvalamit egy hanglemezhez. Na de akusztikus gitárt??? Egy panelban??? A kisszoba minimális…..
gitar.blog.hu "Szabadság-Vírus" 2009.05.18 14:05:00
Sziasztok, Azt hiszem mondhatom, hogy sokunk nagy sajnálatára tavaly úgy alakultak a dolgok, hogy a Jamie Winchester-Hrutka Robi páros úgy döntött, hogy nem folytatják tovább a közös munkát (hogy ez miért történt így azt Robi a Hangfoglaláson egy rövid interjúban el is…..
 (a hallgatókhoz)Tévedés ne essék. Természetesen ez nem promó. Azt se tudom jelenleg jött e ki új Noisia vagy jön e mostanság és ez nem is lényeges ebben a bejegyzésben. Természetesen szélsőségesíteni próbálok/próbáltam. De akkor mi van?Valójában bármilyen nevet…..
Depeche Mode - Sounds Of The Universe (Mute/EMI) A Depeche Mode azon zenekarok közé tartozik, akiket még Magyarországon sem kell senkinek bemutatni. Ők már a rendszerváltás előtt jártak hozzánk koncertezni, és az irántuk való rajongás azóta sem csökkent az itteni…..
Hali. A múltkor, szórakozás közben vitatkozni kezdtünk, ki játssza jobban az adott szólót. Arra jutottam, megkérdezlek benneteket is. Tehát a feladat: Adva van a While my guitar gently sweeps című nóta, egy bizonyos G. Harrison jegyzi, aki valami Beatles nevű ismeretlen formáció…..
Csak érdekességképpen bemutatunk egy fényképet, amin az öttagú Metallica látható, miután beiktatták őket a rock and roll halhatatlanainak csarnokába a hétvégén. A fotóra kattintva egy rakás érdekesebbnél érdekesebb felvétel látható, mint például az együtt zenélő…..
Az utóbbi pár évben magánéletem fő csajozási helyszíne a virtuális tér volt, alanyai pedig a különböző társkereső oldalak által felvonultatott leánysereg tagjai. Volt lehetőségem és időm is, hogy körülnézzek odafent és saját bőrömön tapasztalhassam, hogyan is…..
Levelet kaptunk Jamie Winchesteréktől a múlt héten róluk írt soraink miatt. Most nyilván mindenki, aki akkor minket ütött kommentben, valami olyasmit gondol, hogy: höhö, a köcsög Lángoló Blikkárok a zenekartól is jól megkapta a magáét, ám sajnos el kell szomorítsuk őket, nem…..
Egy újabb hölgy osztotta meg sztoriját velünk:Véget ért a legutóbbi kapcsim... Természetesen nem miattam, hanem azért mert emberem nem merte még vállalni a "kötöttséget". Kérdem én milyet, ha egy héten 2-3-szor taliztunk, akkor meg tök jól éreztük magunkat és…..
Ezen a héten nem ajánljuk, hogy a kedves olvasó este hallgasson Petőfit, hiszen ma Jamie Winchester és Hrutka Róbert egyik koncertjét adja a rádió, mi pedig senkit nem szeretnénk arra buzdítani, hogy hallgasson egy zenekart, amelyiknek minden száma olyan, mintha valami mobilreklám…..
Szeretnék megmenteni az enyészettől pár érdekes véleményt tartalmazó kommentet azzal, hogy egy postban ismét elétek tárom, hátha elkerülte a figyelmeteket.- Szerintem a nők 3 dologra buknak: légy fasiszta jellem (jobb vagyok nálad ribanc), légy okos (kibaszottul megerdemelnem hogy…..
Hogyan készül egy szívatós, tulajdonképpen a kudarcot önmagában hordozó férfi adatlap. Vagy lehet, hogy ez a sikeres, a mai irányzatoknak megfelelő? (Nem kell feltétlenül komolyan venni!)30-as magányos férfiként rászántam magam, hogy teszek valamit magánéletem rendbehozásáért,…..
Ez pedig akkor nem más, mint egy inspirál-spirál, hiszen csak a süket nem hallja, hogy Jack White (gyk: The White Stripes) imádja a zeppelines riffeket. Ezek szerint megállapíthatjuk, hogy átlagosan 5-7 év késéssel a U2 is eljutott oda, ahova a White Stripes – és ezt Edge még…..