Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lyuksogor

1 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet hát: a The Big Bang Theory, azaz Agymenők című sorozat három főszereplője, Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard) és Kaley Cuoco (Penny) addig zsarolta a sorozatot gyártó Warnert és a CBS-t, hogy megkapták a fejenként és epizódonként járó egymillió dolláros…..
lyuksogor 2014.08.04 23:54:49
@Flúgatlan: Azért elég sok híresen gazdag ember van aki jótékonykodásra vagy valamilyen kutatásra fordítja azt a rengeteg pénzt.
csak azt nem értem, hogy Simon Helberg(Howard) miért kapja a negyedét a többiek bérének. Raj tényleg nem főszereplő de howard??
lyuksogor 2014.08.04 23:55:51
Lehet, hogy a Sony Xperia Z2 csak a csapvizet bírja a strandon lévő klóros vizet nem? Vagy azt is csak a reklámban? Elkeseredett fogyasztónk példánya legalábbis úgy tűnik, kipurcant 10 perc medencés fotózkodástól, pedig az Xperia Z2 elvileg "1,5 méter mélyen édesvízben védett…..
Eredeti Szépség Első poszt 2014.03.29 16:56:03
Egy gyönyörű 24 éves magyar lány: Virág. ..
Subba Nono: Csak egy szippantás 2013.10.30 12:18:26
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr Kapitányság ezzel rémiszt: Hát dobom is el a herkás tűt azonnal! Itt még több. Túl jó, túl jó...
Naiv ügyfél szerint dupla árlistával igyekeznek csillagászati összegeket kiszedni a turistákból a Frizzante étteremben. Egy pohár tokaji aszúért 18 ezer forintért számoltak fel, amiből hirtelen lett 3 pohár. Végül 73 ezer forintot szerettek volna kérni, majd a rendőrség…..
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
Hozzávalók: vegyük a világ egyik legritkább és legdrágább kávéját, ami nem mellesleg egy „palm civet” nevű macskaféle ürülékéből készítenek és kb. 600 dollárba kerül, aztán gondoljunk egy nagyot és tegyünk belőle egy Imperial stout típusú sörbe, majd…..
Sör kutyáknak. Nos, igen, nem is annyira új keletű a dolog, már 3 éve lehet kapni olyan sört, amit az ember legjobb barátjának készítenek. Itt a megoldás, hogy együtt igyunk kiskedvenceinkkel.   Hollandiába nyúlik vissza a történet, egészen 2007-ig. Történt…..
Valamire rájöttek a gyorséttermek is. Hogy jó a sör. Ezért a McDonald’s több éven át felvette a termékei közé a sörikét is, elsőként Németországban, és ahogy lenni szokott, a Burger King „isteni sugallatra” szintén úgy döntött, hogy hideg sört is árulni fog…..
Na ez az, amit még egy labanc sem érdemel meg. Micsoda ócska poén! Micsoda fertelmes megvalósítás! Flowverge, könyökfájásig lengetjük a süvegünket előtted, ez igazán rondára sikerült. A megfejtés sajnos Magna Cum Lauda..
lyuksogor 2010.01.25 21:51:08
@Füredi 2.0: Én meg ezt úgy hallottam, hogy elvégeztem a zwacközépiskolát unicum laude! :D:D
Majdnem lemaradtunk a Burn Notice című vicceskémes sorozat premierjének beharangozójáról, mert a 'Minden lében négy kanál" cím mellett elsiklottunk, ugyanis ez akkora böszmeség, amire nem hittük volna, hogy egy tévé a XXI. században rá meri szánni magát. A Nyolcadik utas a…..
Nagy becsben tartjuk a talált szóvicctárgyakat, így hangosan ünnepeltünk, amikor befutott a fenti fotó és az alanti levél egy magyar reklámmogultól. Tényleg, írjátok meg, mi volt a legszarabb szóvicc, amit cégéren láttatok.servustok,fogadjatok sok szeretettel a csatolt fenykepet.…..
A fotalicskának is van legalja, de pont ez az izgalmas benne: az első látásra (és másodikra, no meg harmadikra) értelmetlen "viccek" néha többet árulnak el az emberi elméről, mint egy laboratóriumi kísérletsorozat. Vagy egy olyan tréfa, amin nevetni is lehet. Kérdés, hogy…..
lyuksogor 2009.04.14 16:35:13
Egy pikánsabb van a szóviccszüzesség elvesztésénél: ha egy haverunk veszi el, nagy nyilvánosság előtt. Na, ezt műveli alant középpályánk ásza, Té Rolandinho: Sziasztok, ha egy szóvicces találkozik egy másik szóvicceket gyártó emberrel, azt hiszem nyugodt szívvel…..
Fostalicskán tolta elénk Totti azt a komplex fájdalomkeltő eszközt, ami tartalmaz egy rész kínosan hosszú magyarázatot és egy rész istentelen viccet. Hajtás után olvasható a szerző szégyenteljes levele.       A múlt hét végén autózgattam, és sajnos lekapott a…..
lyuksogor 2009.03.31 13:32:46
Azt mondta az öreg Kiss, ne csak igyunk, együnk is! ;-)Nyájas Olvasóink, a mai poszt ismét a ti közreműködésetek mintapéldája. Volt már szó közvetve és közvetlenül is a bódító nedűkről, ti pedig úgy kommenteltétek a jobbnál jobb mondókákat, bölcseleteket, mintha nem lett…..
A minimalizmus azért jó, mert a puritán grafikai stílus valamiért különösen durva képvicceket eredményez. Balázs például sikeresen csalt elő fájdalmas sikolyt a születésnapi bulizástól teljesen eltompult agyamból. Hadd legyen ez is reménytelen hét! A megfejtés, ha nem lenne…..
lyuksogor 2009.02.02 00:29:58
Bobolysza a perverzió olyan rémségesen mély bugyraiba ereszkedett le, ami alatt már tényleg semmi nincs, vagy ha mégis, ahhoz tuti klónozni kell Geronazzo Máriát. Emberünk ugyanis azt vette a fejébe, hogy direkt be akar kerülni a Best of Fostalicska rovatba, ami nagyjából olyan,…..
lyuksogor 2009.01.23 21:18:44
lyuksogor 2009.01.23 21:22:59
Az még oké lenne, ha csak csecsemőket rabolnának el és megbecstelenítenék nőrokonainkat, de nekik ez sem elég, ők viccelni akarnak. Na, ezt már Nem! Hogy miért állok a varsói gyors elé? Hát ezért, a tettes ezúttal Ince:Melyik munkamániás vízi élőlénynek okozta saját vesztét…..
Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy egyes kifejezések hogyan alakultak ki, milyen tevékenységekből jöttek létre. Szerencsénkre nincs a világon másik olyan szép nyelv, ami ilyen számban ontaná magából az elemzésre váró szavakat. Vizuális típusok persze hátrányban vannak :)…..
Retyak annyira unta magát irodalomórán, hogy a kulturálisan elvárható köpőcsövezés vagy hitlerbajuszsatírozás helyett képviccelt egy szuperminimalistát. Én azt mondom, ennél az is jobb lett volna, ha testileg inzultálja a tanárt, amit fölvesz mobiltelefonnal. A…..
lyuksogor 2009.01.20 11:31:48
Nem volt még ilyen penetráns évkezdetünk, fogalmam sincs, hogy a válság miatt van-e, vagy rossz irányba leng a Világinga, mindenestre fostalicska ér rettenetet a levelesládánkban. Íme egy szerettel összerakott válogatás a legalja szemetjéből. Garantáltan nevetésmentes perceket…..
"Tudom én, hogy egy kicsit (nagyon) sántít, de én mindig ezt látom magam előtt, miközben Dénagylajos belekezd a nótába" - kezdi Zsolt a mondókáját, és ebben az a gáz, hogy mostantól valószínűleg nekünk is ez a szürreál Paint-csoda fog bevillanni ilyenkor. Pedig én…..