Regisztráció Blogot indítok
Adatok
titoo

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Totalcar TV nyári, szezonzáró műsorára nagyon büszkék vagyunk, így is engedjük a nagyvilágba: a gyermek felnőtt, elengedtük a kezét. Képi világunkat az OMG Visuals zseniális munkatársai (nem mellesleg kitűnő cimboráink) vették kezelésbe és sokszor mi is csak néztünk, mint…..
titoo 2012.07.01 11:13:25
A New Jersey-i Bloodmasters-brigád az, amelyik lényegében tesz mindenre. Leszarják a sztereotípiákat, a tömeg véleményét és a maguk szórakozásával törődnek. A fenti kép sokat mond legfrissebb videójukról: a végletekig nyers, őrült és egyszerű, ugyanakkor maximálisan…..
titoo 2012.01.23 10:03:59
Vajon hogy fér be egy nagyon magas ember az autókba? Egyáltalán, be tud ülni? Tud vezetni? Mi a minimum? Teszt a használttelepen. Mai cikkünk blogposztja...
A másik tanulság szintén nem új keletű: nem szabad a legolcsóbbat választani. Ha ráálltunk egy típusra, ami zárójelben megjegyezve nem a legbölcsebb magatartás, a legolcsóbb és legdrágább példányokat általában meg sem érdemes nézni. A nyomott árnak mindig oka van, a…..
Tessék, a végére csak összeszedtük a képeket, videókat. Ilyen volt az idei kiállítás, jövőre ismét találkozunk! 260Z, 240Z, 360Z      ..
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..
  Az előző poszt megjelenésének estéjén egy furcsa, kopogó zajra lettem figyelmes hazafelé, mikor Mike Patton ordította a memóriakártyáról, hogy Don't look at me, I'am ugly in the morning. Remek szám, de sajnos ez a zaj nem illett oda. Félreálltam, és beindult a heti…..
titoo 2010.10.24 12:26:56
@Aaron Ross: Mert vidéken megveszed az új fábiát, thaliát, nem költesz rá 5-7 évig, majd lecseréled, és azt hiszed, hogy te akkor jól jártál a "gazdag" pesti meg költ a régi szarjára.

7 évig tényleg nem költöttél rá (csak a kötelezőkre legalább 400e-t), igaz buktál legalább 2 millát az árán eladáskor, amiből a másik hülye, aki "tele van pénzzel" a 7 év alatt ennek feléből megvesz és minden hibát kijavít egy öreg autón, eladáskor pedig kb csak a ráköltött összeget bukja. Biztosan ő az a ki nagyon gazdag, és szórja a pénzt mert nem tud vele mit csinálni?

Mondom ezt vidékiként (falusiként), igaz Pesten dolgozom hét közben, és öreg szarral is járok, pedig megtehetném hogy új autót vegyek. Csak szerintem pont azzal lehet igazán nagyot bukni, úgy hogy azt Te nem is veszed bukónak.
+ nem gondolom hogy a "vagyonom" nagy százaléka autóban kellene állni, de ez értékrend kérdése.
VS  ..
titoo 2010.10.20 17:58:36
  Nem tudja lerakni az autót? Mert a kék, horpadt Kispolák a kedvenc helyén telel, tavaszol és nyaral? Azt hiszi, van megoldás? Vélemények az azonos című írásunkról...
Karesz persze nem bírt magával, szokás szerint mire kettőt pislogtunk, könyékig belenyúlt a motorba. Reggel már jött az esemes: megvan a hiba igazi oka...
Belsőség Gyógyír a sebekre 2010.03.05 18:07:00
Sipos Zoli jelenti: Amilyen jól indult a tegnap, olyan jó lett a vége is. A kettő között történtekről már olvashattatok. Még fogtok is. Elég annyi, hogy megtörték a Pontont, volt dráma, széjjelfagyás, aggódás. Mire véget ért a Svéd Királyi Rendőrség intézkedése (persze lehet, hogy hivatalosan nem is…..
titoo 2010.03.05 19:59:35
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Belsőség Friss! 2010.03.03 12:07:00
Felhívtam az imént Bendét, amolyan helyzetjelentés-jelleggel. Tőmondatokban kommunikáltunk, mivel meglehetősen instabil a térerő, ezért a mobilnet-kapcsolat is szakadozik, de küldtek pár fotót, amik Csikós posztjához lesznek berakva hamarosan. Karesz vezet, Csik posztot ír, három fok van, kellemes…..
titoo 2010.03.03 15:23:32
@ommm: Egy kis kezdő PR-os nem is adta volna a saját autóját, viszont így tényleg elismerés nekik!

A kompon készült kép (ha jól látom) arra enged következtetni, hogy bizony készül utifilm is. Nagyon helyes!
titoo 2010.03.03 15:24:43
@domi0318: Vagy csak kiteszik az irodában
Belsőség 13:48 Westautobahn A1 2010.03.02 13:53:00
Csikós írt egy sms-t: Küldtünk posztot Tom telefonjára, modemünk nem műxik. Várjuk Tomot, nemsokára megérkezik. A Botcsinálta Mentőbrigád jelenleg itt jár:   A sztori eddig: 1. rész, 2. rész, 3. rész, 4.rész, 5.rész, 6. rész (X) akiknek köszönhetjük:  …..
Hétvégén megjelent egy poszt arról, hogy kis híján megőrültem egy vén Merci miatt, ami a sarkkörön épp csak innen lakik, és pár nappal korábban eladó volt az ebay aukciós portálon, konkrétan annak a német oldalán, s ez az eladó szempontjából hiba volt. Szerencsére a kocsinak csak az indulóára volt…..
A világ legjobb ajánlatát vázolom az olvasónak: másfél millió forintnyi euróért itt-ott javítandó, negyvennyolc éves Mercedes, Domsjőből. Zsííííír, igaz?..
Egy dolog biztos. Ha az új vizsgarendszer a gyakorlatban beindul, valamivel kevesebb mozgástér marad a trükközésre. Már csak ezért is érdemes tényleg jól felkészített autóval vizsgára menni, mert az alkalmatlan minősítés összehasonlíthatatlanul rosszabb – és…..
  Na jó, nem mindenki, de én például igen. Egyébként nem vettem volna egy erősen durva válságévben egy olyan autót, amire praktikus szemszögből nézve az égvilágon semmi szükségem nincs. Mercedes–Benz 280 SLC, 1975. Noooormális? Vélemények azonos című…..
A pokolba vezető út állítólag jó szándékkal van kikövezve. Most már tudom, hogy nem így van. Pedig esküszöm, az okfejtést nem kértem. Főleg nem ezt, ahol a tétel levezetése egy vákuummotoros szopóketrec, melynek véletlenül a szívó oldalán térdelek. Most már tudom: pokolba…..
titoo 2009.12.13 10:17:02
titoo 2009.12.13 10:18:11
LOL
Tiszta bőr filofax, kemény dobozban, a márkája pedig mindent elmond: Mont Blanc, tehát a legendás, és még annál is elegánsabb írószereiről elhíresült gyárt terméke, kis extrával. Kia-logóval.   Azé az olvasóé, aki tudja, hogy: Mit válaszol bármilyen, még a…..
Belsőség A nagy WRC könyv 2009.12.12 18:45:00
Rali-bloggerünk és a kiváló fotós, Bálint Ricsi végre megcsinálta azt, amit már régen meg kellett volna: kőprofihoz illő kiadványt a jelenlegi WRC világáról, erről a motorbőgéstől és benzintől hangos, kavargó-forró porfelhős közegről, ahol csak a legjobbak maradnak talpon,…..
Az egyik leglátványosabb hiénacucc, ugyanis nem csak az tudja eltüntetni belőle a kávét, aki elfogyasztja: hő hatására kávébarnára színeződik, és ha megfelelő színű és hőmérsékletű kávét készítettünk, már kereshetjük is. Maga a promóajándék ékes példája a spanyol…..
Belsőség Buszoskönyv 2009.12.12 13:30:00
Szívem csücske az ötvenes listából ez az ajándék, még jó, hogy már megvan, mert ezt elloptam volna, akárki nyeri meg. A magyar busz és a hazai buszozás története szerintem bárkinek extra érdekes lehet, aki harmincon túl van, és itt töltötte az elmúlt évtizedeket. A…..
titoo 2009.12.12 13:37:53