Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EnergieQuality

21 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit mostoha körülmények közt készültek a képek, de remélem azért látható... var nW,nH,oH,oW; function…..
EnergieQuality 2011.11.02 18:25:31
@Trb601: Add meg az e-maill címedet, szívesen válaszolok
  Ez az oldal egy Trabi átalakulásával foglalkozik, inkább képeket töltöttem fel, minthogy szövegeljek!   2005 őszén megláttam egy trabi cabriot az Interneten, és akkor eldöntöttem, hogy "egy ilyen nekem is kell"! Mindig is tetszettek ezek a kis szoci autók. És…..
EnergieQuality 2010.11.23 08:12:52
@menyus017:
Üdv.!

Szívesen megmutatom, de a héten fogom eltenni egy külső garázsba, péntekig még otthon van, bármelyik délután jöhetsz, 6 után.

Üdv.: Zoli
Egy kis bemutató a jövőből. Nem kell évekig tanulni, még a betanított munkás fogalma is értelmét veszti. Lehet bátran autószerelőnek állni, pék, cukrász, kéményseprő vagy akár bölcsész végzettséggel! Talán csak a szerszámokat illik kép alapján felismerni."..
EnergieQuality 2010.02.24 21:09:31
Autófília Egy Null 2009.12.02 11:00:00
Kicsit elmaradt az új gépegység bemutatásával. Poénos videót akartunk csinálni Lowtyo kollégával, de mivel éghajlatunk erősen a ködös Albion-éhoz kezd hasonlítani, nem nagyon adódott alkalom a probléma megfejtésére. Arról nem is beszélve, hogy a csirke mostanában influenzás,…..
Autófília Kecsken 2009.11.24 09:00:00
Pardon. Szó sem lesz itt holmi német földön honos – magányos férfiak által gyakorolt - népszokásról amit olyan négylábúakkal fojtatnak melyek háziasítása a kőkorszakban történt, és ugyan hazánkban legelterjedtebb a nemesített fehér magyar tejelő kecske (Capra…..
EnergieQuality 2009.11.24 13:29:31
Az autó Épüléséről egy rövid videoklipp:Éppen ideális választásnak tűnik az Audi műszerfal, mert a kormányközép - bal 'A' oszlop távolság majdnem teljesen megegyezik. hs.graphicsDir = 'http://kisslaci68.fw.hu/highslide0/graphics/'; hs.align = 'center'; hs.transitions =…..
Az autó Épüléséről egy rövid videoklipp: hs.graphicsDir = 'http://kisslaci68.fw.hu/highslide0/graphics/'; hs.align = 'center'; hs.transitions = ['expand', 'crossfade']; hs.outlineType = 'rounded-white'; hs.fadeInOut = true; if (hs.addSlideshow) hs.addSlideshow({ //slideshowGroup:…..
hs.graphicsDir = 'http://kisslaci68.fw.hu/highslide0/graphics/'; hs.align = 'center'; hs.transitions = ['expand', 'crossfade']; hs.outlineType = 'rounded-white'; hs.fadeInOut = true; if (hs.addSlideshow) hs.addSlideshow({ //slideshowGroup: 'group1', interval: 5000, repeat: false, useControls:…..
ÉLETFA KÁRPÁT-MEDENCE ÖSSZEFOGÁS Régi hagyomány, hogy a magvető ember az elvetésre kerülő búzát megáldatta, majd mikor befejezte a vetést, akkor az üres vetőabroszt az ég felé dobta. Üzenve az égieknek, hogy segítő áldást kér a munkájára, az elvetett mag…..
  var nW,nH,oH,oW; function…..
Az autó Épüléséről egy rövid videoklipp: hs.graphicsDir = 'http://kisslaci68.fw.hu/highslide0/graphics/'; hs.align = 'center'; hs.transitions = ['expand', 'crossfade']; hs.outlineType = 'rounded-white'; hs.fadeInOut = true; if (hs.addSlideshow) hs.addSlideshow({ //slideshowGroup:…..
Drága bloggerek, Fantasztikusan jó hírünk van, hogy ne legyen olyan szirupos a dolog, vezessük be egy rettenetes szóviccel. Vannak nagy kérdések, amikre nem érdemes válaszolni. Mondjuk az, hogy "Ha kalapos régész, akkor hogy lehet indián a Jones?" És vannak olyanok, amikre…..
EnergieQuality 2008.11.10 00:23:44
Hegykoi Hirek - Hegykő 2008.08.01 12:27:00
 Hegykői Hírek 2008/2.szám ..
Fogalmam se volt honnan szerezzek tetőt a kocsimra, több szálon indultam el először. Beszéltem kárpitosokkal, cabriotető anyag beszállíttókkal, stb stb. Volt olyan kárpitos aki elvállalta volna a megvarrását, de az anyagot nekem kellett volna beszerezni. Volt olyan kárpitos, aki azt…..
Hegykoi Hirek - Hegykő 2008.03.12 11:45:00
1.oldal       2.oldal       3.oldal      4.oldal5.oldal       6.oldal       7.oldal      8.oldal    var…..
var nW,nH,oH,oW; function…..
Hegykoi Hirek - Hegykő 2007.11.07 10:46:00
1.oldal       2.oldal       3.oldal      4.oldal5.oldal       6.oldal       7.oldal      8.oldal   var…..
Kisebb átalakítások:És akkor következett a megvalósítása annak, amit elképzeltem. Rengeteg kisebb-nagyobb átalakítást csináltam, részben mások autóiról vett ötlet alapján, részben saját elgondolás szerint. Most nem sorolom, amúgy sem értem még a végére. Hosszú lesz a…..
Műszaki vizsgára felkészítve:Gyorsan összeraktuk, és már vittem is a szigorított műszakira. Így nem is néz ki olyan rosszul. Levizsgázott, persze elsőre, jónak találták az átépítést is, minden rendbe volt. Vizsgafelügyeleten mondjuk furán néztek rám, mint aki nem normális,…..
Kezdet:Hát így kaptam készhez az első trabantomat, ahogy a képeken látszik. Ronda, de rohadás alig volt rajt, meg volt benn egy beletákolt injektoros motor. Apróbb extrákat is tartalmazott, mint például a központi zár, a riasztó, „manta” tükrök, LED hátsólámpa, amit…..
Elkészült karosszériázás:Merevítések szempontjából elkészült a Trabi, de a munka még csak most kezdődött. Rengeteg köszörülés és rozsda elleni védelemmel kezdődött, aztán jött az ónozás… (következő oldal) var nW,nH,oH,oW; function…..