Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Potyoló

0 bejegyzést írt és 213 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A magzat ember- és személy mivoltával kapcsolatban nincs tudományos konszenzus, nem is lehet, mivel ez filozófiai kérdés, a nők jogairól viszont társadalmi konszenzus van. Az egyneműek élettársi kapcsolata társadalmi konszenzus, a kvótarendszer társadalmi konszenzusok,…..
Potyoló 2012.01.12 08:41:52
@mavo:
Na igen, ez a tipikus libsi érvelési mód jó példa arra, amit a cikk szerzője állít.

Ha másként gondolkodsz, mint én, akkor nem kell megcáfolnom, amit állítasz, elég ha kijelentem: „komplexumod” van, (továbbá: antidemokratikus vagy, „orbánhívő” vagy, náci vagy, mucsai vagy, magyarkodó vagy, gyűlölködő vagy, stb) és kész, nem is kell figyelembe venni, amit mondasz.
A KBK legutóbbi voksolásán a gyógyszer-konteó hajszálnyival bár, de az élen végzett. Miután kihirdettem a végeredményt, elővettem a jegyzeteimet és a bekönyvjelzőzött forrásokat (és persze konzultáltam Velük), rájöttem, hogy a témát egyetlen posztban bemutatni kábé olyan…..
Potyoló 2010.09.23 14:27:18
@spinat:

Nézz utána, milyen személyi összefonódások vannak az FDA és a nagy gyógyszeripari cégek között, és egyből világos lesz minden.

Amúgy emlékezzünk csak a tavalyi esetre a H1n1-el. A különféle állami hivatalok, sőt nemzetközi szervezetek szépen lefeküdtek a gyógyszergyártóknak, akik busás bevételt könyvelhettek el, noha...
Linka Ágnes 1980 óta a Magyar Rádió irodalmi szerkesztője, riportere, emellett előadóművész. Férje, Siposhegyi Péter 1957-ben született Kaposváron Erdős Péter néven. 1975-től a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán tanult, majd 1978 és 1982 között az Eötvös…..
Véleményvezér A Demszky-titok 2010.08.27 08:08:00
Demszky Gábor titka a gyakorlatilag megfoghatatlan és mérhetetlen teljesítményű főpolgármesteri tisztségben rejlik. (Fotó: Huszti István/Index) Demszky Gábor húsz éves főpolgármestersége most, hogy véget ér, egészen hihetetlennek tűnik. Úgy távozik, hogy még most sem tudni…..
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. közvetlenül a választások második fordulója előtt írt ki ki pályázatot a budai várhegy városfejlesztési és építészeti koncepciójának elkészítésére. A tömör feladatleírás nem felesleges egyszerűsítés, a pályázóknak valóban a…..
A Magyar Hírlap szenzációs és döbbenetes sztorival indítja ezt a hetet: "Orvoskorrupció: Gyűjtsön még pénzt!" Mikola István, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának fideszes elnökének levelet hozott a postás. Mikola István alig akarta elhinni, ami a levélben…..
Tegnap éjjel  történelmi választási eredmény született: a Fidesz minden eddiginél nagyobb támogatottságot kapott, az MSZP csúnyán elbukott, a Jobbik és az LMP váltja a parlamentből kihullott MDF-et, SZDSZ-t. Minden újság, minden tévé a politikusokat leste, tele a net…..
Mesterházy legújabb rádióhirdetése után túrtam épp a netet, mikor olyasmire bukkantam, amitől tátva maradt a szám.....illetve a fülem. Az MSZP salgótarjáni képviselőjelöltjének rádióhirdetésére. "Országgyűlési választások, a tét mégnagyobb, az ország sorsa, sokat…..
Potyoló 2010.03.02 15:33:03
@Jobbágy:
Inkább: A tetvek embere!
A konteótudomány (művészet?) külön fejezetét képezik azok a rejtélyes földrajzi helyek, ahol a gonosz összeesküvők meghúzzák magukat, s fondorlataikat ezeken az eldugott, általában néptelen vidékeken szövögetik, mindannyiunk legnagyobb megelégedésére rémületére. Mai…..
Jogos-e, hogy a BKV dolgozói időről időre megbénítják a város közlekedését? Egyáltalán megbénítják-e, vagy mindenki megvonja a vállát, és gond nélkül megoldja a megoldhatatlant, és a szokásos időben beér a munkahelyére? Szavazz! (Szolg.közl.: úgy tűnik, Firefoxból…..
Az elmúlt néhány napban szándékosan kerültem, hogy a havazásról, illetve annak a MÁV-ra gyakorolt hatásairól írjak. Inkább csak megfigyeltem. De így két nappal az "ítéletidő" után engedjetek meg egy elemzést. Szombaton relatív sok hó esett, persze erről és a -20…..
Potyoló 2009.12.21 14:11:48
A barátnőm tegnap este utazott volna haza Erdélybe.

Telefonon nem lehet információt kérni arról, hogy indul-e este a Dacia EC, ha igen, hánykor, a szám folyamatosan foglalt volt. A honlapon 15.40-es volt a legfrissebb információ.

Kimentünk a Keletibe. A nagy információs táblán semmi nyoma, hogy gond lenne, mindent úgy írogatnak ki (és mondanak be), mintha folyamatosan járnának a vonatok!
(Nevezzük ezt talán minősített pofátlanságnak).
A nemzetközi információ természetesen zárva. Minek az, hiszen az állomás tele külföldivel, akik nem értik, hol a vonatuk, amire megvették a jegyet.
Az ügyfélszolgálati irodában kilométeres sor – két szerencsétlen, angolul alig tudó fiatalra zúdul az utasok soknyelvű panaszáradata.
Fél óra várakozás a mínusz 10-ben, míg kiderül, hogy a vonat 90 percet késik Hegyeshalomtól, de elvileg befut. Majd egyszer. Igen, Kelenföldről bejön a Keletiben. Mikor? Azt senki sem tudja. De muszáj neki. Jöjjünk vissza éjfélkor, addigra kiderül.

23.45-kor vissza a Keletibe. Újabb várakozás az információnál, majd megtudjuk, hogy a vonat már eljött Kelenföldről. Azt nem tudni, mikorra ér ide.

Nemsokára csodák csodájára kiírják, hogy a vonat egy órát késik. Majd azt, hogy 150 percet. MAjd eltűnik a késést jelző felirat.

Farkasordító hideg volt a pályaudvaron, bemenekülünk a fűtött várónak kinevezett lukba. Sok vidéki focipályának kulturáltabb öltözője van, mint az a láthatólag lomtalanításon beszerzett székekkel és padokkal berendezett odú, ahol már rengeteg magyar és külföldi nyomorgott. Sokan hosszú órák óta. De jobb, mint csonttá fagyni.

Fél egyre befut az vonat, hurrá. A párom felszáll a hálókocsiba, én haza. Reggel sms-t kapok: most ébredt, és a szerelvény még mindig bent áll a Keletiben. A MÁV természetesen semmiféle tájékoztatást nem adott a vonaton ülő sok száz utasnak.
A vonat végül 8-kor indult el – 9 óra késéssel.

Szóval: leesik a hó és az ország első számú pályaudvara két napig nem működik. Az utast meg magasról leszarják, semmibe veszik. Utastájékoztatás: nulla. Emberség: nulla.

Ezek után az lenne a minimum, hogy az állomásfőnöktől a vezérigazgatóig mindenki azonnal kirúgjanak egy fegyelmivel.

Persze nem fog megtörténni. Idén is megkapják a sokmilliós év végi jutalmukat.
Ízlelgessük, fussuk át párszor ...: "A Fővárosi Tűzoltóparancsnokság Parancsnoka dicséretben és jutalomban részesítette az Allee Újbudai Városközpont épület együttesének használatbavételi eljárásával kapcsolatos feladatok elvégzése során nyújtott kiemelkedő…..
Potyoló 2009.12.18 09:23:01
@Tapmancs:
Sőt. Az a két magyar gyerek, akik adtak egy-egy pofot a két cigány ribancnak, több év letöltendő börtönt kaptott! Könnyű testi sértésért! ez a féreg meg különös ekegyetlenséggel elkövetett emberölésére egy év felfüggesztettet.
Azt hiszem, a bíró szerzett több tízezer új szavazatot a Jobbiknak.
Potyoló 2009.12.18 09:24:37
@Potyoló:
Na, már irni sem tudok, úgy felhúztam magam. :-)
Szóval: "Ez a féreg meg különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért kapott egy év felfüggesztettet."
Vastagbőr Kapus a csatárral 2009.12.14 15:01:00
Nem szex, szerencsére. :-)Csak ez a két szakértő majomkodott egyet az újságíróknak a miniszterelnöki irodában:   (Fotó: Gáti András - Figyelőnet)A múlt és a jövő (?). Édes Istenem. ..
Mivel a mazochista vágyaimat már csak az mszp.hu rendszeres olvasgatása eléígti ki, nézzük, mibe is futhatunk bele. "Az MSZP elnöke a Baloldali Feminista Hálózat konferenciáján pénteken Budapesten közölte: tisztességes pártnak kell rendelkeznie nőpolitikai mondanivalóval,…..
Potyoló 2009.12.14 14:18:07
@laspalmas:
Etikai kódexe van a BKV-nek évek óta. Az az angol-orosz szakos tanár volt a felelős az elkészítéséért, aki a marketing részleg vezetője volt a cégnél. Az etikához nagyon értett: a jelenleg a rendőrség által vizsgált szerződések jelentős részét ő írta alá. A saját vejét is kinevezte vezető beosztásba. Hamár etika. Idén tavasszal huszonsok milliós végkielégítéssel kirúgták.