Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nicodamien

534 bejegyzést írt és 369 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A német Deaf Wolf egy elég friss, fiatal banda. Nem tudnám megmondani, mit játszanak,mert elég sokféle zenei stílusból tevődik össze a most megjelenő album. Eklektikus, de működik! Csináltunk Chris-el egy kis interjút, hogy a magyar Stoner közönség jobban megismerhesse őket! Sziasztok! Holnap,…..
Annak idején a StonerBlog.hu és a Zenehallgatás blog is nagy elismeréssel írt a kanadai Occult Witches zenekarról. Mivel a bandáról alapvetően nem sokat lehet tudni, ráadásul jó ideje nem érkezett semmilyen anyag tőlük, a napokban a két blog összeszövetkezve stoner postagalambot küldött a távoli…..
 A napokban jelent meg a kőbányai autószerelő csajok kedvenc zenekarának új EP-je, a The Die Is Cast! A számomra kedves Wings On My Back és az ismosra sikerült Lighthouse Ep után újra itt vannak!   A The Die Is Cast visszanyúl a gyökerekhez mindenféle értelmezésben. Zeneileg, szellemiségben ismét…..
Gyermekeim az Úrban! Megjelent az új StonerForgács videó! Szerintem jó lett! Kellemes évindító!  ..
  Érdekes név és érdekes borító. A német Giant Lungs bemutatkozó albumának borítója egyrészt egyfajta nosztalgiát ébreszt bennem az olyan európai Stoner zenekarok iránt, mint a Brain Police, Lowrider, El Caco, Acaju és még sorolhatnám. Másrészt Rejtő Jenő Láthatatlan Légió-ja masíroz velem szemben.…..
  Van egy igazi Desert Rock supergroup, a Big Scenic Nowhere. Fu Manchu, Mos Generator és Yawning Man tagokból áll. A neveket mindenki megtalálhatja a neten. Zenéjükben főleg a Yawnin Man érezhető, de nem teljesen ugyanaz, hiszen akkor nem lenne értelme ezt csinálniuk. Van benne némi pszihedélia,…..
A Montreali Mooch zenekar most októberben jött ki az új albumával a Wherever It Goes-al. Az erős blues alapokon nyugvó muzsikát játszó zenekarral készült egy interjú. Olvassátok! Mit jelent a Mooch kifejezés, illetve ti mire használjátok? Ben: A MOOCH kifejezést gyakran használják arra, hogy…..
Stoner Blog- Unida- Arthur interjú   -Stoner Blog: Hadd kezdjük azzal, hogy megköszönjük, hogy nálunk is felléptek! Tipikus első kérdésünk: Hogy telik a turné? Ugyebár most vagytok félúton… -Arthur: Úgy van, kb a felén túl vagyunk. Haver, ez a turné – lekopogom – eddig nagyon jól megy. A…..
Zelmo a Zenehalgatás.blog.hu készítőjével összefogva készült egy rövid interjú az általunk nagyrabecsült Sergeant Thunderhoof zenekarral! Olvassátok és hallgassatok Zenét! Nico: Sziasztok! Először is köszönjük az interjút! Kezdjük rögtön az elején. Mi indított el titeket anno a zenélés útján? Dan:…..
 Megvolt ez is. Vagyis dehogy volt...de kezdjük az elején. Nem szeretnék most beszélni a Unida zenekarról, mert ad egy, aki ezt a blogot olvassa, az már tud egyet s mást erről a legendás zenekarról, ad kettő, a neten minden fent van. Elég az, hogy a mostanában hamvaiból újraéledt zenekar nem az…..
 Október 22-én a Gödör klub színpadán lép fel a legendás stoner zenekar, az Unida. Miután kivált a Kyuss-ból,John Garcia énekes az általa zeneileg respektált és az 1997-ben az Ozzfesten is megforduló Slo-Burn-ből ismertArthur Seay gitárossal és Miguel Cancino dobossal karöltve megalapította az…..
Mostanában elég sokszor kerül bele a lejátszómba az új Jukebox Monkey. Szeretem ezt a fajta Metal szerű stoner muzsikát, amibe elég sok mindent kevernek jó ízléssel. Erre felbuzsúlva készült velük egy rövid interjú! Olvassátok! Magyarországon sajnos kevesen ismernek titeket, pedig már lassan negyed…..
Tudom, tudom! Nagyon sok az elmaradásom. Nem is mentegetőzök, de vannak bizonyos tények. Rengeteg anyag jelenik meg. Rengeteg jó anyag! Ráadásul ezeket többször is meg kell hallgatni és a nap csak 24 órából áll, amit ennyi idősen be is kell osztani. Zenehallgatá terén viszont elég nehéz ezt…..
"VERS MINDEGYKINEK VII. Az elkerülések félreértése végett, az alábbi szösszenet tele van személyes véleménnyel!" Kormi ezzel az üzenettel indít! Én meg ezt szeretem. Mármint a személyes véleményt! Ettől lesz élő, ettől lesz izgalmas egy lemez ismertető.   Hiába ne a borítója alapján ítéljünk…..
A Sheltered Life PR egy független zenei és média PR-cég az angliai Bristolban. Olyan zenekarokkal dolgozik (a teljesség igénye nélkül), mint a Wo Fat, Toundra, Monolord, Vokonis. Olyan kiadókkal (szintén a teljesség igénye nélkül), mint a Tee Pee Records (USA), Majestic Mountain Records (Svéd),…..
  Az Invocation gyakorlatilag a bemutatkozó nagylemeze a Chicago-i zenekarnak. Ugyan volt mát két EP-je is, amik szerintem iszonyat jól sikerültek, azonban ez A bemutatkozásuk. Hozzáteszem, én jobban preferálom az EP-ket, mint a hosszú albumokat, de hát a zenészek valamiért még mindig erőltetik az…..
  A Riple Music kiadónál jelenik meg az új KInd lemez, a Close Encounters. A 2020-as Mental Nudge után most ez az új augusztus közepén fog megjelenni. A kiadó honlapján az áll, hogy "Heavy Rock", ami nagyjából közel áll a valósághoz. A supergroup (Elder, Rozamov, Black Pyramid, Sasquatch, Roadsaw…..
  A Bongzilla-t minden valamire való Bonger Stoner ismeri. Már akkor legenda volt, amikor még nem is létezett. Aki meg nem tudja, hogy kik ők, az könnyen utána tud nézni a neten, nem igényel nagyobb kutatómunkát.  BONGZILLA - Dab City by HEAVY PSYCH SOUNDS Records  Megjelent az új anyag, a Dab…..
 Nico papa a minap meglepett egy csokréta új lemezzel, és közöttük megbújva ott lapult a Wolfnaut (korábban Wolfgang) új lemeze is, amely a Return of the Asteroid címet viseli.   Hmmm...Wolfnaut, Wolfnaut, ismerősen csengett a zenekar neve. A III című tavalyi albumukat már többször szemebe fújta…..
  Hát kérem, ha valami epic, akkor nálam ez az anyag az. A görögök ismét egy gyöngyszemet (ingerküszöbödnek megfelelően valahova ide beilleszthetsz egy gyros viccet) adtak a világnak. Nálam eddig a Tuber banda volt a görög zászlóshajó a rockzenében és mindig is kedves lesz számomra, mert rámutattak…..
  Most mit mondjak erre a névre! Azt, hogy bugyuta? Az. Éppen ezért mellőztem a meghallgatását, pedig a Heavy Psych Sounds már elég rég megküldte, de hát egy ilyen nevű zenekart ki akar meghallgatni. Ma eljött a napja, hogy írjak egy kis szösszenetet, még ha az csak pár sor is. Arra gondoltam, hogy…..
 Újabb sorozat indu itt a blogon. StonerOne névre kereszteltem, mivel itt egy zenekart, vagy egy albumot, vagy egy zenészt szeretnék bemutatni röviden. Remélem elegendő és minőségi nformációt osztok meg veletek. Biztos, hogy kihagyok olyan dolgokat, amikről hallanátok, de egyrészt az idő rövidsége…..
  Hogy is lehetne beszélni egy legendáról, annak is egy rég óta várt új anyagáról! Legutolsó studióalbum 2015-ben jelent meg Middle of Nowhere, Center of Everywhere címmel. Tegye minden Acid King rajongó a kezét a szívére, felejthető cucc volt! Igaz nincs olyan zenekar, akik mindig 100%…..
  Szerintem a Stöner zenekart nem kell bemutatni. Legalábbis a tagságát nem. A zenével már kicsit más a helyzet. Amíg a "pizzás" album, a totaly... egy vérszegényre sikerült Brant Björk albumra sikeredett, addig az új EP teljesen más irányt vett fel. Olyan zenekarokat idéz fel, mint a Blue Oyster…..
Elénekelt gitárszóló, improvizált köppenet és életigenléssel vissza a gyökerekhez: egyszerű rock-dallal folytatja soron következő kislemezének előzeteseit a Woodstock Barbie - itt a Little More.  Három éves fennállása alatt a blues-stoner / soul-sludge vonaton suhanó Woodstock Barbie egyre…..