Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doktor House

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A USA Network akkorát robbantott az újonc Mr. Robottal, hogy már a pilot tévés bemutatója előtt le kellett adni a rendelést a második évadra, és az utóbbi hetekben Amerikában kisebb jelenség lett a sorozat, miközben a nézők vadul szőtték az elméleteket, hogy éppen mi az isten…..
Doktor House 2015.09.08 09:25:41
@Oktogon8: A hackelés technikai része csak körítés a drámához, nem ezzel van a gond, nem is vagyok hacker, ezért csak zárójelben jegyeztem meg, időnként csóváltam a fejem. Tény, hogy hitelesebben nézett ki, mint a szokásos filmes hackelés: megy a számláló, valaki meg veszettül próbálkozik begépelni a jelszót, ami sikerül, a világ megmenekült. De még egyszer: ez lényegtelen.

A zenével és az operatőri munkával egyetértek, ezek a hangulathoz járultak hozzá. Színészi munka, rendezés? Egyetlen dolog: Carly Chaikin és Portia Doubleday alakítása és karaktere is harmatgyenge. Két főszereplő.

@KisBéla: Az explicit dolgok engem is zavarnak. Nem vagyok érzelgős kisnyugdíjas, de tök fölösleges nagy totálban mutatni, ahogy szétlövi valaki a fejét. Stb. De még ezektől is lehetne jó sorozat, nem az. Uff.
Három éve nem volt Gálvölgyi Show az RTL Klubon, azonban a csatorna nemrég úgy döntött, hogy egy speciális adás erejéig visszahozza műsort. Amerikának Colbert Report, John Oliver vagy Jon Stewart jutott, nekünk Gálvölgyi János jelentette a görbe tükröt a hazai közéleti, tévés…..
Doktor House 2015.09.06 15:55:35
@bovorac: Igen, Litkai futtatása számomra is rejtély. Előadóként és íróként is gyenge, az emberei közül némelyik egyenesen kínos.
Mandiner blog Az enyingi modell 2009.02.09 08:44:00
 A szombati (vasárnap hajnali) veszprémi mészárlás sokkolta az országot, pedig nem a semmiből jött, spontánul összeverődött csoport gyilkolt Veszprémben. Tavaly nyáron az enyingi és környékbeli cigányok emlékezetes egészségügyi sétát tettek Siófokon, a Petőfi…..
Szombaton este történelmi bokszgálát akart közvetíteni az RTL Klub, nincs az az isten, hogy ez ne jönne össze, gondolták, két magyar is világbajnoki övért megy, ezen nem lehet bukni. A felvezetés a szokásos volt, Erdei és Balzsay is számos szpotben elmondta amit ilyenkor kell (kb.…..
Doktor House 2009.01.12 12:38:38
Vészjósló címmel közölt cikket a minap a The Telecom: "A wifivárosban sokan számolnak be egészségügyi problémákról". A cikk Nagy-Britannia első wifivárosáról, Glastonburyről szól. A városvezetés azért borította be az egész települést vezeték nélküli…..
Verebes megint nagyot alkotott. Neki a promóinterjú a testhezálló műfaj, ez már kiderült a múltkor, amikor az Örömtáncot (MTV-s műsor) kellett volna promotálni a Nap-keltében, Verebes meg végig a Megasztárról (TV2-s műsor) beszélgetett. Olyan interjúkkal, amiket néha Verebes…..