Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zenginee

5 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Morticia munkája: Halkan elszunnyad a nap Egyszervolt évszázadban Vágyittas tenger nyugodt bíbora Heves becézése ellankad Álmaimnak adom az életem Vágyaimnak az éjszakát szentelem A legvégső igazság ez: Bűn elveszteni a hitet Bárcsak ez az éj Lenne az élet Köröttem a…..
Úgyszintén Morticia fordítása   Az igazság, hogy mindannyian csak apró orültek vagyunk, De már tisztán látom, hogy én letéptem a láncaimat. A félelem csak a gondolatainkban létezik, és felemészti minden indonket. A félelem csak a gondolatainkban létezik, de…..
Szintén Morticia fordítása  Csendből fogant, telve csenddel Barátom, a tökéletes koncert Élni -- s halni -- oly sokmindenért érdemes Bárcsak szívem otthonra lelne Mit el nem mondhatsz, énekeld Mit el nem játszhatsz, elfeledd Sietve fulladj gyönyörű szemekbe Sétálj…..
Ezt egy goth klubos ismerősöm Morticia fordította: Engedd, hogy megismerjelek A szó bibliai értelmében Lecsókolom a mosolyt az arcodról Csak mondd, mikor Nem félek kimondani, hogy szeretlek Most már, hogy ez erősebb bennem, Mint a halálos félelem attól Hogy szerelembe essek…..
Elsőnek egy másik oldalról átvett fordítást tennék ki, de csak azért, mert szerintem nagyon jól sikerült. Csak állni fogsz ott és nézni, ahogy égek, Ez rendben van, mert szeretem, ahogy fáj. Csak állni fogsz ott és hallgatni, ahogy sírok, Ez rendben van, mert szeretem, ahogy…..
Rolandot lehet, hogy még a rendőrségen is feljelentette a K&H Bank, miután egyik alkalmazottjuk tévedésből egy másik cég számlájához rendelte vállalkozói bankkártyáját. Amiről azután ő elköltött 169 ezer forintot, mert ugyan az értesítő levélen más cég neve szerepelt,…..
Zenginee 2011.02.28 21:38:03
Nem lehet könnyű a miskolci street artosoknak fenntartani anonimitásukat. Munkahelyük, a miskolci főutca ugyanis a sötétedés után olyan néptelen, hogy a legfigyelmetlenebb elhaladónak is feltűnik, ha valaki matricákat, plakátokat ragasztgat. Lehet persze, hogy az állandó…..
István egy könyvesboltban meg akart venni egy sokszorosított grafikát, ami eladásra volt kitéve, rá is volt írva a 690 forintos ára, de az eladó mégsem volt hajlandó eladni, mondván, ez az utolsó darab. Még magyar füllel is furának hangzik, igaz? Pedig ha végigolvassák István…..
A Lidl típusú olcsó szupermarketek egyik bájos vonása, hogy mindig árulnak pár teljesen értelmetlen, de mélyen leértékelt szerszámot. A sör és a pulykasonka mellé bármikor beugorhat egy jutányos forrasztópáka, vagy napelemes, magától úszkáló műkacsa. JamiCot a fent látható…..
Magyarország az apatikus, kiégett emberek földje. Gábor ezt jól megszívta. A Naiv Ügyfél tortúrája azzzal kezdődött, hogy igazoltatták, és a rendőrök szerint hamis volt a jogosítványa, mert az adott sorszámhoz az informatikai rendszer szerint egy másik ember nevén 10 éve…..
Zenginee 2010.03.11 07:56:15
@@Manci néni, a szomszéd:

Nehogy Azt hidd:) Engem 2009 novemberétől 2010 Januárjáig 7x igazoltattak a rendőrök... Mondjuk ebből egyszer Bécsben, És mindegyik alkalommal más... szerintem direkt ezzel szórakoztak:D Meg is büntettek 50k-ra, meg 5 hónap vezetéstől való eltiltásra... Gyorshajtottam, úgy hogy nem volt nálam a jogsim... benézős volt...
Hazudtak a centrumosok, kettőt is, nem is kicsit, de szerencsére nem kerülhették el a Homár büntető ollóit. A sztori köznapi budapesti (=a pitiánerségében felháborító). Péter a Csengery utcában parkolt, de nem tudott fizetni, mert a környéken minden parkolóautomata rossz volt,…..
A magyar humorcsatorna újabb amerikai sitcomot zsákolt be magának, ezúttal a nyolc évadot megélt According to Jim (Jim szerint a világ) című ABC-sorozatot, ami egy családról szól, apuval, anyuval és a gyerekekkel, oszt jónapot, ennyi az egész, van benne egy nappali, meg egy kanapé. A…..
Öt évet is kaphat az amerikai Jason Kay, aki - állítása szerint Andy Warhol-stílusú popművészeti akció keretében - kicserélte 100 Gatorade-es palack címkéjét, majd az italokat visszacsempészte a szupermarketbe. A gyakorlatias művész egy mailcímet is ráírt a saját gyártású…..
Zenginee 2010.01.14 07:05:47
Lehet, hogy nem ártanak, ha Roland a BKV ügyfélszolgálatán is jelezné, a lent leírt eseményeket pontosabb időponttal és személyleírással, belegondolni is rossz, hogy ilyesmi létezhet és senkinek nem tűnik fel, vagy szemet hunynak fölötte a buszvezető kollégái. Ez az eset…..
Zenginee 2010.01.07 17:50:06
@Dövan:
Ez nem jött be, informatikus vagyok, és egy kicsit 1,3as hófehér Swiftem van^^ Be lehet kapni, azért mert nem 35 éves vagyok mindenki leugat, remélem egyszer az ilyen posztolókra is rárántja a kormányt egy faszkalap buszos...

A helyesírási hibákról annyit, hogy nem azért írok szarul mert béna vagyok, csak mert azt a levelet kb hajnali 5kor küldtem el egy lehúzott éjszakai szerverterem ügyelet után^^

Na csókoltatom a kis kacsóitokat...
Egyszer az azóta megszűnt Nyugati tér Griff öltönyházában jártam úgy mint Réka édesanyja, így aztán két másik boltban költöttük el az alkalmi ruhákra való nem kevés félretett pénzünket. Utólag bánom, hogy végül nem mentem vissza és toltam le a blokkot az arrogáns eladó…..
Azt mondja Sanyi, hogy elég vicces eset történt a haverjával: "Felhívta egy feltöltőkártya csaló T-Mobilosnak bemutatkozva, hogy nyert 600e Ft-ot és csak annyit kell tennie, hogy 15 percen belül vesz egy 5e Ft-os eltöltőkártyát. Haverom persze nem dőlt be a trükknek, hanem…..