Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bélabá01

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két hete még csak pedzegették az iparági bennfentesek, hogy a jelenlegi, nyolcadik évaddal véget érhet a Fox egyik zászlóshajója, ma viszont már hivatalos az információ: a Variety bejelentette, hogy a 24 nem folytatódik tovább. Vége tehát Jack Bauer kalandjainak, a 2000-es évek…..
Bélabá01 2010.03.27 08:49:31
Egy zseniális videó Laz Alonso, Alexis Bledel, Billy Crudup, Zach Galifiankais, Tony Hale, Vinnie Jones, Joey Kern, Chuck Liddell, Julianne Moore, Henry Rollins, Alan Tudyk, Olivia Wilde és maga Sgt. Slaughter főszereplésével. ..
Bélabá01 2009.08.14 09:43:57
A múlt héten elfogadott nyelvtörvényről sokan, sokféle módon írtak már. A szlovák parlament egyik leggyalázatosabb rendelkezéséről van szó, talán a Benesi dekrétumokat megerősítő rendeletet lehetne csak vele egy kategóriába sorolni. Ami viszont a rendelkezés konkrét hatásait…..
Bélabá01 2009.07.06 15:15:26
@a\' ördög:
Köszönöm az elismerő szavakat a szellemi felvilágosultságom kapcsán.
A kérdésem az érzelmi hozzáállásra vonatkozott, nem pedig a történelmi indokoltságra.

Előtted szóltak igen konstruktív kritikával is rendelkező emberek, akiknek a véleményével maximálisan egyetértek, s építőnek tartom a beszélgetés szemszögéből ezen érvek megjelenését is. A tiédet nem annyira. Respekt bryan-nek, gatro-nak, vérszegény-nek és nyomasek-nek.
Csucsu - REFLUX Smooth Criminal 2009.07.05 08:00:00
Az egész világ Michael Jacksont gyászolja. Igen? Ki gyászolja? Csak egy körkérdés, hogy megszondázzam az éjjeli lepkéket, mert én nem. Aki utálta, az most rotyog magában, köpködi ki a répát, hogy tessék, már éppen kezdték elfelejteni, ahogy a másik buzit, Freddie Mercuryt,…..
Bélabá01 2009.07.05 12:56:02
* Minden idők legnagyobb számú amerikai nézőseregét vonzotta a TV elé, amikor fellépett a 27. Superbowl meccs félidejében.
* A Thriller című 1982-es albuma a legtöbb példányszámban elkelt zenei anyag, több mint 104 000 000 [3] eladott lemezzel + a halála utáni lemezeladások ( + 45 millió lemez) , ezzel Thriller című albuma újra a legkeresettebb zenei anyaggá vált.
* Első önálló szólóalbuma, az 1979-es Off the Wall volt az első olyan lemez, amiről 4 dal is bekerült a top tízbe. Az 1987-es Bad album is beírta magát a zene történelmébe, hiszen a lemezről 5 szám (Dirty Diana, Man in the Mirror, The Way You Make Me Feel, Bad és az I Just Can't Stop Loving You) is volt listavezető az USA-ban és Európában is.
* A Bad turné, ami 1987-89-ig tartott, minden idők legsikeresebb koncertturnéja volt.
* Az 1984-es Grammy-díjkiosztó gálán egy este 8 díjat nyert, amit se előtte sem utána senki sem múlt felül.
* A Guinness Books of World Records szerint minden idők legtöbb pénzt kapó reklámembere Michael Jackson, aki a Pepsitől 4 reklámért 12 millió dollárt kapott.
* A Guinness Books of World Records szerint minden idők legnagyobb szerződése a szórakoztatóiparban Michael Jackson nevéhez kötődik. Az egyezséget a 90-esévek elején kötötte meg a Sonyval, s értéke meghaladja az 1 milliárd dollárt.
* 1983-ban Michael lett az első olyan művész, aki ugyanabban az időben uralta a Billboard lista rockalbumok, rockkislemezek, R&B-albumok és R&B-kislemezek részét.
* A Jackson 5 volt az első csapat, amelynek 4 egymást követő dala lett listavezető sláger.
* A Blood on the Dance Floor album, amely szinte egyáltalán nem kapott reklámot, s a sajtó alaposan lehúzta, minden idők legtöbb példányszámban elkelt remixlemeze.


Lényegtelen apróságok, és tényleg csak egy elfelejtésre érdemes tapló tud ilyet csinálni... ha gondolod, egy-két ilyen cikkel múld felül. Vagy hallgass el.
A gond persze kellemes, ráadásul, ha kéznél van a blog nyújtotta lehetőség, akkor miért ne használjuk ki?Nem is olyan régen már megpendítettem, hogy az új, 2008-as Knight Rider-sorozat szinkronizálása nem lesz egyszerű. Nem is az új Michael miatt, akinek nyilván könnyedén lehet…..
dolgok Jobbik 2009.06.08 11:32:00
A jobbik európai értelembe munkahejfetisiszták, mer amig mi türelmessen kivárjuk, hogy eggy minőségi álásajállattal keressenek meg benünket a krimóba, addig a jobbik minden munkát válogatás nélkül elválalnak, tekintet nélkül annak minőségtartalmára. Ugye felesböl sem…..
Valaki szólhatna már a pártoknak, hogy bő egy hét múlva nem magyar parlamenti választások lesznek, hanem ep-s voksolás.Persze a széles látókörrel rendelkező, külföldi politikát is jól ismerők figyelmeztetnek, a Lajtán túl sincs másképp, a pártok ott is kicsinyes, belpolitikai…..
Bélabá01 2009.05.29 19:00:40
@portis:
Az a bajom, hogy ha tagállama lennénk az EU-nak, akkor úgy is kéne viselkedni. Mint egységes ország, egységes állam.

Láttál te valahol ilyesmit a Kárpát-medencében?
Bélabá01 2009.05.29 19:08:36
@portis:
Az lehet, hogy papíron tagállamai vagyunk az EU-nak.

Papíron pl. állam is vagyunk... alkotmánnyal, meg ilyesmikkel, amikről szintén lehetne írni, hogy mennyit is érnek - kevesebbet, mint a papír, amire nyomják...

Majd elmegyek szavazni egy EU választásra, ha úgy érzem, hogy Magyarországot képviselik majd ott, nem pedig a pártokat.
Will Petersen (Gil Grissom), a CSI, azaz Helyszínelők egykori főszereplője most már csak producerként tevékenykedik a sorozat mellett - de azt soha nem zárta ki, hogy egy-egy rész erejéig visszatérjen Las Vegasba, hogy okos meglátásaival segítse egyelőre még beilleszkedési gondokkal…..
Következzen kgl története, aki 18 hónapon keresztül próbált állást találni magának sikertelenül, a végén már kenyérre sem volt pénze. Számítógép programozó/rendszergazda voltam több mint 25 évig, 6 nyelven profin programoztam, további 4 nyelven is eléggé jól, de abban…..
Bélabá01 2009.04.16 10:19:27
@Kulics:

Azért hozzá kéne ehhez tenni, hogy igen gyakran igaza is van a 45 éves programozónak, amikor leszólja az ifjabbakat - tapasztalatból mondom, vezettem olyan csapatot, amiben elég széles volt az életkor-szórás... még ha szekálásnak is vették az ifjak, sajnálatos módon az öreg rókáknak nem csak azért volt igazuk a legtöbb esetben, mert ők az öreg rókák - hanem mert tényleg hatékonyabb megoldásokat javasoltak tapasztalatból.
Van szép fekete edzőcipőm, egy derékban bevágó és combra pattanásig feszülő szürke térnadrágom és egy turkált márkás pólóm. Pont úgy nézek ki ebben a szerkóban, mint aki az elmúlt fél évet végigzabálta a tévé előtt és most kétségbe van esve. Az egy dolog, hogy…..
Bélabá01 2009.04.15 17:29:59
www.ujpest.oxygenwellness.hu/

Próbáld itt... kevés a tükör, és nincsenek nagy kopasz állatok. Vannak viszont korrekt edzők - tapasztalat.
Imádom az ilyen ötleteket. Amikor van egy termék, annak egy kézzelfogható, jól ábrázolható terméktulajdonsága, és a reklám nem tesz mást mint demonstrálja azt, csak éppen egy érdekes és jelen esetben látványos módon. Az például, hogy egy fúróval lyukakat fúrjunk nem…..
Melyik parlamenti képviselőnek van Macbook Air-je?Aki elsőként kommenteli ide alulra a hülye divathóbortnak felülő honatya nevét, Ficsor Ádám tárcanélküli, titkosszolgálatokat felügyelő miniszter személyi titkára lehet, közvetlen telefonösszeköttetéssel a KGB egyik alacsonyabb…..
Sokszor elmondták már, hogy a "szakértői kormány" kifejezésnek nincs értelme. Legfeljebb az SZDSZ szerint, de hát azt meg tudjuk, hogy ők ötpercenként mást gondolnak a feltételekről, a határidőkről, a szakértőiségről és a világról. Szerintem nem is kell, hogy egy…..
Bélabá01 2009.04.14 11:08:21
@Lemmiwinks:

Csomagolj :)
Teljesen hihető stratégiának tűnik számomra ez a lehetőség.

Mellesleg, hogy a fidesz hogy viselkedne a szent tehénnel... 14. havi nyugdíj ígérete kinek az ötlete volt? (nem vagyok 100%-osan biztos az állításban, ezért van kérdőjel a mondat végén.)
Bélabá01 2009.04.14 11:17:43
@Lemmiwinks:

Öhm... nem értem a feltételes módot/jövő időt... o.O

Őszintén szólva ha a parlamenti többség arról szól, hogy kik vannak többen, akkor milyen eredményre számítasz?

20% adóterhet cipelő embernek nagy a hangja, de a maradék 80% ingyenélő olyan lazán fogja leszavazni a talaj alá, hogy ihaj...
Bélabá01 2009.04.14 11:20:43
@Lemmiwinks:

LOL. és a változatosság kedvéért LOL.

HA (és itt is ismétlem: HA) megválasztják, akkor ez és ez lesz, meg ezt és ezt lehet, hogy meglesz...

Ebben mi van feltétlenül?

Amúgy
1. prioritás: Hatalmon legyek
2. prioritás: A haverjaimnak is legyen némi hatalmat
3. prioritás: hááát... majd az első kettő után gondolkodom rajta kicsit... addig azt mondom, hogy a szavazóimnak jó legyen (persze még nem gondoltam komolyan)
Méltatlanul hanyagoltuk eddig a ma 69 éves Chuck Norris egyetlen evilági ellenfeleként sikerrel bevethető Jack Bauer hetedik (kurvaszar) napját, de ami késik, nem múlik - a kép után spoileresen értékeljük az első tizenkét órát. (Ez az írás a tegnapi, 13. epizód megtekintése…..
Bélabá01 2009.03.10 15:12:29
@rattenfanger:
1. Jack Bauer nem eszik. Ránéz a kajára, és a tekintetével meg egy sokkolóval kiszedi belőle, amire szüksége van.
Utána a szendvics már csak lényegtelen apróság.

2. Jack Bauer nem szarik. Szarjanak az ellenségei.
 Talán akkor hallottunk utoljára ennyit Bokros Lajosról, mikor ’95-ben megalkotta a nevéhez fűződő „Bokros csomagot”, mint a Horn kormány pénzügyminisztere. Sajnos, vagy szerencsére azonban, Bokrost ismét szájára vette az ország. Szépen visszatér a…..
Bélabá01 2009.03.09 17:11:20
Krómarti növesztett magának fejet, kezet, lábat, pöcsöt, ráncs arca lett, mint Brad Pittnek a Benjamin Buttonban, de szeme, az nem lett neki, így elvette attól a tudóstól, aki a testet gründolta neki 20 liter vérből. Mert ez így megy. Connormama egy nálánál cirka húsz évvel…..
Legújabb bejegyzésünk ismét egy komment lesz. Újabb példa arra, hogy jól képzett, tanult emberek sem tudnak egykönnyen elhelyezkedni. Ja, majdnem elfelejtettem... Végre péntek van :)! Nekem nagyon sok tapasztalatom van munkahelykeresés okán felmerült problémákról. Sajnos már majd…..
A becsületesen közlekedők gyakran szenvednek hátrányt amiatt, hogy igyekeznek a szabályokat betartva előre haladni. Közben meg lehet szörnyülködni azon, hogy a kevésbé szabálytisztelők például a leállósávot használják a gyorsabb haladás érdekében, ami nem csak pofátlanság,…..
Bélabá01 2009.02.16 09:16:11
@RosszQtya:
Naív vagy. Ellopnák a betonakadályt.
Azt tetszett gondolni, ma nem lesz új poszt? Tévedés, ma is új olvasói levéllel jelentkezünk. Krisztián mesél munkahelyéről, ahol kutyába sem veszik egy ideje, mert összekülönbözött az osztályvezetővel.Kedves Szerkesztő! Egy biztosító cégnél dolgozom több, mint 6 éve.…..
Gáborhoz hasonló halálközeli élménye bárkinek lehet egy magyarországi autópályán, hiszen a tapasztalatok azt mutatják, hogy a közlekedők egy része még mindig úgy hiszi, halhatatlan testet kapott és terminátor módjára közlekedik. Január 27-én, kedden reggel 9 körül mentem…..
Kényes (hogy ne mondjam: nagyon kényes) témát melegítünk fel mai posztunkban. Egy kétezer éves konteó pár vetületét villantjuk fel, kockáztatva a kiátkoztatást. És elöljáróban azt is elmondjuk, hogy ilyesmiért bizony máglya jár. Azaz járt, úgy 400 évvel ezelőtt, de akkor…..
Péter szerint nem tévedés történt, a győri netszolgáltató harcában a Vidanet ügyfeleinek kérés nélül szállítja ki set top boxot, és mellékeli hozzá átvételi elismervényként a szerződést, hátha valaki aláírja és 1 évig biztosan nem vált új szolgáltatóra. A Vidanet…..
Idegen piramist találunk. Nagy piramist. Nagyon nagy piramist. Több mint 1000 méter magas. Teal’c szerint ekkora még a kukacoknak sincs. Mármint piramisuk. Ez maja - szól hozzá egy szemüveges fiatalúr, aki másodállásban egyetemi professzor. A piramis belsejében egy vékony út…..